Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

yaram derinde yaramm derinnndeeeçokk konuştum çok tartıştık tm bu defa son toplucam kendimi diyoo hep aynı bee kuzumm
huylu huyundan gecmiyooo wayyy ben ve alış verişşş öldüm andırr kıı du bakalım bu böyle tabiki de gitmicekk anmle konuşmayı düşünüyom bende az işlerimi yapıp gelcemm canlarrrr

Canimmmmm.bende opuyorum seniiiiii

Kizlar aksam farma karisikti sonra dondu optu beni brn agliyodum o uyuyodu bende optum snra onu boyle bisiden nasil suphe ederim dedim yapmamistirvdedim yapmaz benim kocam offf ben bunalimami griyorum acaba ya nesen byle oldum ben :--(

Canım insan yeter ki bişilerden şüphelenmesin hemen insanın aklı insanı dolduruyor o insana karşı.. En ufak bir şeyi o düşündüğün şeye bağlıyorsun muhakkak... Zannediyorsun ki taşlar tam yerine oturuyo heh kesin bu böyle diye emin oluyorsun ama öyle olmuyo çoğu zaman... Dedim ya yine böyle bişi olursa ki olmasın inşallah mutlaka karşına al konuş onun psikolojik durumu da iyi olmayabilir.. Anlayış gösterirseniz birbirinize hiçbi sıkıntı kalmaz.. Bu kadar kafanı doldurma böyle şeylerle.. Üzme kendini...

Aksam aglamaktan mahfoldum beni aldattizabetmem bile cok kotu bsey hic dusunmemistim byle biseyi ben birden supheye kapilmak mahfetti beni psikolejim bozuldu resmen her hareketine dikkatli bakar oldum aksam dustan cikti caktirmadan vucuduna bakiyorum bisilik war mi diye ayyy cok kotu Rabbim kimsye yasatmasin yapmaz benim kocam ya sonra cok uzuldum nasil byle dusundum diye ama o an delirmistim :-(

canımm benim eşimde gittiğim yere arkadaşlarıma vs hiç karışmaz arkadaşlarımla cafeye yemeğe gezmeye vs cok rahat gidebilirim yalnızca bana söyle haberim olsun der bende arayıp söylerim ki zaten cok ta sık gitmem bir yere eşimle gitmeyi daha cok severim ve daha cok zevk alırım o ortamdan.tek sıkıntım evlendiğimde kıyafetime karışmasıyı yok dar da boynu açıkta bilmem ne ki bende dikkt ederim böyle şeylere giymemeye çalışırım ama abartıyordu biraz dediğin gibi ilk zmanlar hoşuma gidiyordu ama sonradan gitmemeye başladı bende tepkimi koydum şimdi seslenmiyor pek gözü de alıştı sanırsam :)))

Kuzum benim yaa kiyamam konusmak istersen konus bak burda ben varim kizlar var hepimiz baciyiz destegiz birbirimize.. vallahi uzuldum cunku bende yasadim.. cok iyi anliyorum seni..

Yani kuzum bana alisveris yasakti.. calismak.. suslenmek..face bile.. camalari kapatirdi tum.. Vallahi dogru abartmiyorum.. ailem endise ediyodu ki ben okumusum surekli gezmisim hic evde oturmayan bir genc kizdim..erkek arkadasim kiz arkadasim (bekarken)

Zoruma gitti..
Bi gun o yoktu beni aradi cok acil bir is icin arabayla gidecekmisim postaneye.. git dedi bana.. bende tamam sevindim git dedi diye yalniz ilk kez.. sonra disari ciktim.. kendimi cok kotu hisetim sanki boyle herkes bana bakiyo.. konusamiyorum.. saf saf bakiyordum ettrafima..

Ben boyle biri degildim.. !!

Eve geldim agladim o gelmeden.. kararimi aldim acik acik ona demedim boyle boyle olucak diye..ama yavas yavas oldu hersey.. once face actim.. sonra ise basvurdum.. ise girdim.. para mi kazandim.. suslendim..puslendim.. eglendim.. gezdim.. arakdaslirimi buldum..

