- 30 Temmuz 2013
- 8.700
- 2.171
- 148
Test yaptinmi canim.benimde belim fene agrio
bu gün 12 gün oldu tık tyok test yapmadım korunduk biliyom hamiş deilim ama adette yokk

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Test yaptinmi canim.benimde belim fene agrio
Iııı gülcan benim hic cift cizgimmmm olmadı kiiiiiiCanim insaallh bu ay gorursun
benimde bacımm benimdeekıslarr hala adet olmadımm bu gün yine yokk dün belim agrıyodu
sevinmiştim yine tık yokk![]()
Hoşgeldin canim olsun üzülme sağlık olsun bnimde olmadi bu ay ocaga kaldi ümitler ins ocakda bebisimizz süpriz yapar sen nasılsın iimisin
kuşum sen neli istiyosan söyle onu yaparım. ayy var ya keşke aynı şehirde olsaydık o kadar çok isterdim ki, h.sonları döktürürdüm size pastaları börekleri...kadınla konuştuk işte, yani o konuştu ben dinledim soru sordu cevap verdim. haklı değil miyim ama yani sonuçta ben dağda yaşamıyorum bi misafir gelince ikram yapılması gerektiğini biliyorum. çayı tek mi vereceğimi düşündüler ki acaba erteliyolar kafalarına göre. valla söyledikleri günlerde müsait değilim dedim ohhhhhhhh olsun...haaa unutmadan yaptıklarımdan bi tabak alıp kocasına götürdü :) hazırlık yapmış yazık olmasın bunlara diye düşündü herhalde :)))
Hosgeldin zeycaanben iyiyim kendi adima
topik adina da cevap vereyim hepimiz cok cirkinizz
Sen cook haklisin canim. Gelip haber vermeleri gerekir ilk kez gelecekleri eve oyle kafalarina estigi gibi nasil gelceklermis hayret bisey yaa
Canim ben tekirdagin ilcesindeyim istanbula iki saat bir iki saat de icerde oyalansak ogleden sonra orda olurumayy keske olsa oyle bisey
![]()
günaydın minnoşum
günaydın hoş geldin canım
Bende durdukca sinir oluyorum yaa cok merak etti sanırim :)) ben ona cetele tutayim bari yumyumladim mikmikledim diye
Günaydın bebisim nasılsın güzel annemiz
Aminn canim Allahim hepimize bebisler nasip etsin ins bakalim belko önümüzdeki ay ikna ederim görcez
biz de çok iyiz teyzeleri....bugün çirkinleşme günü mü...o zaan öle olsun makyajda yaptım ama yine de çirkin olayım ....cnm ben birine kötü bişi yaptığımı düşünsem aşırı üzülürdüm, gece uyuyamazdım gidip gönlünü alasım gelirdi. ama dün gece çok rahat uyudum haklı olduğumu düşündüm herhalde, pişmanlık da duymadım kadının kalbini kırdım diye :) sevinirim cnm valla, ben de bugün tesbih çekecem kızlara...sen yazar mısın çektiğini onu çekeyim bugün sizler için
Iııı gülcan benim hic cift cizgimmmm olmadı kiiiiii
Valla bilmiyorum hayatımm nedn gec geliyor senin hep yaa insallah hayırlı sonuclarr olur
cnm ben birine kötü bişi yaptığımı düşünsem aşırı üzülürdüm, gece uyuyamazdım gidip gönlünü alasım gelirdi. Ama dün gece çok rahat uyudum haklı olduğumu düşündüm herhalde, pişmanlık da duymadım kadının kalbini kırdım diye :) sevinirim cnm valla, ben de bugün tesbih çekecem kızlara...sen yazar mısın çektiğini onu çekeyim bugün sizler için
bu gün 12 gün oldu tık tyok test yapmadım korunduk biliyom hamiş deilim ama adette yokk![]()
cok sukur iyiyiz.çalışmalara kaldığımız yerden, ciddi ciddi yeniden başladık.sistem kurduk.yapıoz biseyler işte:))
27 aralık bat. döndüm dolaştım geldim yanınıza yeniden.sizler olmasanız olmuyor, geçmior ,katlanılmıor...sağolun vallahı
canımmm senin hakkını nasıl ödeyeceğiz biz yaaa...:2: Sen böyle yapınca ben çok çok çok duygulanıyorum boynuna atladım bennnnnnCanım arkadaşımmmmmmmmmmm bitanemmmm
"allahümme ya evvelü" çekiyorum bende hala çekiyorum akşamüstü bağışlarız...
