Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

diyetimin ilk günü çok zor geçiyor kızlar !! koşu bandında yarım saat tempolu yürüdüm bir bakınayım dedim sizlere....bir saat sonrada menüde çorba ve salata var

Kızlar bugün kontrolumuz oldu bebeğim düzene girmiş kalbi 15 ml olmuş boyu çok mutluyuuumm.şükürler olsun..yarın tam 2 aylık oluyoo

eeee bugun basıma geleni anlatim size sabah kızım erken uyandı diye salona geldik bilgisayarın basındayım benim cep tel yatak odasında esiminkide salondaymış neyse esimin telefonu çaldı bayan adı benim elller zangırdadı bu kim bari insan utanır erkek adı yazar dedim ama elim ayağım boşaldı telefonu esime doğru goturuyorum sonra tam esime yaklaşmıştım ki benim telefonumdan aradığını anladım ama dakikalarca kendime gelemedim esim gülmekten kotu bense kendime gelmeye calıstım halim soyleydi

diyetimin ilk günü çok zor geçiyor kızlar !! koşu bandında yarım saat tempolu yürüdüm bir bakınayım dedim sizlere....bir saat sonrada menüde çorba ve salata var

diyetin hayırlı olsun canım zaten bence diyette en zoru ilk 3 gun sonra adapte oluyor insan başaracaksın eminimmmm yupppiii
uzat yanagını

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…