Benim takvimde ne yazio ki canlar :44:
tatlım bende var diye illaki sende de var demek değildir, evham yapma boş yere. ama eğer testleri yaptırmak istiyorsan, yalan söylemek zorunda kalabilirsin. Çünkü çoğu doktor ilk düşükte bu testleri yaptırmaya yanaşmıyormuş. Böyle durumlarda bazı arkadaşlar 2 düşük yaptıklarını söylemişler, öylelikle yaptırmışlar. Özel laboratuvarlarda yapılabiliyor, ama pahalı olduğunu duymuştum. Benim üniversite hastanesinde akrabam vardı, onun desteği ile ben kimseye yalan söylemek zorunda kalmadan yaptırdım testi. Üniversite hastanesi olduğu için de para ödemedim. Tıp fakültesinin hematoloji bölümüne gittim, tahlilleri o istedi. Ama aynı testleri kadın doğumcular da isteyebiliyor. her hastanenin işleyişi farklı. Ama genelde araştırma hastaneleri ve tıp fakültesi hastanelerinde kadın doğum bölümüne gidip derdini anlatıyorsun, 2 düşük yaptım diyorsun.. Genetik testlerim yapılsın istiyorum diyorsun.. Onlar seni genetik laboratuvarına gönderiyor ve kan veriyorsun... Genelde işleyiş böyle. Benim sonuçlarım 1 ayda çıktı. ama özelde 2 haftada fln çıkıyormuş maksimum. Ay çok karışık anlattım galiba, anlamadığın varsa sorabilirsin canım
cuma gunu canim cok sabirsizlaniyorummm :18:
okuyorum canim benim kalp atisini bi duysam cok rahatliycamcuma gunu canim cok sabirsizlaniyorummm :18:
Tatli heyecanlar bunlar.dualarini oku sen Allahin izni ile guzel gececek hersey
Bugun topik pek mi sessiz.. bana mi oyle geliyo... kardan midir nee.. :44::44::44:
hg tasecik annisim ne yaptın
ins ikimizde güzel haberlerle döneriz canım benim.... Acilde falan yaptirsaydin testi daha cabuk alırdın sonucu
ins ikimizde güzel haberlerle döneriz canım benim.... Acilde falan yaptirsaydin testi daha cabuk alırdın sonucu
olabilir canım. Benim eşim kan vermedi. Yani verseydi iyi olurdu, kromozom analizi de yaptırabilirdik o zaman. Ama çok uzun sürecekti onun da aynı aşamalardan geçmesi. Zaten öncelikli olarak anneyi incelemek daha mantıklı, yani babada bilinen bi sorun yoksa... Ama ikiniz birden kan verirseniz daha iyi daha detaylı bi inceleme yapılırOlsun canım ya içim rahat eder en azından.. Burda da var araştırma hastanesi ben de oraya mı gitsem acaba? Eşim de kan verse fena olmaz.. Aklımda kalır ya.. 2. si de kürtaj olursa kahrolurum çok pişman olurum.. Bu yüzden yaptırmak isterim.. Akşam eşimle konuşayım bakalım.. Oyy şu sabır ne zor bir eylem Allah'ım...
taze aneee gelmişşşş
Aynen bende isteyim.. ama hic bisey yapmiyorum.. canim istemiyo.. dosyalar birikti.. haftayada tatil.. gelecek sene yaparim.Kardan olabilir canimm.
Yada benim gibi isleri vardir.
Bende bi taraftan goz atiyorum , bi taraftan islerimi yapiyorim
Oyy canim benim.. merak etme insallah bebeginin kalp atislarin duyacaksin.. cumaya ne kaldi ki kiz surda.. benim o gun onemli rdvum var gunler cok cabuk geciyo gibi.. sende o gunu bekliyosun yaa gecmez..güzel yürekli arkidesim benim
olabilir canım. Benim eşim kan vermedi. Yani verseydi iyi olurdu, kromozom analizi de yaptırabilirdik o zaman. Ama çok uzun sürecekti onun da aynı aşamalardan geçmesi. Zaten öncelikli olarak anneyi incelemek daha mantıklı, yani babada bilinen bi sorun yoksa... Ama ikiniz birden kan verirseniz daha iyi daha detaylı bi inceleme yapılırevet sabretmek çok zor. ben bu 4 ayı nasıl geçirdiğimi anlatamam sana
taze aneee gelmişşşş
olabilir canım. Benim eşim kan vermedi. Yani verseydi iyi olurdu, kromozom analizi de yaptırabilirdik o zaman. Ama çok uzun sürecekti onun da aynı aşamalardan geçmesi. Zaten öncelikli olarak anneyi incelemek daha mantıklı, yani babada bilinen bi sorun yoksa... Ama ikiniz birden kan verirseniz daha iyi daha detaylı bi inceleme yapılırevet sabretmek çok zor. ben bu 4 ayı nasıl geçirdiğimi anlatamam sana
taze aneee gelmişşşş
bebeğim bana torch bide protein s ve protein c değerlerine bakıldı bişey çıkmadı çok şükür genetik testi yapmayalım dedi bunların tutarı indirimli olduğu halde 700 e yakındıOlsun canım ya içim rahat eder en azından.. Burda da var araştırma hastanesi ben de oraya mı gitsem acaba? Eşim de kan verse fena olmaz.. Aklımda kalır ya.. 2. si de kürtaj olursa kahrolurum çok pişman olurum.. Bu yüzden yaptırmak isterim.. Akşam eşimle konuşayım bakalım.. Oyy şu sabır ne zor bir eylem Allah'ım...
Bisey degil guzel anne..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?