• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

Yeni Hamile olan herkesin bebekleri hayırlı uğurlu olsun..
hoşgeldınn canımmm aminnnn inşalllahhhh
:) iyi ki çıkarmışım seni duadan bak gördün mü :) Ayyy çok sevindim yaaa hamiş olmana darısı tüm kızların başına

saolll canımm benımmm valla iyiki cıkar mısın. erken yaptıgım test negatıf cıkınca beklemıyordum ama rabbıme sukurler olsun kı bebısım gızlemıs kendısınıı. rabbım herkese bu mutlulugu sonuna kadar yasamayıı nasıpp etsınn. evlatlarımızı sağlıklı bı sekılde kucagıma almayı nasıp etsınn ınsallahh

mutlmur ve sercem naptınız kan verdiniz mi... msa topigimin anası sen naptın..beykanneslide var..
ben kani verdim canim 247 di cikti hamilesin dediler dun yien tekrarlamak isterim 2-3 ggun sonra bakalim sen bebegin nasilsiniz senin ilk yaptirdiginda kan degerin kac cikti?ve sonra kac cikti?

saolll canımm benımmm valla iyiki cıkar mısın. erken yaptıgım test negatıf cıkınca beklemıyordum ama rabbıme sukurler olsun kı bebısım gızlemıs kendısınıı. rabbım herkese bu mutlulugu sonuna kadar yasamayıı nasıpp etsınn. evlatlarımızı sağlıklı bı sekılde kucagıma almayı nasıp etsınn ınsallahh
demekkki yeni hamilemiz sensin caanim
ayyyyy neguzel hergun hamile haberi geliyor
tebrik ederim Rabbim sagsalim kucagina kucaklarimiza almayida nasib etsin amin:16:

amin inşallahhhhhhhhh, Allah herkese nasip etsin çok başka bi duygu gerçekten.

mutlmur ve sercem naptınız kan verdiniz mi... msa topigimin anası sen naptın..beykanneslide var..
canım benım ben kan verdım sonucu yarın 11 gıbı alıcam ıns. cuma gununede randevumu aldım bakalım hayırlısı
teyzeleri nasilsiniz bakalim
keyifler nasil
varmi yeni hamile haberi kizalar
liltli canim insallah yaptin olucak bu ay

ya kizlar hamilelere sesleniyorum benim karnimin altinda agri var kotu birsey yoktur demi sizce?

hosgeldınnn cnaımmm bız ıyıyız sukur sen nasılsın. canım bebeklerımız yerını ayarladıgı ıcın normal gıbı gelıyor bana agrı

herkese günaydınlar :54:

topraaaammm nasıl geçti dün akşam, nasıl söyledin eşine? o naptı ne tepki verdi, anlatsanaaaaa ::nazar:52:

ben kani verdim canim 247 di cikti hamilesin dediler dun yien tekrarlamak isterim 2-3 ggun sonra bakalim sen bebegin nasilsiniz senin ilk yaptirdiginda kan degerin kac cikti?ve sonra kac cikti?

ne kadardır deniosun canım bu arada hayırlı olsun tekrardan yılların hasreti yazmışsın da çok mu oldu seninde benimde 7.ayım bu umut verin bizlere kızlarrr insan uzun süre olmayınca sanki hiç olmayacakmış gibi geliyo sende yaşamışsındır mutlaka sabretmek zor Allah büyük..:16:

canım benım ben kan verdım sonucu yarın 11 gıbı alıcam ıns. cuma gununede randevumu aldım bakalım hayırlısı

hosgeldınnn cnaımmm bız ıyıyız sukur sen nasılsın. canım bebeklerımız yerını ayarladıgı ıcın normal gıbı gelıyor bana agrı

inşallah hayırlı haberlerle dönersin canım :16: beklicem yarın sonucunu :16:

lilim akşam seni rüyamda gördüm iki gün sonra anlatcam bakalım çıkıcak mı güzeldi ama hayır olsun

güzel kalplim güzel annemmmmm Allah razı olsun
Oyyyyyyy oyy bebgimmm allah hayir etsin gunduz niyetine insallah soylersinnn gonlumun copsuz uzumu :16:

