• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

ınsallah canım benımm rabbım bu mutlulugu sonuna kadar yasamayıı nasıpp etsınnnn. canım benım bı degerım yuksekmıs doktor hamıs kalınca hemen gel ıgne vurulcaksın demıstı .

Yarin sen hemen dr a gidiyosun o zaman canim hic aksatma

Benim de regl günlerim kendimi bildim bileli hep sancılı geçer hele ki ilk 3 günüm.. İlk gün mutlaka ağrı kesici almazsam yataklara düşüyorum.. Evlenince geçmiyor o yalan benimki de geçmedi çünkü.. Ben de 8 gün önce kürtaj oldum.. Sanmam bunun engelleyebileceğini ama bilemem.. Sanırım bünyeden mi bilmiyorum ağrılı oluyor benim sancılarım..

çok geçmiş olsun . bende düşük kürtaj arası birşey oldum yok geçmedi . aynen yatalak bir biçimde oluyorum. lisede falan kaç sefer bayıldığımı bilirim. tıp buna bir çare bulamıyor mu ya , her ayın 1 haftası çileyle geçiyor.

Ewet cok sukirki oyle tatlim kapali hawa basiyo ama ne okirsa olsun simdi bebisimiz olsa onlarla ilgilenirdik diyorum kendi kendime benden sonra ewlenen herkez hamile doguracak artik hatta doguranlarda war bizlerde yasalim o duyguu insallah

Uhhh canim nye o kadar pahali ya soyuyolarmia insani resmen bi gebelik testi o kadar pahalimi olur ya

valla canımm gecen sene 30a yaptırmıstım sımdı o cıvarlardaa en ıyısı yarını beklemek

çok geçmiş olsun . bende düşük kürtaj arası birşey oldum yok geçmedi . aynen yatalak bir biçimde oluyorum. lisede falan kaç sefer bayıldığımı bilirim. tıp buna bir çare bulamıyor mu ya , her ayın 1 haftası çileyle geçiyor.

Benimki bayılacak kadar sadece bi kere oldu o kadar çok aşırı da değildir sanırım sancılarım ama çok kötü bir durum hakikaten... Zor geçiyor 7 gün..

eşime bu aksam suprız yapayım demı kızlar testım pozıtıf cıktı sonucta doktor adetten 10 gun sonrası net bellı olur dedı yanı ıkı koyu cızgı ama sonucta benım ıkıncı cızgı bellı

kızlarrrr hepinizeeee ne kadar teşekkur etsemm azdırr. hem mutlu hem uzuntulu anlarımızda yanımızda bulunuyorsunuz. sız ne guzel ınsanlarsınızzzz yaaa Allah sızlerdenn razıı olsun canımm gercekten ıyıkı varsınızz suan sadece tek sızeee soyledım. ve aldıgım tepkılerrr superdıı yaaa guzel yureklı arkadaslarımm benımm. rabbım sızlere de hayırlı zamanda evlat sahıbı yapsınn ınsallah. canlarım aslında ben ıkı dusuk yaptım. o acıyıda rabbım kimseye yasatmasın. dualarınızda benı eksık etmeyın canlarım. bu sefer bu melegımı rabbım kucagımaa almayıı nasıp etsınn. sadece tek ıstedıgım mınıgım annesıne sapa sağlam tutulsun ve kardeslerı gıbı bırakıp gıtmesın bu mınıgımı sağ salım kucagıma alaım ınsallahhhh

yazığın buu mutluluğunu bizlerle paylaştığın için çok çok minnettari cnm sana emin ol.... hepimiz aynı yollardan geçiyoruz geçtk te
onun için her zaman yanındayız iyi yada kötü sen kendini üzme stres yapma artık gerisini rabbime bırak ve bol bol dua et cnm ..
bende ilk evlediğim yıl düşürdüm 2.buçuk atlıkken ama gene buna da şükür diyorum cnm .....inşallah sağ sağlim bebişini kucağına alırsın cnm benimmm olmsuz düşünccelerini aklından atmaya çalış düşümemeye çalış cnm zor ama yapabilirsin sende o güç var ben inanıyorum....:16:

Tatlışlarım ben çıkıyorum biraz av işi yapayım. Hepinizi çok çok öpüyorum. :54::54::54::54::54:

kolay gelsin bak cnm....... öptüm kendine iyi bak Allaha emanet ol ..bybyby

26 yaşındayım ya benim adetlerim heeeeeeeep sancılı geliyor hemde öyle böyle sancı değil. 1 kez düşük yaptım hemen hemen ona yakın bir sancı.
güün içinde 2veya 3 tane ağrı kesici ile hafifletebiliyorum.
yıllardır böyle yaşamaktan bıkttım
evlenince geçer dediler ne alakaysa geçmedi.
üşütme geçer dediler . hep kat kat giyiniyorum --çorap patik terlik üstüste
adaçayı içiyorum hafifletmiyor
1 kez düşük yaptım 1 yıldır tekrar deniyorum tutmuyor
acaba hamile kalmamı mı engelliyor
doktor hiç bir sorunun yok dedi
böyle olan var mı sancıdan ölüyorum hap içtiğim halde. ve hiç birşey yiyemiyorum midem bulanıyor

canım eğer gebelik planların varsa başta adaçayını bırakmalısın içme hamile kaldığını bilmezsin Allah korusun düşürürsün bebeiğini seni korutmak değil niyeim ama bilmiyorsundur diye yazmak istedim bunu bilmeyen çok insan var.... hormonlarına baktırdın mı normal mi hormonların kisti v.. s bir şey var mı ????????

canım benım hamılelıgın 18. haftasında aşılar başlıyomuş ilk aşım tetanoz aşısı benım daha once vurulduğum için tek doz vurcaklar 4 doz oluyo o aşı daha sonrakıler ne tam olarak bende bilmiyorum aşı kartı vercekler gittiğimde ona göre gidip vurulucam...

