hımmm anladımmm canımmm benımm hadı bakalımm sendende hayırlı haberler beklıyoruz canım senın bat ne zamanotomatik hesaplayıcılar bazen yanıltıcı olabiliyor canım, o yüzden manuel yapıyorum benotomatik hesaplayıcılarla da karşılaştırma yapıyorum senkronize çalışıyorum
hadi hayırlı haberler olsun inşallah
dkh kullanıyorsan zaten 28 gündür senin döngün ve yaklaşık 12-16. günler arasında yumurtlarsın. ama işte hapı bıraktığın ilk aylarda bazen düzen şaşabililyor, ya da şaşmasa bile hormonların etkisi devam edebildiği için, rahim duvarı kalınlaşmış olabileceği için bazen hamile kalmak zorlaşabiliyor. o yüzden hapın etkileri geçene kadar beklemek gerekebiliyor. o yüzden bu ay hemen olmazsa üzülme canım, tamam mı?
evet erken öğrenmek lazım bizim için en hayırlısı
ben folik+benexol+coraspin kullanıyorum. bazı günler benexol yerine elevit ya da bemiks c kullandım fln (çinko içerdiği için)
Bakalım hayırlısı inşallah, güzel şeyler söyler inş doktorun
tünaydın, hoşgeldin
canımm hemen kotuye kapılmaaa yaa demekkı daha zamanı vardırrrrr rabbim hayırlı zamanda hayırlı evlat verır ınsallahbiz de bi sorun var demek ki sebepsiz infertiliteyim ya da artık aklıma başkada bişey gelmiyor 7 ay tam tamına kızlar ben çok mutsuzummmmmmmmmmmmm çokkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk
kıss bacımm sendemi hamişsinnnnn oyy oyyyy hamilelik patlıyo trkiyedeALLAH kucagına almayı nasıp etsin bacımmm
biz de bi sorun var demek ki sebepsiz infertiliteyim ya da artık aklıma başkada bişey gelmiyor 7 ay tam tamına kızlar ben çok mutsuzummmmmmmmmmmmm çokkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk
Sagolun kizlar gercekten ugurlu geldinizzz insallah benimle kalir ,)
bende kalamıyomm 9 ay olduu bacımmm
6. hissim fazla kuvvetli canım arada falda bakardım cinsiyet tahminim de harikadır rüyama bile geçer.benimde idrarım açık canım öyle şeyleri sorun etme ne belirtiler duydum ama bende hiç olmadı bu ay.
biz de bi sorun var demek ki sebepsiz infertiliteyim ya da artık aklıma başkada bişey gelmiyor 7 ay tam tamına kızlar ben çok mutsuzummmmmmmmmmmmm çokkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk
bacımm siz gelin dedinz bnde geldimmmm
canım ben senin bebeğini kaybettiğini bilmiyordum çok üzüldüm geçmiş olsun bende kasım 8 de kürtaj oldum bebeğim gelişmedi kalp atışı duyulmadı... Allah sağlıklı bebeklerimizle yüzümüzü güldürsün inaşallahHarikasın canım yaaa...Hayırlı olsun gözün aydınnn yaşasınnn... Rabbim tamamına erdirsin ki kucağına alasın ne kadar güzel..
Alıcam canım denicem.. Ben zaten 10 gün önce kaybettim bebeğimi.. Burası da çok enerjik artık ağlamıyorum ara sıra gözlerim doluyor en ufak bişiye ama ağlamıyorum... İnşallah herşey yolunda gider hepimizin hayatında... Bebişlerimiz arkadaş olur...
6. hissim fazla kuvvetli canım arada falda bakardım cinsiyet tahminim de harikadır rüyama bile geçer.benimde idrarım açık canım öyle şeyleri sorun etme ne belirtiler duydum ama bende hiç olmadı bu ay.
benim de 6 ay ama dün bir arkadasım sordu nasıl gidiyor çalışmalar diye, inan dert yanamadım, 15. senesin ve eşinin sperm sayısı sıfır..
ocak ayında tüp bebek deneyeceklermiş yenib ri teknikle artık kök hücre mi soramadım ayrıntısını..
