yaziii çok süper canım teşekkürler.....yok canim vardir baska yerlerde biliyorumda .burda yok yani... Onemli degil kuzum
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yaziii çok süper canım teşekkürler.....yok canim vardir baska yerlerde biliyorumda .burda yok yani... Onemli degil kuzum
burda buyuk.markette yok ki ya isim versende ise yaramaz...
canımmm benımm yaaa :):)Heycan basto gelsin bebeim bi bunlarin hepsini yasamak istiyorum we cok cok dikkat edicem :-D
ispanagi bulgurlu seviyorum canim ben onuda yogurtlu yiyoruz
burda buyuk.markette yok ki ya isim versende ise yaramaz...
canımmm benımm yaaa :):)
ne demek canım benım ben netten okuyunca dıkaktımı cektı sızlerle paylaşmak ıstedımm kızlarrr :) :)
yok canim hast evime yakin ilcedeyim ben
Yufi yufi yufiii bu ayy cokcaliscaz insallaah yumoslarim buyur
yok canim hast evime yakin ilcedeyim ben
himm ispanagi ince ince dogruyom...sonra tavaya bir yag koyup bi sogan kavuruyorum bi kasik salca yapiyorum uzerine ispanaklari ekliyorum tuz atiyorum suyunu birakinca bir cay bardagi ince bulgur ekliyorum 5dk sonra altini kapatiyorum bulgurlar sisiyo...yogurtlayip yiyoruz afiyet olsunispanagi bulgurlu seviyorum canim ben onuda yogurtlu yiyoruz
Nasil bulgurlu hemen tarif alayim btanem :-D
güle güle canım dikkat et kendine öptüm
himm ispanagi ince ince dogruyom...sonra tavaya bir yag koyup bi sogan kavuruyorum bi kasik salca yapiyorum uzerine ispanaklari ekliyorum tuz atiyorum suyunu birakinca bir cay bardagi ince bulgur ekliyorum 5dk sonra altini kapatiyorum bulgurlar sisiyo...yogurtlayip yiyoruz afiyet olsun![]()
salcayi az yap canim sevmezsen ben salca severimhimm ispanagi ince ince dogruyom...sonra tavaya bir yag koyup bi sogan kavuruyorum bi kasik salca yapiyorum uzerine ispanaklari ekliyorum tuz atiyorum suyunu birakinca bir cay bardagi ince bulgur ekliyorum 5dk sonra altini kapatiyorum bulgurlar sisiyo...yogurtlayip yiyoruz afiyet olsun![]()
Uwww denicem bunu ama salcali yogurtlicaz fuzel okuyo mu
ooo kimsecikler kalmamış![]()
herkes yemek hazırlama derdine düştü cnm :)
salcayi az yap canim sevmezsen ben salca severim