• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

kıslarr belim agrıyooo yasasınn:46::46: harhalde adet olcamm yasasınnn ayy adet olcama hıç bukadar sevincemi sanmıyodumm
:35::27::52:

Benimkide bitti canim ama bogazlarim cok aciyo dusa girersem fena usurum daha beter hasta olirum kesin offf simdi dus alicam gece gene alicam simdi abdest alirsam kocis artik rahat durmaz :-D

Benimkide bitti canim ama bogazlarim cok aciyo dusa girersem fena usurum daha beter hasta olirum kesin offf simdi dus alicam gece gene alicam simdi abdest alirsam kocis artik rahat durmaz :-D

ayy hadi koly gelsinn :1: şimdi mik mik zamanı boş durmak yokk :17: :9:

hic bilmiyorum:44: bende merak ediyorum

dört gözle bekliyodu asılamayı yaw niye böyle oluyoo kii istemeyene RABBİM veriyo isteyene bylee kıvrandırıyo gecn tv de izledim kadının biri sokaga atmış erkk cocuguymuşş köpekler kafasını yemişş :47:hay o vicdanszları RABBİM islahh etsinnn :47:

$2013-12-11 19.48.53.webp

kızlar eşim film izliyo, sohbet köşemizde yalnızım var mı bana eşlik etmek isteyen, çok güzel kar yagıyo ohhhhhhhh :)

çok hos bi köşe:68::126: camda kendinde cikmissin cekerken :9::9:

gonuller bir guzelim... karsinda oturdugumuzu farzet. bi de sutlerimizi alip muhabbet ederiz :-)

bacım ben gelirdimde koçiş gelcek masa hazrlıcam yemk yicezz :35::33: yoksa bi caya gelirdimm :9:

ben sizi yerim yaaaaa, sütleri getirmeyin gerekirse ben inek alır süt sağdırırım yeter ki gelin :) çiçeğim sen de bırak çayı yakında bırakacaksın zaten o yüzden gel sen bizle meyve suyu iç :)))) hicran saol cnm benim tasarımım evim biliyosun :)

Back
X