Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

hımmm anladımmm canımmm benımm hadı bakalımm sendende hayırlı haberler beklıyoruz canım senın bat ne zaman
biz de bi sorun var demek ki sebepsiz infertiliteyim ya da artık aklıma başkada bişey gelmiyor 7 ay tam tamına kızlar ben çok mutsuzummmmmmmmmmmmm çokkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk
canımm hemen kotuye kapılmaaa yaa demekkı daha zamanı vardırrrrr rabbim hayırlı zamanda hayırlı evlat verır ınsallah
kıss bacımm sendemi hamişsinnnnn oyy oyyyy hamilelik patlıyo trkiyede ALLAH kucagına almayı nasıp etsin bacımmm

ewt canım cok sukur bende hamişimmm. bakalım bende kan sonucunu yarın ogrenıcem. aminnnn canımm aminn rabbim tum ısteyenlere nasıp etsınn

biz de bi sorun var demek ki sebepsiz infertiliteyim ya da artık aklıma başkada bişey gelmiyor 7 ay tam tamına kızlar ben çok mutsuzummmmmmmmmmmmm çokkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk

benim de 6 ay ama dün bir arkadasım sordu nasıl gidiyor çalışmalar diye, inan dert yanamadım, 15. senesin ve eşinin sperm sayısı sıfır..
ocak ayında tüp bebek deneyeceklermiş yenib ri teknikle artık kök hücre mi soramadım ayrıntısını..

7 ay çok uzun değil yani, az önce gelen komşumun da 4 sene olmamış, 33 yaşında evlenmiş 37de olmuş..

6. hissim fazla kuvvetli canım arada falda bakardım cinsiyet tahminim de harikadır rüyama bile geçer. benimde idrarım açık canım öyle şeyleri sorun etme ne belirtiler duydum ama bende hiç olmadı bu ay.

kısss bacım sendemi hamilesinn hay MAŞALLHHHHh

canımmmm böyle konuşma bir vakti var ve dualarla o vakti bekleyeceğiz Allah sana Sağlıklı bir bebek nasip etsin kaybetmek nasıl acı anlatamam topikte güzel haberlerin yanında kötü haberlde yaşıyoruz hepiniz biliyorsunuz bunu yani veren de Allah alan da... sakın böyle konuşma çok şükür sağlıklısın ve 7 aylık denemeye sebepsiz infertilite denmez 1 sene geçmesi lazım bunu biliyorsun hadi toparlan Allahım Sağlıklı gebelikler yaşatsın hepimize
bacımm siz gelin dedinz bnde geldimmmm

iyi yaptın kuzum gitme birbiriimize destek oluyoruz işte gitme
canım ben senin bebeğini kaybettiğini bilmiyordum çok üzüldüm geçmiş olsun bende kasım 8 de kürtaj oldum bebeğim gelişmedi kalp atışı duyulmadı... Allah sağlıklı bebeklerimizle yüzümüzü güldürsün inaşallah

6. hissim fazla kuvvetli canım arada falda bakardım cinsiyet tahminim de harikadır rüyama bile geçer. benimde idrarım açık canım öyle şeyleri sorun etme ne belirtiler duydum ama bende hiç olmadı bu ay.

ohh be rahatladım bek yeni öğrenenlerin değerleri de 50 hooollllleeeeeeeeeeyyyyyyyyy HAMDOLSUN,sana da teşekkür ederim dualerında unutma bizi inşaalllah

aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn aminnnnnnnnnnnnnnnn inşşşşşşşşşşşşşşşşşş

kısss bacım sendemi hamilesinn hay MAŞALLHHHHh
evet bacım yarın kontrolüm var hayırlısıyla bebişimin resmiyle gelicem sizlere göstericem sizlere rabbimin izniyle darısı herkesin başına inşallah hiç kimse ultrasonlarını paylaşmıyor bence ilk ultrasonları paylaşsanız ne güzel olur.

offffff bacım yaa ne adet oluyom nede hamileeee kafayı yicemm

hadi inş hayırlı güzel haberle dönersin bacımmm ,,,,hamilelerrr bize dua edinnn nolurrrrrrrrrrrrrrrrr

Sağol canım sana da çok geçmiş olsun... Benim de aynısı oldu canım gelişmedi kalp atışı alınamadı.. Aynı şeyleri yaşamışız.. Ben de 2 aralıkta oldum daha yeni yani.. Doktora pazartesi gidicem bakalım ne diyecek inşallah fazla korunma vermez hemen olsun istiyorum tedirginim de aynısı olur diye ama inşallah Rabbim bu kez sağlıklı verir bize ve tüm isteyenlere..

ohh be rahatladım bek yeni öğrenenlerin değerleri de 50 hooollllleeeeeeeeeeyyyyyyyyy HAMDOLSUN,sana da teşekkür ederim dualerında unutma bizi inşaalllah
panik yok bacım ağrın falan yok dimi hiç adet olacakmışsın gibi falan ama yorgunluk var canın hiç bir şey yapmak istemiyor dimi?

:) kız çapkınsa olmazzzzzzzz kız benim kız daha ortada yokkkk

bende kalamıyomm 9 ay olduu bacımmm

ağlayalım o zaman demek ki bi sorun var ama neee?

hepinizi üstüste koyar döverim bakkkkk... kendinize gelin lütfennnnn

hahahahhahahahahahahahahaha:) :) :) dogru dıyorsun canımm dünya kucuk valla bıde okumaya gıttıklerı yerde falan tanısırlarmıs kısmet bellı mı olur

Eyyyyy kurban oldugumm allahımm bizede nasip ett hamileligiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

ben çıkıyorum muhabbet çok güzel ama işler var yapmam lazım,tekrar amile arkadaşları tebrik ediyorum,yarın akşam listeyi güncelleyeceğim,bana da dua edin inşaallah değerim 2 katına çıksın,yarın 15:00 gibi haberdar ederim sizleri çok seviyorum topiğiiiiiiiiiiiim hoşçakalııııııııııııııııııııııııınnnnnnnnnnn:79::79::79:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…