• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

Kizlar ya bnm adet gecikeli bugun 4.gun.
Gecen reglim 4 gun erken olmustu.simdiki reglim bu yuzdenmi gecikiyo yoksa hamilemiyim :( 3 gun once testim negatifti.saatler sonra silik cizgi cikti.karda cok fena yagiyo burda. Disari cikmam imkansiz gbi.siz ne dusunuyosunuz?

Kız saatler sonra demişsin ben onu görmedim... Saatler sonra çıktıysa çok emin olma ... O testlerde çok beklenilmemesi gerekirmiş çıkarsa 10-15 dk da çıkıyormuş

günaydın güzelll anneeeeeeeeeeeeemmmmmmmmmmm

canım test olmadan bişey söylemek zor

ben hazırlıyım yemek konusunda hiç üşenmiyorum aldığım kilolardan da belli zatiiiii

Simdi ciksam 1e kadar yaninda olurum kizz hazirla geleyim hadi:1: ben cok üseniyorum yaa mecbur kalkcam sanirimmm;)

dün komşular gelecek demiştim ya, hazırlığımı yaptım söylemesi ayıp 4-5 çeşit yaptım ki kalabalık gelirler falan yetmez ayıp olur. saat 2 oldu kadınlar yok, 3 oldu yoklar. neyse dayanamadım indim kadına, bugün geleceğinizi söylemiştiniz sizi bekliyorum bi problem mi oldu hayırdır dedim. kadın ne dese beğenirsiniz? ben gittim ötekilere de müsait değillermiş yarın gelecez. ne demek yarın bi haber verseydiniz madem, ben onca hazırlık yaptım dedim. üstelik siz bugünü seçip müsait misin dediniz. ben de böreğimi falan fırına koydum çayı koydum bekliyorum saf saf. biz yarın geliriz dedi. kusura bakma yarın yokum dedim. cuma gelsek dedi. cuma da yokum dedim. ee haftaya geliriz dedi haftaya da müsait olamam dedim. bi hışım çıktım eve. eşim diyo ki ayıp ettin keşke müsait değilim demeseydin. dedim onlar ayıp etmedi bi haber vermedi ben ayıp ettim öyle mi? aradan 15 dak geçti kapı çaldı baktım geldi o kadın ee bi çayını içeyim diye. ben de güzel ağırladım yolladım. şimdi ben mi çirkefleştim? siz olsanız kabul eder miydiniz bi daha?

inanmıyorum ya... insan haber verir gelemiyoruz kusura bakma diye... anlamışlardır artık sen öyle kızınca da.. ben şimdi neyi merak ettim. bunca konuşmadan sonra kadınla ne yaptınız? yani muhabbet gelince nasıldı? kaç saat kaldı? diğerlerinden ses çıktı mı?:52::52::52:

Canım bu aksam olur merak etme ama suratta asma olarmi kizilmayacak gibi değil ya gerçekten kisirda olabildim evet desem Nolcakti ki

Biz sirkette 150 kisiyiz 4 bayan dik 1 i benden 1 sene oncr evlendi 4ay once dogum yapti biro benden 1hafta sonra evlendi simdi 7aylik hamile ondan once karnjnda olmustu bebegi digero bekar tüm gözler üzerimde soranlara borcumiz var bitince alırız bebek diyorumda :( böyle bazen patavatsizlik yapılıyor iste

Aminnn canim Allahim ogunleri gostersin ins

Hay Allahım yaa hadı soruyosun bebek var mı diye olabilir de niye kısırmısın diyosun olaki kısırsın Allah korusun hiç mi düşünmüyolar cümlenin gideceği yeri Allahın gücüne gider yahuu çok sinirlendim ama gülüyorummmm

ohhhhhhhh iyi yapmışsın temizzzzzzzzzz... Hamile hamile hazırlandın sen müsait değiliz ne demek yaa...
Ohhhhhhhhhhhhh çok iyi yapmışsın güzel kuşummmmmm

sana yazmıştım gördün mü canım testlerle ilgili falan

Evet canım gördüm... Sağolasın... Bakalım günler çabucak geçsin istiyorum....

dini açıdan da insani açıdan da böyledir ama, birinin sevgisini de mutluluğunu da üzüntüsünü de taaa kalbinin derinliğinde hissedeceksin, hadi hissetmedin üstüne bi de hissedeni yargılarsan ya da acısını paylaşmak yerine dalga geçmeye çalışırsan olmayan beyninle, ne anladım ben senin insanlığından... görüntüde insan ama vasıf olarak sıfırrrr

aynen öyle cnımmm yalandanda yüzümee nasıl üzüldüm numarası yapıyor arkamdan da böyle :((( insan başkasının yerine kendini koyabilmeli ağlayan birine gül, inleyen birine sus dememeli...Ağlayana omuz, inleyene çare olabilmeli.... Ahhh keşke herkes böyle olsa şu kıskançlığı çekememezliği bi kenara bırakabilseler kendisi için istediğini herkes için istemeyi bi öğrenseler :(((

