• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

rose ve mltmu hosbulduk
evet ilk değil 3. hamileliğim ama İnsallah 4. çocuk olacak
Biliyorum burada daha henüz hic hamilelik yasmamis arkadaşlar var ve dualarımdalar
Rabbim buradaki butun arkadaslara hayirli vakitte hamilelik ve güzel bir doğum nasip etsin İnsallah ve banada :21:

Ben bilmiyodum canim bunlari ohhh iyiymis hem minigini hem seni korur iste ne guzel bende benee daha onceden wurulmusum tetonoz asisi banada seninki gbi olcak o zaman

oldukça yazarım buraya zaten canım bilgin olur senınde... gittğin zaman senesini ve ayını soyle onlar ona göre ayarlıyolar...

kızlar bunu ilk defa size söylüyorum. çünkü dualarınıza çok ihtiyacım var. ben ayetel kürsi falan okuyamıyorum size ama sizin için Rabbime hep dua ediyorum... ablamdan bahsetmiştim size. şimdi çocuk esirgeme kurumuna başvuracak ama eniştem istemiyor hiçbir şekilde. ablam da ilk aşamada kendisi başvuracak hatta ben de gidicem yanında ama eniştemin rızası olmadan ileriki aşamada vermezler çocuğu... Allah rızası için dua edin de Rabbim enişteme kalp yumuşaklığı versin. hayırlısıyla tabi...

selam kızlar:3: gelmiyor perşembe geçmiyor vakit:18::26::31::31::31:

selam canım hoş geldin .... gelir geir tatlım bende bekleyince bana da zaman geçmiyor gerçekten kontrollerimde ama sen tabi daha heyecanlısın şuan inşallah iy habereni bekliyoruz ttlımmm

kızlar bir sorum olcek size;
ben sizden özendim ov testi yaptım şimdi :9::9::9:
adetimin 22. günündeyim :)
bat'a da gördüğünüz gibi 9 gün var
neyse ben bu ay yumurtlama belirtisi görmedim, ama dün akşamdan beri göğüslerim sızlıyo kasıklarım agrıyo
size sorum şudur: ov testi diğer günlerin aksine 2 çizgi epey koyu
sizce ben bgn yum yum günümde olabilir miym?

cnm ovul testinde çift çizgiyi gördüusen yumurtlaman var demek ....olabilir benceeee..........yumoşların geç büyüyor olabilir .....benim büyüseydi eğer dün büyümüş olacaktı adetimede normalde 10 gün var olacaktı ama bu sefer geç regl olacaım yumoş takibinden dolayıı

Sana da fikir olsun diye söyledim canım.İnşallah hepimiz en kısa zamanda sürprizlerimize kavuşalım.
Bebişim bana sürpriz yapsın ben de babasına :1:
saol canım benım evde sueterle bebek patıgı var canım kayınvalıdem ormustu. onlarla yapaım suprızı dıorum. sımdı ıkı tane acı yasadım ya o yenı aldıklarımı gorursem daha da cok uzulurum dıye olanlara yapaım dıorum cannımm
biraz siteleri gezdim babaya bebek haberi süprizlerine bakmak için birine kararverdim tabi :) ayy ama ağla ağla içim şiştiiii çok duygusalım inşallah gebeliktendir :)):52:

ınsallahh ınsallahhhhhhhhhhhhhhhh :52:

Tabiki olabilirsin.
Peki ovulasyon testini normalde yapman gereken tarihte yapmismiydin ve koyu iki cizgi cikmismiydi.
Testini ekle bakalim

yaa regl bittiğinde 1 haftaya yakın yapmadım 12. günü tahmini yum yum diye, sonra da silik cıktı ben de belirtim de olmayınca vazgectim yapmaktan
bu sabah kasık agrısı ve göğüs sızlaması olunca yapayım dedim resmi eklemek isterm ama nasıl ekleniyo bilmiyorum :17::17::17:

kızlar bunu ilk defa size söylüyorum. çünkü dualarınıza çok ihtiyacım var. ben ayetel kürsi falan okuyamıyorum size ama sizin için Rabbime hep dua ediyorum... ablamdan bahsetmiştim size. şimdi çocuk esirgeme kurumuna başvuracak ama eniştem istemiyor hiçbir şekilde. ablam da ilk aşamada kendisi başvuracak hatta ben de gidicem yanında ama eniştemin rızası olmadan ileriki aşamada vermezler çocuğu... Allah rızası için dua edin de Rabbim enişteme kalp yumuşaklığı versin. hayırlısıyla tabi...

canımmm benımm yaaa ınsallahh enıstenın kalbı yumusurada olaya olumluu bakaarr

cnm ovul testinde çift çizgiyi gördüusen yumurtlaman var demek ....olabilir benceeee..........yumoşların geç büyüyor olabilir .....benim büyüseydi eğer dün büyümüş olacaktı adetimede normalde 10 gün var olacaktı ama bu sefer geç regl olacaım yumoş takibinden dolayıı[/QUOTE]

ay valla mıı bu akşam da konsere gidecektik neyse dönüşte yorgun morgun çalışmamız lazım:1:

arkadaşlar belki yardımcı olurum sizlere ben çok zor hamile kalabiliyorum geçtiğimiz ay adet bitti 10. gün başlayıp 20. güne kadar gün aşırı ilişki oldu ve büyük ihtimal hamileyim iki tane test yaptım silik çizgiyi gördüm ama emin olmak için kan verdim bugün bakalım sonuç ordada pozitif olur inşallah ilk defa ilk denemede hamile kaldım :46:

