kan degerim 247
kac haftalik oluyor kizlar az degilki
nolur yazinj nolur
yalvaririm
oluyorum heyacandan
yardim edin
Rabbime sukurler olsun
bugunu beklemek ve kavusmak ne guzelmis
bebgim kac haftalik nolur soyluyun bana
kan degerim 247
nolur yazinj nolur
yalvaririm
oluyorum heyacandan
yardim edin
Rabbime sukurler olsun
Benimde Nurhan canim memnun oldim:)))
Oyy bebegim gunaydinn.insallah tersinw cikar ruyan.bende arilarla ugrastim kiyafetlerimin icine giriyolardi(
Cok guzel olmus ama isminn
Sogru canim kimyasalfan sonra tekrar regl gordum o yuzden gittim ilactan olabilecgni soyledi dr bizde tedawiye basladik hazir regl de olmusken p.tesi kntrolum war bakalim yumoslarima bakicak
kan degerim 247
nolur yazinj nolur
yalvaririm
oluyorum heyacandan
yardim edin
Rabbime sukurler olsun
Günaydın kızlar
noldu ki akşam, vukuat mı var?
bunu en iyi psiko bilir belki de cocukluğuna inmek gerekebilir
canım tebrik ederim sağlıkla kucağna alırsın inşallah...benim tahminim 4 hafta 2 günlük felandır....
Hayirli olsun canim gozunaydinn4-5haftalik oluyor sanirim :)
gözün aydınnnnnnnn kızçem allah alalı babalı sağ salim kucağına versin inşşallh allah bizede yaşatsın oduyguyu
gözün aydın canım, bu değer 4-5 haftaya tekabül eder. ama önemli olan ultrason bilgisi ve son adet tarihindir. Ve bir de beta hecg nin düzenli ikiye katlamasıdır önemli olan. Şimdilik bu değerin tadını çıkar tatlım, tekrar hayırlı olsun
Allah yardımcısı olsun tatlım. Darısı bize :)
Gozun aydin btanem rabbim saglicakla kicagina almayida nasip etsin
alinti yapamadigim arkadaslar sagolun Allah razi olsuntebrik ederim canımmm Allah tamamına erdirsin inşallahdarısı da bizlere olsun kaç aydır deniyodun canım? heyecanını anlayabiliyorum heralde ben bayılırım böyle bir haber alsam yada şoka girerim bi kaç gün kimseyle konuşmam gibi geliyo canım keşke doktora sorsaydın buradaki hamileler tahmin edebilir 5 haftalık gibi duruyo ama bilemedim ben
Günaydın canlarım benim yaw neler olmuş topikteee
Geçmişi okumaktan günümüze gelemedim bea
hadi yaa, merak ettim geçmişe bi bakiyim, kaçıncı sayfalarda acabagünaydım cnm dengesizin biri işte adet dönede sevgilisiyel ilşkiye girmiş hamilemiyim diyo bebek istiyomuş öyle yani
sarıysa normal bence, çünkü ilacın tamamı erimiyo, bi kısmı geri geliyor fln, normal yani canımbugün ağızdan alcam...leke dediğim çok koyu sarıydı..anlamadım gitti lekem olursa bugün giderim zaten...Allah yaşatmasın....
evet vukuat varmışNurhanım hoşgeldinevet inşallah hayra çıkar balım ismim de sevda var aşk var
hayırlısı olsun balımmmyumyumların büyüsün çatadanak çatlasın ve dölleniversin inşallah
hayırlı olsun Sercemcimmm. Rabbim saplıklı bir hamilelelikle sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallahh
günaydın kuzuuu.. kıslar söylemişler zaten vukuatu sana
aman çocukluğuma hiç inmeyelim benceçıkamayabiliriz sonra 30 yıl az değil
kan degerim 247
nolur yazinj nolur
yalvaririm
oluyorum heyacandan
yardim edin
Rabbime sukurler olsun
Günaydın canlarım benim yaw neler olmuş topikteee
Geçmişi okumaktan günümüze gelemedim bea
canım tebrik ederim sağlıkla kucağna alırsın inşallah...benim tahminim 4 hafta 2 günlük felandır....
Nurhanım hoşgeldinevet inşallah hayra çıkar balım ismim de sevda var aşk var
hayırlısı olsun balımmmyumyumların büyüsün çatadanak çatlasın ve dölleniversin inşallah
hayırlı olsun Sercemcimmm. Rabbim saplıklı bir hamilelelikle sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallahh
Allah razi olsun hepinizden5 haftalık hamileymişsin canım
hadi yaa, merak ettim geçmişe bi bakiyim, kaçıncı sayfalarda acaba
sarıysa normal bence, çünkü ilacın tamamı erimiyo, bi kısmı geri geliyor fln, normal yani canım
evet vukuat varmışmerak ettim, azcık bakiyim geçmişe ben
evet canım geçmişi okuyorum hep yoksa merak edrim catlarim bu kızlar ne konusmus die
Nurhanım hoşgeldinevet inşallah hayra çıkar balım ismim de sevda var aşk var
hicranim cansin candegerin normal canım bence 4 buçuk haftalık
Bi suru alinti yaptimm biz siz cikmisiniz..cumleten Selamin Aleykummm... Nasilsinizzz.... ???
MSA Topik annasiii..gozun aydin.. allah'im kucagina almayi nasip etsin insallah... guzel bir hamilelik gecirirsin insallah... Darisi isteyen herkesee...
Bi suru alinti yaptimm biz siz cikmisiniz..cumleten Selamin Aleykummm... Nasilsinizzz.... ???
MSA Topik annasiii..gozun aydin.. allah'im kucagina almayi nasip etsin insallah... guzel bir hamilelik gecirirsin insallah... Darisi isteyen herkesee...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?