Aynen bencede lüzumsuz bebisim hani burda insanlar neder diye konuşuluyor ya ondan yazmak istedim patronumun muhtesem sözlerini anlatnak istedigim herkes herseyi söyler istesekte istemesekte duyacagiz ve hic ciddiye almadim ben çünkü benim icin cok onemli değil sahis

Yazarsın bilirim ondan 3.kez yazdım:)) sayendr ins bende faydasını görürüm keçiboynuzu nu yapamam kocam hayatta icmez malesef buna bile dediki hoc kafandan atmayacaksin dimi dedi hic vazgecneysceksin cabalamaktan dimi dedi gözlerim doldu evet bi ümit diyebildim keçiboynuzu isini hayatta diyemem

içinizdeki çirkineee sesleniyorummmm;
SİZİ ÇİRKİNDE SEVİYORUMMMMM
(50 ileti olacak gün içinde mazur görünnn:9:)

Kizz aglama cok cirkin oldun gene bak:1: lili banada gunaydin dememis ama ben atladim hemenn:122::122::122:

Haklısın bebeğim ama anlatıyorum ona da önemli olduğunu. Hatta sen ovulasyon takibini yap, bana da söyle ona göre dikkat edelim diyor. Ama kalbimi kırmaktan da geri kalmıyor. Neyse akşam ola hayrola. :50::50::50:

İyiyim bebemmm yaaa son 1 isteee sen nasılsın yeğenim nasılllll :16

Oy oy oy benim askıma gunaydin olmaz mı bebegimmmm telden giriyorum ya gorduklerimi sectim tatlım cooook seviyorummmmm

Ovvv 3 gun ha test yapmadın mı cnmmm

İnsallah bebegimmmmmmm hepimizin yuzu gulcek sırası var herseyinnnnn ballı lokumum

dün komşular gelecek demiştim ya, hazırlığımı yaptım söylemesi ayıp 4-5 çeşit yaptım ki kalabalık gelirler falan yetmez ayıp olur. saat 2 oldu kadınlar yok, 3 oldu yoklar. neyse dayanamadım indim kadına, bugün geleceğinizi söylemiştiniz sizi bekliyorum bi problem mi oldu hayırdır dedim. kadın ne dese beğenirsiniz? ben gittim ötekilere de müsait değillermiş yarın gelecez. ne demek yarın bi haber verseydiniz madem, ben onca hazırlık yaptım dedim. üstelik siz bugünü seçip müsait misin dediniz. ben de böreğimi falan fırına koydum çayı koydum bekliyorum saf saf. biz yarın geliriz dedi. kusura bakma yarın yokum dedim. cuma gelsek dedi. cuma da yokum dedim. ee haftaya geliriz dedi haftaya da müsait olamam dedim. bi hışım çıktım eve. eşim diyo ki ayıp ettin keşke müsait değilim demeseydin. dedim onlar ayıp etmedi bi haber vermedi ben ayıp ettim öyle mi? aradan 15 dak geçti kapı çaldı baktım geldi o kadın ee bi çayını içeyim diye. ben de güzel ağırladım yolladım. şimdi ben mi çirkefleştim? siz olsanız kabul eder miydiniz bi daha?

İyiyimmmmmmmmmm iyiyiyimmmmmm hep de iyi olucammmmmmm bebeğim de gelecekkkkkkkkk daha da iyi olucammmmmmmmm:16:

günaydın şekerler nasılsınız bakalım.....:16::16::16:

:1::1::1::1: kiz kadin korkudan cay icmeye gelmis valla. Sende az cirkin degilmissinn..

Saka bi yana haklisin bebisim sen bu halinle hazirlik yapiyosun kendi kafalarina gore gunu erteliyolar.iyi yapmissin.

kızlar valla hazırlık yapmaya üşenmem bugün de olsa yine yapardım ama tam bi gerizekalılık örneği yani. madem gelemiceksiniz ee çal kapımı de ki biz bugün düşünmüştük ama yarın gelicez sanırım. ben de yaptıklarımı koyarım dolaba hiç sıkıntı olmaz ama zahmet edip de bi haber vermiyolar gelemicez diye. dün k.v göz ameliyatı oldu, herkes gitti hastaneye benim misafirim var diye gitmedim ben düşünün ben o şartlarda olsun gelin dedim onlara.