Canım benim.Allah ablanın yardımcısı olsun.Zaten çok zor bir karar vermiş.İnşallah eşi de ona destek olur.Ablanın sıkıntısı neydi canım???

yelizcim temmuz anneleri topiğinede arada bir geliyorsun orda tebrik etmişmiydim seni bilmiyorum ama burda tebrik edeyim kuzum inşallahh bebeişlerini sağlıkla kucağına alırsın, ikizlerde mide bulantısı çok olurmuş sendede oluyor mu

Kuzum çok çok teşekkür ederim. Mide bulantım çok az benim ama halsizlik ve uykuyla başım fena dertte, 24 saat uyuyabilirm o derece:53:

arkadaşlar belki yardımcı olurum sizlere ben çok zor hamile kalabiliyorum geçtiğimiz ay adet bitti 10. gün başlayıp 20. güne kadar gün aşırı ilişki oldu ve büyük ihtimal hamileyim iki tane test yaptım silik çizgiyi gördüm ama emin olmak için kan verdim bugün bakalım sonuç ordada pozitif olur inşallah ilk defa ilk denemede hamile kaldım :46:

sevındımmm canımmm hayırlısı olsun. bat tarıhın ne zamandı canımm

bugun dr. kontrolüm vardı 7 hafta 2 günlük hamileyim hersey yolunda İnsallah böylede devam eder. Bugun mesaj yollamıştım sabah hickimse hosgeldin dememiş yahu neyse ben yazmaya devam edim. Mide bulantilarim feci ama diğer hamileliklerimdede oyleydi aslinda ama insan unutuyor

canım buradaki çoğu kişi hem çalışıyor hem de buraya yazıyor ya da evde işiyle uğraşıyor. o yüzden herkesi hatta bize sorulan soruları bile göremediğimiz oluyor. o yüzden sen içimize gireceksin bize katılacaksın :34: hamileliğin de hayırlı uğurlu olsun Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah

kızlar bir sorum olcek size;
ben sizden özendim ov testi yaptım şimdi :9::9::9:
adetimin 22. günündeyim :)
bat'a da gördüğünüz gibi 9 gün var
neyse ben bu ay yumurtlama belirtisi görmedim, ama dün akşamdan beri göğüslerim sızlıyo kasıklarım agrıyo
size sorum şudur: ov testi diğer günlerin aksine 2 çizgi epey koyu
sizce ben bgn yum yum günümde olabilir miym?

yumyum zamanında öyle mi oluyor senin?

yaa regl bittiğinde 1 haftaya yakın yapmadım 12. günü tahmini yum yum diye, sonra da silik cıktı ben de belirtim de olmayınca vazgectim yapmaktan
bu sabah kasık agrısı ve göğüs sızlaması olunca yapayım dedim resmi eklemek isterm ama nasıl ekleniyo bilmiyorum :17::17::17:

canım mesaj yazıyomuş gibi ekrana gel eklentiler var üstte orayı tıkla dosya ekle de resmi seç sonrada içeriği ekle diyosun

saol canım benım evde sueterle bebek patıgı var canım kayınvalıdem ormustu. onlarla yapaım suprızı dıorum. sımdı ıkı tane acı yasadım ya o yenı aldıklarımı gorursem daha da cok uzulurum dıye olanlara yapaım dıorum cannımm

ınsallahh ınsallahhhhhhhhhhhhhhhh :52:

Haklısın canım.Çok zor olur.Evde varsa onları değerlendir tabi.Ben hiç hamile kalamadığım için şimdiye kadar...

hayırlı olsunn Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin

canımmm benımm yaaa ınsallahh enıstenın kalbı yumusurada olaya olumluu bakaarr

amin Meltemcim çok sağol

Canım benim.Allah ablanın yardımcısı olsun.Zaten çok zor bir karar vermiş.İnşallah eşi de ona destek olur.Ablanın sıkıntısı neydi canım???

amin canım sağol. aslında öyle kesinleşmiş bir tanısı yok. yumurtalıklarda sorun çıkmıştı bir ara adet düzensizliği vardı, sonra guatr dediler falan filan... 2 kez de tüp bebek denedi ama olmadı işte

Tabiki canim benim ne demek.
Ordan alacaklari cocuga sahip cikmalari Allah katinda bence cok cok degerli.

Canim ikizlerini sag saglim kucagina alırsın İnsallah bende ikiz hamilelik yasadım tek yumurta ikizleri benimkiler erkek oldular simdi aslan parcalarim diyorum bilirim o uykuları gunda 20 saat uyuduğum olurdu inan Allah kolaylık versin

Haklısın canım.Çok zor olur.Evde varsa onları değerlendir tabi.Ben hiç hamile kalamadığım için şimdiye kadar...

olsun canım benım bı kere hamıle kal ama rabbım kucagına almayı nasıp etsın canımm o acıları rabbım kımseye yasatmasınn canımm. işte ınsanın ıster ıstemez o gunlerı aklına gelıyor ama atıcam o gunlerı aklımdann

Back
X