Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

Benim takvimde ne yazio ki canlar :44:

Bebeğimin doğacağı muhtemel tarih : 25-07-2014

Hamileliğimin 8. haftası içindeyim.
Bebeğimi kucağıma almama 226 gün kaldı.

Bebeğinizin gözleri artık pigmentleşti. (bebeğinizin göz rengi doğumdan sonraya kadar belirlenemeyecektir.) Bebeğinizin bebek dişleri yada ilk dişleri diş etleri altında gelişiyor. Geçen 40 günlük gelişim boyunca bebeğiniz günde 1 mm büyümüştür. Fakat bu büyüme bütün vücut için geçerli değildir. Bir gün ayakları bir gün iç organlkarı şeklinde gelişme devam etmiştir. Bebeğinizdeki cinsel bezler belirginleşmeye başladı.

Bebeğimin yaklaşık ağırlığı : 2 gr.

Hamilelik Takvimi - Hamilelik Günlüğünü İmza alanına eklemek için tıklayın

Masallah bebegine..

Olsun canım ya içim rahat eder en azından.. Burda da var araştırma hastanesi ben de oraya mı gitsem acaba? Eşim de kan verse fena olmaz.. Aklımda kalır ya.. 2. si de kürtaj olursa kahrolurum çok pişman olurum.. Bu yüzden yaptırmak isterim.. Akşam eşimle konuşayım bakalım.. Oyy şu sabır ne zor bir eylem Allah'ım...

hg tasecik annisim ne yaptın

hosbuldukk canımm sabah kan tahlılımı yaptırdım yarın sabahta 11 gıbı sonucu alıcam canım. topıkten 1 bucuk gıbı falan cıktım uyumaya uyudum geldımm sımdııı :) sen nasılsınnnn canımmmmm . bu arada bende cuma gunune randevu aldımm cnımmm

olabilir canım. Benim eşim kan vermedi. Yani verseydi iyi olurdu, kromozom analizi de yaptırabilirdik o zaman. Ama çok uzun sürecekti onun da aynı aşamalardan geçmesi. Zaten öncelikli olarak anneyi incelemek daha mantıklı, yani babada bilinen bi sorun yoksa... Ama ikiniz birden kan verirseniz daha iyi daha detaylı bi inceleme yapılır evet sabretmek çok zor. ben bu 4 ayı nasıl geçirdiğimi anlatamam sana

taze aneee gelmişşşş

Kardan olabilir canimm.
Yada benim gibi isleri vardir.
Bende bi taraftan goz atiyorum , bi taraftan islerimi yapiyorim
Aynen bende isteyim.. ama hic bisey yapmiyorum.. canim istemiyo.. dosyalar birikti.. haftayada tatil.. gelecek sene yaparim.
güzel yürekli arkidesim benim
Oyy canim benim.. merak etme insallah bebeginin kalp atislarin duyacaksin.. cumaya ne kaldi ki kiz surda.. benim o gun onemli rdvum var gunler cok cabuk geciyo gibi.. sende o gunu bekliyosun yaa gecmez..

Son düzenleme:

İnşallah bana çok uzun süre vermez çok beklemem....Bakalım hayırlısı...

canımmmmmmm

bebeğim bana torch bide protein s ve protein c değerlerine bakıldı bişey çıkmadı çok şükür genetik testi yapmayalım dedi bunların tutarı indirimli olduğu halde 700 e yakındı

Bisey degil guzel anne..

muckkk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…