Aynen bencede lüzumsuz bebisim hani burda insanlar neder diye konuşuluyor ya ondan yazmak istedim patronumun muhtesem sözlerini anlatnak istedigim herkes herseyi söyler istesekte istemesekte duyacagiz ve hic ciddiye almadim ben çünkü benim icin cok onemli değil sahisGünümüz musmusmutlu geçer inşallahhhhh
adama bak sanki iş yerinde değil de özel hayatında da patronun, deli mi ne...Böylelerine söylediğim tek bi söz var benim 'lüzumsuz'...bu arada günaydın cnm :)
hadii canım inan hiç görmedim( yoksa yazmaz mıyım bildirimde gelmiyor kötü yapmışlar 2. günü başladın dimi canım hadi inş hayırloara vesile olur bu ay gelir bebişin inş ben faydasına inanıyorum şu reglim gelsin bende başlıcm 2 gün.eşinede keçiboynuzu kürü yap canım mutlaka unutmaa
Yazarsın bilirim ondan 3.kez yazdım:)) sayendr ins bende faydasını görürüm keçiboynuzu nu yapamam kocam hayatta icmez malesef buna bile dediki hoc kafandan atmayacaksin dimi dedi hic vazgecneysceksin cabalamaktan dimi dedi gözlerim doldu evet bi ümit diyebildim keçiboynuzu isini hayatta diyemem