7 ay çok uzun değil yani, az önce gelen komşumun da 4 sene olmamış, 33 yaşında evlenmiş 37de olmuş..
hımmm anladımmm canımmm benımm hadı bakalımm sendende hayırlı haberler beklıyoruz canım senın bat ne zaman
canımm hemen kotuye kapılmaaa yaa demekkı daha zamanı vardırrrrr rabbim hayırlı zamanda hayırlı evlat verır ınsallah
ewt canım cok sukur bende hamişimmm. bakalım bende kan sonucunu yarın ogrenıcem. aminnnn canımm aminn rabbim tum ısteyenlere nasıp etsınn
ohh be rahatladım bek yeni öğrenenlerin değerleri de 50 hooollllleeeeeeeeeeyyyyyyyyy HAMDOLSUN,sana da teşekkür ederim dualerında unutma bizi inşaalllah
evet bacım yarın kontrolüm var hayırlısıyla bebişimin resmiyle gelicem sizlere göstericem sizlere rabbimin izniyle darısı herkesin başına inşallahkısss bacım sendemi hamilesinn hay MAŞALLHHHHh
canımmmm böyle konuşma bir vakti var ve dualarla o vakti bekleyeceğiz Allah sana Sağlıklı bir bebek nasip etsin kaybetmek nasıl acı anlatamam topikte güzel haberlerin yanında kötü haberlde yaşıyoruz hepiniz biliyorsunuz bunu yani veren de Allah alan da... sakın böyle konuşma çok şükür sağlıklısın ve 7 aylık denemeye sebepsiz infertilite denmez 1 sene geçmesi lazım bunu biliyorsun hadi toparlan Allahım Sağlıklı gebelikler yaşatsın hepimize
iyi yaptın kuzum gitme birbiriimize destek oluyoruz işte gitme
canım ben senin bebeğini kaybettiğini bilmiyordum çok üzüldüm geçmiş olsun bende kasım 8 de kürtaj oldum bebeğim gelişmedi kalp atışı duyulmadı... Allah sağlıklı bebeklerimizle yüzümüzü güldürsün inaşallah
evet bacım yarın kontrolüm var hayırlısıyla bebişimin resmiyle gelicem sizlere göstericem sizlere rabbimin izniyle darısı herkesin başına inşallahhiç kimse ultrasonlarını paylaşmıyor bence ilk ultrasonları paylaşsanız ne güzel olur.
canım ben senin bebeğini kaybettiğini bilmiyordum çok üzüldüm geçmiş olsun bende kasım 8 de kürtaj oldum bebeğim gelişmedi kalp atışı duyulmadı... Allah sağlıklı bebeklerimizle yüzümüzü güldürsün inaşallah
panik yok bacım ağrın falan yok dimi hiç adet olacakmışsın gibi falan ama yorgunluk var canın hiç bir şey yapmak istemiyor dimi?ohh be rahatladım bek yeni öğrenenlerin değerleri de 50 hooollllleeeeeeeeeeyyyyyyyyy HAMDOLSUN,sana da teşekkür ederim dualerında unutma bizi inşaalllah
:) kız çapkınsa olmazzzzzzzzbilmiyorum ki cnm siz benden daha deneyimlisiniz :) kız erkek fark etmiyor da merak işteeee...
hadi gözün aydın cnmmmmmmmmmm, darısı size kızlar
asıl biz sizden iyisini mi bulacaz, bu devirde aklı başında annenin kızını bulmak zor :))) kocişine söyle bizim kızın talibi hazır şimdiden, yan çizmesin :)
hepsini alamayız da birazcık asılırız teyzesi :)))))) sen büyük konuş meltem 25 yıl sonra kızın illa da benim ogluşumu isterse görürsün malum dünya küçük :)))))))))))
bende kalamıyomm 9 ay olduu bacımmm
benim de 6 ay ama dün bir arkadasım sordu nasıl gidiyor çalışmalar diye, inan dert yanamadım, 15. senesin ve eşinin sperm sayısı sıfır..
ocak ayında tüp bebek deneyeceklermiş yenib ri teknikle artık kök hücre mi soramadım ayrıntısını..
7 ay çok uzun değil yani, az önce gelen komşumun da 4 sene olmamış, 33 yaşında evlenmiş 37de olmuş..
ağlayalım o zaman demek ki bi sorun var ama neee?
bilmiyorum ki cnm siz benden daha deneyimlisiniz :) kız erkek fark etmiyor da merak işteeee...
hadi gözün aydın cnmmmmmmmmmm, darısı size kızlarrrr
asıl biz sizden iyisini mi bulacaz, bu devirde aklı başında annenin kızını bulmak zor :))) kocişine söyle bizim kızın talibi hazır şimdiden, yan çizmesin :)
hepsini alamayız da birazcık asılırız teyzesi :)))))) sen büyük konuş meltem 25 yıl sonra kızın illa da benim ogluşumu isterse görürsün malum dünya küçük :)))))))))))
topiğin anasına söyle senin ismini bizim aramıza alsın hamiş olursun öyle bir totem yaptık biz bu ay topik anamızahadi inş hayırlı güzel haberle dönersin bacımmm,,,,hamilelerrr bize dua edinnn nolurrrrrrrrrrrrrrrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?