Kizlar ya bnm adet gecikeli bugun 4.gun.
Gecen reglim 4 gun erken olmustu.simdiki reglim bu yuzdenmi gecikiyo yoksa hamilemiyim :( 3 gun once testim negatifti.saatler sonra silik cizgi cikti.karda cok fena yagiyo burda. Disari cikmam imkansiz gbi.siz ne dusunuyosunuz?

Ayni benimde canim test yaptim dun yarim saat bisey cikmafi ise giitm aksam dondugumde silik ikinci cizgi vardi benimde 3 gunum bugun

simdi ciksam 1e kadar yaninda olurum kizz hazirla geleyim hadi:1: Ben cok üseniyorum yaa mecbur kalkcam sanirimmm;)
gel bebişimmmmmm nerdesin sen??? Ben sana ballı börekli kaymaklı kahvaltı hazırlarımmmmm

inanmıyorum ya... Insan haber verir gelemiyoruz kusura bakma diye... Anlamışlardır artık sen öyle kızınca da.. Ben şimdi neyi merak ettim. Bunca konuşmadan sonra kadınla ne yaptınız? Yani muhabbet gelince nasıldı? Kaç saat kaldı? Diğerlerinden ses çıktı mı?:52::52::52:
korkudan kadının sesi çıkmamıştır ki bu konu ile ilgili:9::9:
Afeerim kız minikbebişimmmmm ohhhhhhhhhhhhhhhhh

Aynen bencede lüzumsuz bebisim hani burda insanlar neder diye konuşuluyor ya ondan yazmak istedim patronumun muhtesem sözlerini anlatnak istedigim herkes herseyi söyler istesekte istemesekte duyacagiz ve hic ciddiye almadim ben çünkü benim icin cok onemli değil sahis

Yazarsın bilirim ondan 3.kez yazdım:)) sayendr ins bende faydasını görürüm keçiboynuzu nu yapamam kocam hayatta icmez malesef buna bile dediki hoc kafandan atmayacaksin dimi dedi hic vazgecneysceksin cabalamaktan dimi dedi gözlerim doldu evet bi ümit diyebildim keçiboynuzu isini hayatta diyemem

tmm o zaman sen yap canım aslında oda yapsa cok iyi oulr çünkü keciboynuzu kürü hareketdirip yumurtaya ulaşmasının sağlıyormuş...inş canım benim inş gelecek ayın hamişlerinden olursun Rabbim c.c. bu mübarek günde kabul etsin inş dualarımızı:))

günaydın şekerler nasılsınız bakalım.....:16::16::16:
Hosgeldin zeycaan;) ben iyiyim kendi adima:1: topik adina da cevap vereyim hepimiz cok cirkinizz:27:
kızlar valla hazırlık yapmaya üşenmem bugün de olsa yine yapardım ama tam bi gerizekalılık örneği yani. madem gelemiceksiniz ee çal kapımı de ki biz bugün düşünmüştük ama yarın gelicez sanırım. ben de yaptıklarımı koyarım dolaba hiç sıkıntı olmaz ama zahmet edip de bi haber vermiyolar gelemicez diye. dün k.v göz ameliyatı oldu, herkes gitti hastaneye benim misafirim var diye gitmedim ben düşünün ben o şartlarda olsun gelin dedim onlara.
Sen cook haklisin canim. Gelip haber vermeleri gerekir ilk kez gelecekleri eve oyle kafalarina estigi gibi nasil gelceklermis hayret bisey yaa
gel bebişimmmmmm nerdesin sen??? Ben sana ballı börekli kaymaklı kahvaltı hazırlarımmmmm

korkudan kadının sesi çıkmamıştır ki bu konu ile ilgili:9::9:
Afeerim kız minikbebişimmmmm ohhhhhhhhhhhhhhhhh

Canim ben tekirdagin ilcesindeyim istanbula iki saat bir iki saat de icerde oyalansak ogleden sonra orda olurum:10::10: ayy keske olsa oyle bisey;)

Canım ya sok oldum eee sonra ne olmuş diyerek okudum o gelenle konuşacak konu buldunmu ben sinirden konuşamazdım bile
saygısızlık bence haber vermemeleri ilk kez mi birine gidiyorlarki nasıl gidileceğini bilmiyorlar pes yani
ammman börek neliydi yaa canım börek cekti sen bana yollasana peynirliyse yemem gıda alerjim var bazı yiyecekleri hiiiiç yemiyorum

Back
X