Bu benim kendimi buldum..

Simdi diyorum yazik olmus o gunlerime.. vallahi yazik.. Sanki cok kiymet biliyodu evdeydim aramazdi sormazdi..ici rahati..o kadar dinliyordum ki..
ama simdi Arar cicegini alir merak eder mesajini yolar beraber gezmek ister disarida yeriz.. daha degerliyim gozunde..

dilek iyimisin kuşum akşamdan beri

İyiyim canim ya aksam snradan cok uzuldum kac zamandir mik mik yapmadik bi bucuk aydir sadece 2kere yaptik en ufak biseyden tahrik olmasi lasim diye dusundim yatakta optu beni sonra ben optum onu baktim tahrik oluyo hissettim yani beni aldatmis olsa tahrik olmaz opmez beni ama beni o supheye gene kendisinin tawirlari soktu ilk defa byle bisey dusundum cildirir gbi oldum :-(

Allah korusun kim öyle bişi hissetse zaten delirir canım ama Rabbim ağzınızın tadını bozmasın lütfen kötü düşünceleri yok et kafandan.. Eşine odaklan sevgisi göster güzel şeylerden sohbet edin.. At şu kötü şeyleri yaaa

Bende kocisimi ozledim bugun bitti gibi kirmizilar ama bakayim aksama kadar ne olcak
aksama mac var desene.. Benimde dun bitti bugun yikancam..
monbebem o gün kızlar adet oluyorsun dedi ama gün bugündür bişey yok... gelen giden yok... üzülüyorum neden gelmiyor
ahh niye oyle oldu ki acebaa canim bide doktora sorsaydin yaa..?? arasan bi sorsan niye boyle oldu diye.. ??

Arada bi guzel canimda boyle cok yuz vermerye gelmiyo abartiyorlar sonra..
Bende haber veririm.. onunda bana haber vermesini severim..
En iyisini yapmisin..

duygusal değişimlerin olur bebeğim takma kafana olur böyle şeyler... mühim olan uzatmamak ama aklım sende kaldı yattım tekrar kalktım yazdım ama sen gitmiştin merak ettim seni... iyi ol kuzummmm sen böyle bişey yaşarken asla asla hiç kimse kimseye yapmaz böyle bişey sakın düşünme böylee güzelimmmm

monbebem o gün kızlar adet oluyorsun dedi ama gün bugündür bişey yok... gelen giden yok... üzülüyorum neden gelmiyor

Canimmm kukulgumm gelsin biran once kirmizilarin.normalde istemeyiz gelirler.gicik bu kirmizilar yaa.

Veee ben randevumu aldimmm ama taaa 4 ocaga o da torpille yani.
Ne yogunmus adamm.bide o kadar rahatki.kisaca bahsettik telde durumumuzdan.hic problem etmeyin halledicez siz rahat olun dedi.
Muayene ucretide 300 tlcus dedimm
Neyse icim rahatladi birazcik

4 Ocakmi... Seninle bekliycez dort gozle insallah guzel haberler alirsin.. doktor ne dedi .. Halledicez.. Super..

ama pahaliymis yaa..

bebemmmmsen konuş biz dinleyekkkk zaten hep gelmiyorsun gel konuş kız sesine hasretiz demicem yzına hasretizz bebemmmmm
tüpçü dimi kızzz hayırlısı olcak inşallah olcak bebeğimmm bende diyorum olcak merak etmeyin diye kimse bana para vermiyor 50 tl verseniz sizi daha da güzel motive ederim ben adam bir olcak dedi 300 tl

Gordum gordum btanem Allah razi olsun delircek gbiydim ya onu kaybetcem zannettim brden onu kaybetcegimi dusunmek bile öldurdu beni Allah korusun yaa
Cok ta soguk yaa ufff :-D ama ozledimde yaaa:-D

Aynen canim bnim saolasin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…