demekkki yeni hamilemiz sensin caanim
ayyyyy neguzel hergun hamile haberi geliyor
tebrik ederim Rabbim sagsalim kucagina kucaklarimiza almayida nasib etsin amin:16:

ewt cnaım bende aranıza yenı katıldımm :) :) aramızda bı kac gun var :):) aminnn canımmm amşnn rabbım sağlıklı bı sekılde evlatlarımızı kucaklarımıza almayı nasıp etsınn

herkese günaydınlar :54:

topraaaammm nasıl geçti dün akşam, nasıl söyledin eşine? o naptı ne tepki verdi, anlatsanaaaaa ::nazar:52:

meltem valla anlatsana nasıl oldu bütün herşeyi anlat mektup nasıldı
ne kadardır deniosun canım bu arada hayırlı olsun tekrardan yılların hasreti yazmışsın da çok mu oldu seninde benimde 7.ayım bu umut verin bizlere kızlarrr insan uzun süre olmayınca sanki hiç olmayacakmış gibi geliyo sende yaşamışsındır mutlaka sabretmek zor Allah büyük..:16:

bebeğim ben haziran ayından beri deniyıordum 3 ay ama çok çöok çalışamadım.. eylülde hamile kaldım yani uzun zamandır korunduk 5 yıl nerdeyse ama hep eşim korundu ilaç falan içmedim ben
Oyyyyyyy oyy bebgimmm allah hayir etsin gunduz niyetine insallah soylersinnn gonlumun copsuz uzumu :16:
liliiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiim güzellllllll beeebeğimmmmmmmmmmmmmm:16::16:

iyiym zeycanım heyecanıyım biraz sevinç-korku-heyecan- ortaya karışık sen nasılsın canım:16::16:
Rabbim sana bağışlasın canım inşallah sağlıkla....:16::16::16:
Hosgeldinlerden bir buket:1::1::119::119::119::119::119::119::122::122::122:

İyi yapmissin canim cok fena siskinlik yaaa:31:
aynen kuzum kıyafet bile daraltıyo beni düşün...:50::50:
Günaydın canım iyiyiz şükür.Malum beklemedeyiz :)
Sen nasılsın bakalım.Su torbasına dikkat et canım.Dün de yazmıştım.Geçen hafta patladı babamın ayağını yaktı.Hem 1-2 yıllıksa kullanma hemde içine koyduğun su aşırı sıcak olmasın.bir de havasını vermeden kapatma ağzını.
çok geçmiş olsun tatlım..tamam dikkat ederim kuzum sen nasılsın durumlar ne_?:32::32:
ayyy ben geldim işe kendi aracımla ama okuya okuya geldim çok korktummmm ben gelen kadar sizde az kaynatmamışsınız

ayyy valla çok zor karda işe gitmek eve gelmek iste olduğun kısmı güzel benim çocuklarım bugün kar olduğu için zor gelirler ama gelirler :)

minikbebişimmmm duaları güzel arkadaşım nasılsın iyimisin

aminnnnnnnnnnnnnnnnn amiiiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnnn

zeycanım dikkat et eğer işe gittiysen ben karda yürümeye çok korkarım dikkat et nolur Allah korusun Allaha emanet

canım muhtemelen geçersiz bence bugün testi tekrarla sabah idrarını beklemene gerek yok 3 gün diyorsun çünkü

hasret yeminle orda olayım ama içeriden izleyeyim karı soğuk sevmem ben

günaydın canım sıkma cnaını güzel güzel yükselecek değerin dualarımızdasın

ohhhhhhhhhhhhh keyiffffffffffffff ne güzel yat uyu

günaydın güzel kuşummmm

minikbebişim çok yoruyorsun kendini o misafirlerden sonra birde temizlik yapıyorsundur sen yorma kendini kuzummmm
tatlım günaydın çok teşekkür ederim araçla geliyom bebeğim saol..ee sende ne var ne çok_???
Kızlarrrrrr sonnnn 2 allahın izniyleeee

hadi bakalım lilim inşallah olucak bu defa hayırlısıyla tatlım...:46::46:

Back
X