Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

canim biz ense kalinligindan anlamistik.kiz bebek ve erkek bebek ense kalinligi farkli oluyor ama biz 2 erkek ikide kiz raporunu karsilastirip bulmustuk benimkinin ne oldugunu imkanin varsa yap.mesela dr unun sekreteriyle aran iyiyse o bilgiler pc sinde oluyor ben ondan almistim rakamlari :)

erkek cıksınn erkekkkk :) :) :) :)

topik anası hamişmiş heee oyyy cok sevindim nasl hamile kalmış bizede anlatsa ya bizde uygulasakk:26:

iyiyim canım benımm cok sukurrr bende sonucu yarın sabah alıcam canım. canım benım bat 8 ıydı ama sen 3 gun bende once gıdıon neden acep :))) gecen ay kacında kırmızılar gelmıstı canım senın

benim ki şöyle
4 eylül
3ekim
8 kasım benim döngüm 33 günde bir adet oluyormuşum,ama test sonucuna göre geç döllenme sanırım benim kini doktor yine yanlış hesaplamış 10 aralık bat günüm,hatta ben burda hep 10 dedim dr 9 diye ısrar etti,dün yine kontrol edince 10 aralık dedi ben adet günümde test yapmış oldum sonuş50,43 progesteron hormonuda 40

nutez çok sistemli çalışmışsın sen yahu

slmmm herkeze günydınnnn
hoşgeldin kaçak naberrr

kızının seçme şansı yok o zaman beşik kertmesş yapacam ben onları :)))

cnm sonuçlar laboratuvardan geliyor sanırım. internetten bakma şansım var. sana söyleyebilirim rakamları, yardımcı olmak istersen tabi :) ense kalınlığı 1.2 mm bu arada

erkek cıksınn erkekkkk :) :) :) :)

kızlarınıza asılırsa karışmam ama :)

Hmmmmm anladım canım teşekkür ederim seni de yordum ama şimdi anladım artık... Öncelikle ateş ölçer almam lazım sonra denicem...

canım ben oğlanda 1.9mm yazıyor senin ki kız mı acaba

bacım hayırlı ugurlu olsun gebeligin inş kucagınada saglıklıca alırsınnn :119::119::119::119::119::119::119::118::119::118:

slm kızlar nasılsınız var mi yeni haberler hu huuuuuuuu
selamm canımmm hosgeldınnnn
slmmm herkeze günydınnnn
selammm canımm hosgeldınnnnn

hmmmm anladımm canımmm benımm benımdee
15 eylul
13 ekım
10 kasım dı canım bakalım benım kac cıkıcak canım yarın 11 gıbı alıcam sonucumu

otomatik hesaplayıcılar bazen yanıltıcı olabiliyor canım, o yüzden manuel yapıyorum ben otomatik hesaplayıcılarla da karşılaştırma yapıyorum senkronize çalışıyorum

Gunaydin guzeller :)
Sabah 9:30 da kan verdim :) yarim saate cikar netten girip bakicam degere dr umda haber vericek.esimin ofisinde bekliyorum vakit durdu sanki :26:
hadi hayırlı haberler olsun inşallah

bnm adetim hep düzenlidir, zaten son 5 aydır dkh kullanıyorum. bu ay deneyeceğim bebek. şuan adetimin 4. günü, benim ovu testi yapmama gerek yok o zaman? sanırım 10 gün sonra yumurtalayacağım degıl mI?
dkh kullanıyorsan zaten 28 gündür senin döngün ve yaklaşık 12-16. günler arasında yumurtlarsın. ama işte hapı bıraktığın ilk aylarda bazen düzen şaşabililyor, ya da şaşmasa bile hormonların etkisi devam edebildiği için, rahim duvarı kalınlaşmış olabileceği için bazen hamile kalmak zorlaşabiliyor. o yüzden hapın etkileri geçene kadar beklemek gerekebiliyor. o yüzden bu ay hemen olmazsa üzülme canım, tamam mı?

evet erken öğrenmek lazım bizim için en hayırlısı
ben folik+benexol+coraspin kullanıyorum. bazı günler benexol yerine elevit ya da bemiks c kullandım fln (çinko içerdiği için)
Bakalım hayırlısı inşallah, güzel şeyler söyler inş doktorun

slmmm herkeze günydınnnn
tünaydın, hoşgeldin

topik anası hamişmiş heee oyyy cok sevindim nasl hamile kalmış bizede anlatsa ya bizde uygulasakk:26:

inşallah öyleyimdir büyük gün yarın ,ben busefer farklı olarak klomen ve bal-tarçın-çörekotunu birlikte kullandım,yumurta takibi yaptırdım,ve gün aşırı çalıştık,her gün değil,2 kaliteli yumurtam oluştu ben bal-tarçın ve çörekotuna bağlıyorum.sonuçta yumurta oluşuyor ama kaliteside önemli,22mm olunca dr gün aşırı çalışın dedi,ben de her çalışma sonrası,kalça bel arası yastık koydum,ayaklarımla bisiklet pedalı çevirir gibi 1 kaç dk öyle kaldım,ilişkiden hemen sonra peçeteyi tıpa yaptıktan sonra yaptım bunları ve bir-kaç saat yattım hiç kalkmadım kısaca böyle

senden iyisini mi bulcam kızzzzzzz... erkek o erkekkkkk

Hmmmmm anladım canım teşekkür ederim seni de yordum ama şimdi anladım artık... Öncelikle ateş ölçer almam lazım sonra denicem...
nedemek yorulmak yardımcı olduysam ne mutlu... ateş ölçer al ve başla bence etkili bir yöntem hatta şöyle de bir uğuru var ilk ay ölçenlerin hemen hemne hepsi hamile kaldı bebeklerimizi kaybettik ama Allahın takdiri
ben deniz monbebe bildiğim bunlar ama daha bu yöntemin uğurlu geldiği kişiler var

oooo butunn topıgınn kızlarınımı alcannn :) :) :) ben vermıcem o zaman kızımm olursaa :) şimdiden capkınn olmaya basladı :):):)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…