canim biz ense kalinligindan anlamistik.kiz bebek ve erkek bebek ense kalinligi farkli oluyor ama biz 2 erkek ikide kiz raporunu karsilastirip bulmustuk benimkinin ne oldugunu imkanin varsa yap.mesela dr unun sekreteriyle aran iyiyse o bilgiler pc sinde oluyor ben ondan almistim rakamlari :)Kızlarrrr yaaa benim bebeğin cinsiyetiyle ilgili tahmini olan yani içine bişi doğan var mı? dün bi arkadaşımla konuştum hep erkek hissediyomuş kız çıkmış :) ben de bi acabaaaaaaaaa dedim, zaman geçmiyor ki bi türlü 16. haftam olsun da baktırayım...
Kızlarrrr yaaa benim bebeğin cinsiyetiyle ilgili tahmini olan yani içine bişi doğan var mı? dün bi arkadaşımla konuştum hep erkek hissediyomuş kız çıkmış :) ben de bi acabaaaaaaaaa dedim, zaman geçmiyor ki bi türlü 16. haftam olsun da baktırayım...
iyiyim canım benımm cok sukurrr bende sonucu yarın sabah alıcam canım. canım benım bat 8 ıydı ama sen 3 gun bende once gıdıon neden acep :))) gecen ay kacında kırmızılar gelmıstı canım senın
nutez çok sistemli çalışmışsın sen yahucanim biz ense kalinligindan anlamistik.kiz bebek ve erkek bebek ense kalinligi farkli oluyor ama biz 2 erkek ikide kiz raporunu karsilastirip bulmustuk benimkinin ne oldugunu imkanin varsa yap.mesela dr unun sekreteriyle aran iyiyse o bilgiler pc sinde oluyor ben ondan almistim rakamlari :)
hoşgeldin kaçak naberrrslmmm herkeze günydınnnn
ben en başından beri erkek diyorum... yakışıklı diyorummmm kızım olursa hemen vercem diyorummmm
bebeğim yumurtladığım gün ateşin pik ediyor ve hamile isen eğer ateşin düşmeden devam ediyor, değilsen ateşinin düştüğü gün ya da sonraki gün adet oluyorsun güzel yöntem dene bak hatta bunun topiği var çok tatlı insanlar var orda oraya da bak istersen
canim biz ense kalinligindan anlamistik.kiz bebek ve erkek bebek ense kalinligi farkli oluyor ama biz 2 erkek ikide kiz raporunu karsilastirip bulmustuk benimkinin ne oldugunu imkanin varsa yap.mesela dr unun sekreteriyle aran iyiyse o bilgiler pc sinde oluyor ben ondan almistim rakamlari :)
erkek cıksınn erkekkkk :) :) :) :)
bebeğim yumurtladığım gün ateşin pik ediyor ve hamile isen eğer ateşin düşmeden devam ediyor, değilsen ateşinin düştüğü gün ya da sonraki gün adet oluyorsun güzel yöntem dene bak hatta bunun topiği var çok tatlı insanlar var orda oraya da bak istersen
canım ben oğlanda 1.9mm yazıyor senin ki kız mı acabakızının seçme şansı yok o zaman beşik kertmesş yapacam ben onları :)))
cnm sonuçlar laboratuvardan geliyor sanırım. internetten bakma şansım var. sana söyleyebilirim rakamları, yardımcı olmak istersen tabi :) ense kalınlığı 1.2 mm bu arada
kızlarınıza asılırsa karışmam ama :)
benim ki şöyle
4 eylül
3ekim
8 kasım benim döngüm 33 günde bir adet oluyormuşum,ama test sonucuna göre geç döllenme sanırım benim kini doktor yine yanlış hesaplamış 10 aralık bat günüm,hatta ben burda hep 10 dedim dr 9 diye ısrar etti,dün yine kontrol edince 10 aralık dedi ben adet günümde test yapmış oldum sonuş50,43 progesteron hormonuda 40
nutez çok sistemli çalışmışsın sen yahu
hoşgeldin kaçak naberrr
selamm canımmm hosgeldınnnnslm kızlar nasılsınız var mi yeni haberler hu huuuuuuuu
selammm canımm hosgeldınnnnnslmmm herkeze günydınnnn
benim ki şöyle
4 eylül
3ekim
8 kasım benim döngüm 33 günde bir adet oluyormuşum,ama test sonucuna göre geç döllenme sanırım benim kini doktor yine yanlış hesaplamış 10 aralık bat günüm,hatta ben burda hep 10 dedim dr 9 diye ısrar etti,dün yine kontrol edince 10 aralık dedi ben adet günümde test yapmış oldum sonuş50,43 progesteron hormonuda 40
otomatik hesaplayıcılar bazen yanıltıcı olabiliyor canım, o yüzden manuel yapıyorum benCanım ben de 10 gün kadar önce kürtaj oldum inşallah düzenim değişmez ya.. Ben hep 34 günde bir oluyorum... Çook nadirdir şaşması.. Telefonumda mydays diye bi program var ona giriyorum her ay düzenli regl dönemlerimi orda da yumurtlayabileceğim günleri gösteriyor..
