lilimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmKızlarrrrrr sonnnn 2 allahın izniyleeee

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
lilimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmKızlarrrrrr sonnnn 2 allahın izniyleeee
canım sen nerdesin ki
ayyy kıyamam neye benziyor desem tarif edebilirmisin en çok merak ettiğim şey hakeretleri Allahım bize de yaşatsın inşallah... biliyorum senin her misafirden sonra kesinlikle temizlik yaptığını
Ayy ne guzel yaa ben daha erken nasilsa hissedemem diye hiic orali degilimarada belli bi noktada bi yogunluk hissediyorum daha sert gibi geliyo ama gazdir o deyip geciyorum
![]()
Öyle olması iyi kız yalnız hissetmezsin kendini.. Benim burda eşimden başka kimsem yok.. Yalnızız kötü bir durum..
Valla iki sabah işe yürüyerek gideyim dedim karlarda gıc gıc yürümek hoşuma gitti ama gelene kadar popim dondu ve atkı ağzımda sarılı ya binaya girdiğimde nefesim atkımın üzerinde minik minik buzlar oluşturmuştu resmen şok olmuştumartık alışığım
![]()
Çok tatlısın Rabbim hayırla son buldursun sağlıkla kucağına al bizleri de dualarından hiç eksik etme olur mu?![]()
canım sen bugün evdeyim demedin mi ben yanlış mı okudum
bebeğim neden gülelim ne güzelhepimiz hissedicez Allahın izni ile... çok merak ediyorum neye benzediklerini nasıl olacaklar neden çoğul konuştum bilmiyorum ama hepimiz adına sanırımmmm
![]()
Kızlarrrrrr sonnnn 2 allahın izniyleeee
lilimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm![]()
Askosummmmmmmm naptin kan verdin miii
Hadi bakalımmmmmmmmmmmmmmmmmmm inşallahhh...![]()
teşekkür ederim cnm, tarifime kendim bile güldüm de o yüzden :) dualarımdasınız sürekli. misafirlerim gitsin tesbih çekerim yine, gerçi eşim uçacaksın yakında ne bu hocalar gibi oldun diyo ama :) cnm benim ailem de burda ya komşuya çok ihtiyaç duymadım, karşı apartmanımda çok yakın arkadaşım oturuyor...üzülme ama belki güzel bi komşun çıkar, arada insan bi kahve içip sohbet etmek istiyo gerçi..
İnsallahhhhh perimmmm sagoll hepimize insallah![]()
canımm benımm verdım kanımı yarın sabah 11 gıbı almaya gıdıcem sonucu. cuma gunude doktora randevu aldım 2 15 e canımm senın bat gunu hıcranla ıkımızın randevu gunu :)))
günaydın nefesimmmmmmmmmmmmm
oynarız kız ama kafaya atmaca yok :)
küçükken içine taş koyardı bizim mahalledeki çocuklar
bebeğim kimisinde akıntı oluyor kimisi kuru oluyormuş ama genelde oluyor yani
canım beylikdüzü tarafındayım bennnn çok soğuk valla
aynen kuzum sen herşeyin tadını çıkar doya doya kimseye bakma
Günaydın... Valla sabah evden çıkmak zor geliyor hele ki Erzurumda... Artık çıkışta burda kimse olmuyor
Yok canım keşkeeeeee :))) 2 hafta rapordan zaten evdeydim ama pazartesi iş başı yaptım..
öyle yapıcam canım bu hamılelıgımde kafama bıseyler kurup kurup stres yapmıcamm :)
Ayyyyy evt tatlımmmm yaaaa insallah yaaa hepimiz icin hayirli sonuclar olsunn yaa![]()
Sen de sağol... Yaptın olacak Allah'ın da izniyle.. Ben de artık doktordan sonra ne kadar korun derse o kadar beklicem.. İnşallah çok söylemez de sizinle aynı giderim... Çok da istiyorum hadi hayırlısı...
ayyyyy evt tatlımmmm yaaaa insallah yaaa hepimiz icin hayirli sonuclar olsunn yaa![]()
haydıı kızlarr bende uludağa beklerım o zaman kayak yapmayaaaa :)))
Kafa nasil yarilir onlara sormak lazim o zamann:))
Erzurumu dusunemiyorum tatlimm.ben sogugu hic sevmem.kari da sevmemde iste degisiklik oluyo.
Yada evde oturup izliceksin o kadar.fazlasi zarar
Canim benimmm psipsikonunda soyledigi gibi her anin tadini cikar.
Olacakla olecegin onune gecilmezmis.kafanda bisey kurma bosver.
Guzel seyler dusun
lilim akşam seni rüyamda gördüm iki gün sonra anlatcam bakalım çıkıcak mı güzeldi ama hayır olsunKızlarrrrrr sonnnn 2 allahın izniyleeee
güzel kalplim güzel annemmmmm Allah razı olsunaslında dikkat etsen hissedersin kuşum. ben çok uğraştım ama anlayabilmek için. herkese soruyodum annemlere falan, serap sağolsun o da yardımcı oldu. bak bebeğini dinle gün içinde sık sık.
teşekkür ederim cnm, tarifime kendim bile güldüm de o yüzden :) dualarımdasınız sürekli. misafirlerim gitsin tesbih çekerim yine, gerçi eşim uçacaksın yakında ne bu hocalar gibi oldun diyo ama :) cnm benim ailem de burda ya komşuya çok ihtiyaç duymadım, karşı apartmanımda çok yakın arkadaşım oturuyor...üzülme ama belki güzel bi komşun çıkar, arada insan bi kahve içip sohbet etmek istiyo gerçi..
tabi ki çoğul konuşacaksın ben diyorum size bu topikten karnı boş çıkan olmayacak Allahın izniyle, ben çok inanıyorum.
İnsallah askosummmmmn insallahhhhhinşallahhhhhhh canımnmmmm benımmm inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
Hosbulduk balımmmmm benimmm nasilsin usuyormusunnnamiiiinnnnnnnnnnnnnnn canım.
Hoşgeldin.
Yeni Hamile olan herkesin bebekleri hayırlı uğurlu olsun..