Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

Aynenn kusumm oyle yapicammmm tsklee destekleerin icinnn

Yok canmmmm islerimi bitirdim kahvalti yaptim yemek hazirladim size yazdim canmm
liliiii senin göğüslerinden hala süt geliyormu, dün tv'de İbrahim Saraçoğlu açıkladı prolaktin hormonunun yüksek olması hamile kalmaya engelmiş canım

Cinsiyeti beklemk istedm ben canim belli olsun baslicam
Aminnnn sagol senin yavrunda kucagina alirsinnn

Tsk ederim cnm. Arkadasim iyi tatiller

Canimm naptin sen geldimi kirmizilarr:26:

benim de hayalim o dilekcimmm hatta ben ilk haberikime nasıl verdiğimi kimi,n nasıl karşıladığını bile yazmak istiyorummmm
Bende bebdeeee cok istiyorum ilk babamiza nasil soylesigimizi falan hepsini yazicam :-D
benı nıyee almıyorsunnn hamıslerınnn ıcıneeeeeee :) :) :) :) gercı hepınıze soyluorum yazmıssın :) :)

Btanem heekezi yazacaktim baktim cok uzun suricek hepinize diye ekledim masallah topimizde hamislerimiz cok :-D

Bende bebdeeee cok istiyorum ilk babamiza nasil soylesigimizi falan hepsini yazicam :-D

Btanem heekezi yazacaktim baktim cok uzun suricek hepinize diye ekledim masallah topimizde hamislerimiz cok :-D

bılıyorumm cnaım benımm sakaa yapıyorummm masallah topıgımız bereketlı rabbım kucaklarımızaa almayıı ansıpp etsınn ınsss sızde hamiş olursunuzz hayırlı zamandaaa canımm

bılıyorumm cnaım benımm sakaa yapıyorummm masallah topıgımız bereketlı rabbım kucaklarımızaa almayıı ansıpp etsınn ınsss sızde hamiş olursunuzz hayırlı zamandaaa canımm

Amin btanem amin cok istiyorum minigim annesine gelsin bi ahh neler istiyorum be onun icin

liliiii senin göğüslerinden hala süt geliyormu, dün tv'de İbrahim Saraçoğlu açıkladı prolaktin hormonunun yüksek olması hamile kalmaya engelmiş canım
Valla en son geliyodu bi daha sikmadim cnmm ilac kullanicam gecer insallahh
Cinsiyeti beklemk istedm ben canim belli olsun baslicam

Canimm naptin sen geldimi kirmizilarr:26:

Gelmeye basladi azicik ucundan kuzummm

Bence de mikemmel olacak insallah
cumartes çalışmak nedir yaa? bu patronların sadistliği bence canım hadi git dinlen iyice, uzat ayaklarını çay demle ohhh..

Sorma sacmaliktan baska bisey degil. Geldim eve sicaksu torbadi icin kettlea su koydum elektrikler gitti ((( kalorifer de yanmaz simdi. Battaniye altinda uzaniyorum iste. Sansima ben!!!!!

Kızlarrr ben cok adet sancısı cekerdim o agrim olmuuor ve ben takvimi nasil kaldircemm

Merhaba kızlar

Birkaç gündür hastaydım, yeni yeni kendime geliyorum. Sizlere de yazamadım uzun süredir.

Ovulasyon testinin dediğini yaptık, günleri değerlendirdik bekliyoruz şimdi bakalım

Bat 25 aralık ama bu ay totem yapayım istedim takvimi ekledim allah kaldırmayı kısmet etmez inşallah :18:

Sizler neler yapıyorsunuz, anlatın hele

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…