hadi hayırlı haberler olsun inşallahGunaydin guzeller :)
Sabah 9:30 da kan verdim :) yarim saate cikar netten girip bakicam degere dr umda haber vericek.esimin ofisinde bekliyorum vakit durdu sanki:26:
dkh kullanıyorsan zaten 28 gündür senin döngün ve yaklaşık 12-16. günler arasında yumurtlarsın. ama işte hapı bıraktığın ilk aylarda bazen düzen şaşabililyor, ya da şaşmasa bile hormonların etkisi devam edebildiği için, rahim duvarı kalınlaşmış olabileceği için bazen hamile kalmak zorlaşabiliyor. o yüzden hapın etkileri geçene kadar beklemek gerekebiliyor. o yüzden bu ay hemen olmazsa üzülme canım, tamam mı?bnm adetim hep düzenlidir, zaten son 5 aydır dkh kullanıyorum. bu ay deneyeceğim bebek. şuan adetimin 4. günü, benim ovu testi yapmama gerek yok o zaman? sanırım 10 gün sonra yumurtalayacağım degıl mI?
evet erken öğrenmek lazım bizim için en hayırlısıcanımmmmmmmmmmmmmmmmmm
canım benımmm yaa işte içimden gecenlerı bır nebzede olsun kaleme döktüm :):) hımm anladım canım ben aspırınde kullanmadım folıkten baska. aynen canım erken ogrenmek lazım gercektende erken ogrenıp hemen ıgneye baslamamız lazımm. bakalım doktorum ne dıcek banaa
tünaydın, hoşgeldinslmmm herkeze günydınnnn
gözün aydıııın canım hayırlı olsun sağlıkla kucağına al inşallah bebeğini50.21 pozitif ellerim titriyor aglayamam burda esim anlamamaliii cikiyorum off
topik anası hamişmiş heeeoyyy cok sevindim nasl hamile kalmış bizede anlatsa ya bizde uygulasakk:26:
selamm canımmm hosgeldınnnn
selammm canımm hosgeldınnnnn
hmmmm anladımm canımmm benımm benımdee
15 eylul
13 ekım
10 kasım dı canım bakalım benım kac cıkıcak canım yarın 11 gıbı alıcam sonucumu
senden iyisini mi bulcam kızzzzzzz... erkek o erkekkkkkkızının seçme şansı yok o zaman beşik kertmesş yapacam ben onları :)))
cnm sonuçlar laboratuvardan geliyor sanırım. internetten bakma şansım var. sana söyleyebilirim rakamları, yardımcı olmak istersen tabi :) ense kalınlığı 1.2 mm bu arada
nedemek yorulmak yardımcı olduysam ne mutlu... ateş ölçer al ve başla bence etkili bir yöntem hatta şöyle de bir uğuru var ilk ay ölçenlerin hemen hemne hepsi hamile kaldı bebeklerimizi kaybettik ama Allahın takdiriHmmmmm anladım canım teşekkür ederim seni de yordum ama şimdi anladım artık... Öncelikle ateş ölçer almam lazım sonra denicem...
50.21 pozitif ellerim titriyor aglayamam burda esim anlamamaliii cikiyorum off
kızının seçme şansı yok o zaman beşik kertmesş yapacam ben onları :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?