Hakkını helal et kuzucummm
İyiyim bebemmm yaaa son 1 isteee sen nasılsın yeğenim nasılllll :16
Oy oy oy benim askıma gunaydin olmaz mı bebegimmmm telden giriyorum ya gorduklerimi sectim tatlım cooook seviyorummmmm
Ovvv 3 gun ha test yapmadın mı cnmmm
İnsallah bebegimmmmmmm hepimizin yuzu gulcek sırası var herseyinnnnn ballı lokumum
dün komşular gelecek demiştim ya, hazırlığımı yaptım söylemesi ayıp 4-5 çeşit yaptım ki kalabalık gelirler falan yetmez ayıp olur. saat 2 oldu kadınlar yok, 3 oldu yoklar. neyse dayanamadım indim kadına, bugün geleceğinizi söylemiştiniz sizi bekliyorum bi problem mi oldu hayırdır dedim. kadın ne dese beğenirsiniz? ben gittim ötekilere de müsait değillermiş yarın gelecez. ne demek yarın bi haber verseydiniz madem, ben onca hazırlık yaptım dedim. üstelik siz bugünü seçip müsait misin dediniz. ben de böreğimi falan fırına koydum çayı koydum bekliyorum saf saf. biz yarın geliriz dedi. kusura bakma yarın yokum dedim. cuma gelsek dedi. cuma da yokum dedim. ee haftaya geliriz dedi haftaya da müsait olamam dedim. bi hışım çıktım eve. eşim diyo ki ayıp ettin keşke müsait değilim demeseydin. dedim onlar ayıp etmedi bi haber vermedi ben ayıp ettim öyle mi? aradan 15 dak geçti kapı çaldı baktım geldi o kadın ee bi çayını içeyim diye. ben de güzel ağırladım yolladım. şimdi ben mi çirkefleştim? siz olsanız kabul eder miydiniz bi daha?
günaydın şekerler nasılsınız bakalım.....![]()
oyy kuzumm s. kürü böyle yaptıııamin inş hayırlı artık sen naprsın beaa
![]()
bnm 7 gün sürse kafamı duvarlara duvarlara vururdum :))) sinirlerim boşalıyor yaaa ben yemek yemeyi cok severim ve yiyemiyorummm((( cnım yaa asitli şeyler yeme içme onlar daha da büyütüyor acılar zaten mahvediyor Allah c.c. yardımcın olsun bak yukarıda blaze ash bana bi ilaç ismi verdi birde onu dene istersen canımmm
Canım hic kan değerlerine baktırdın mı kansızlık varsa oda aft yapabiliyor abimin hanımında cok çıkıyordu ondaki sebep kansızlık cıktı tedavi görüp kan değerleri normale donunce çıkmaz olmuş zira aftların çıkmasının bir nedeni vardır belki yeterince gıdana mi dikkat etmedin acaba
geçmiş olsun canim![]()
Herkese günaydınlar kuzularnasılsınız bakalımmm?
ayyy bebeğim bilmiyorum ki akşam da bu abdestli mi çekilmeli başın kapalı mı olmalı diye sorduk kimse bilmiyor ama ben iş yerinde yolda evde falan çekiyorum başımı kapatmadım ama çekiyorum bilen varssa desin kızlaradetkeb cekiliyomu bende cejeyim birlsetirelim bagislayalim
Yaaaa ben bile çok heyecanlandım. son 1. Seni tahmin edemiyorum.
Bu arada top olma kız. Beddua edilecekse ben ederim. Bir daha bize günaydın demezsen hamile olursun inşşşşaaaalllllaaaahhhh.
Al bir hadsiz terbiyesiz dahaaaa. Ay çirkinleşecem yineeeeeMazur görünnnnn
Günaydın tatlım sen bu hafta sonu gidicektin doktora dimi?
Canim dra git bi istersen ben bugun giducem kist falan olur Allah korusun