Ben bilmiyodum canim bunlari ohhh iyiymis hem minigini hem seni korur iste ne guzel bende benee daha onceden wurulmusum tetonoz asisi banada seninki gbi olcak o zaman

valla canım bu hafta çook yoğundum cumartesı pazar mısafırlerım vardı bırı yemeklı bırıde oturma... hafta sonu onlarla uğraştım gecen haftam drda geçtii.. herşey çok güzel bebişim çok ıyı testler güzel çıktı drum kesin olmamakla beraber erkek bebeğe benziyor dedı ama bu ayın sonunda kesın sonuç bellı olcak nasipse...:nazar: dünde sağlık ocağındaydım ocak ayında 18. haftamda aşılarım başlıyacak 24. haftamda da şeker yüklemem var... 4 aylık olduk artııkkk.......:16::16::nazar:
maşallah maşallah bebişede sanada inşallah kalan 5 aynıda böyle geçer darısı bizlere inşallah demekki beişin topikteki kardeşlerinin abisi olucak :nazar::nazar::nazar: ee bir erkek lazım koruyacak kollayacak, herşey şakada herşeyin güzel gitmesine sevindim..artık senin için keyifli günler başlamıştır ilk 3 ay ve ikili testen sonra endişeler bitiyor yavaş yavaş, hamileliğinin tadını çıkar tekmelerde yavaş yavaş geliyodur miniğin:21::21:

eşime bu aksam suprız yapayım demı kızlar testım pozıtıf cıktı sonucta doktor adetten 10 gun sonrası net bellı olur dedı yanı ıkı koyu cızgı ama sonucta benım ıkıncı cızgı bellı

Surpriz yap bence hayatim aksama hamissin Allahin izniyle :-D

yazığın buu mutluluğunu bizlerle paylaştığın için çok çok minnettari cnm sana emin ol.... hepimiz aynı yollardan geçiyoruz geçtk te
onun için her zaman yanındayız iyi yada kötü sen kendini üzme stres yapma artık gerisini rabbime bırak ve bol bol dua et cnm ..
bende ilk evlediğim yıl düşürdüm 2.buçuk atlıkken ama gene buna da şükür diyorum cnm .....inşallah sağ sağlim bebişini kucağına alırsın cnm benimmm olmsuz düşünccelerini aklından atmaya çalış düşümemeye çalış cnm zor ama yapabilirsin sende o güç var ben inanıyorum....:16:

kolay gelsin bak cnm....... öptüm kendine iyi bak Allaha emanet ol ..bybyby

canım eğer gebelik planların varsa başta adaçayını bırakmalısın içme hamile kaldığını bilmezsin Allah korusun düşürürsün bebeiğini seni korutmak değil niyeim ama bilmiyorsundur diye yazmak istedim bunu bilmeyen çok insan var.... hormonlarına baktırdın mı normal mi hormonların kisti v.. s bir şey var mı ????????

canımmmm benımmm yaaaa cokk cokk saolll ıyı kı varsınızzz yaaa sızlerıııı cokkkkk sevıyorummmmmmmmmmmmmm :16::16::16::16::16::16::16::16::16:

Yap yap güzel bir sürpriz yap o da mutlu olsun ki bebişiniz mutlu büyüsün.... :16:

evet bencede güzel bir sürpriz hazırla tatlım!!!!!! ayyyyyyy benim bile kalbim hızlı hızlı attı şuan ne kadar güzel bir duygu yaşıyorsun cnm senin yerinde olmak vardı şimdi çok şanslısın cnm !!!!!!!!!!

ben olsam dayanamazdım hemen sölerdim iyi sabrediyorsun maşallah :nazar:

bugun dr. kontrolüm vardı 7 hafta 2 günlük hamileyim hersey yolunda İnsallah böylede devam eder. Bugun mesaj yollamıştım sabah hickimse hosgeldin dememiş yahu neyse ben yazmaya devam edim. Mide bulantilarim feci ama diğer hamileliklerimdede oyleydi aslinda ama insan unutuyor

Surpriz yap bence hayatim aksama hamissin Allahin izniyle :-D
yapım yapım ılk once bebısımız agzından guzel bı mektup yazım hıcranımız gıbı
Yap yap güzel bir sürpriz yap o da mutlu olsun ki bebişiniz mutlu büyüsün.... :16:
saoll canımm benım guzel bı suprız planlayımm
evet bencede güzel bir sürpriz hazırla tatlım!!!!!! ayyyyyyy benim bile kalbim hızlı hızlı attı şuan ne kadar güzel bir duygu yaşıyorsun cnm senin yerinde olmak vardı şimdi çok şanslısın cnm !!!!!!!!!!

ben olsam dayanamazdım hemen sölerdim iyi sabrediyorsun maşallah :nazar:

canımm benımm gecen sefer bende dayanamadım telde soyledım. o yuzden sımdı suprızle soylemek ıstıyorummmm . canımm rabbım sızede nasıp etsın bu mutlulugu ama dedıgım gıbı bu mutlulugu sonuna kadar yasamayı ve bebıslerımız kucagıma almayı nasıp etsınnn

Back
X