hay yaşaaaa..
neden daha önce sormadıysam, yapabilirim zannettim başarırım sandım ama olmadı
Aminnnn sagol senin yavrunda kucagina alirsinnncanım olsun Rabbim hayırlı güzel vakitde sağlıkla versin yavrunu sana
günahını aldım deseneçalışkan arkadaşım benimmm
kızlar benim mesai bitti. hepiniz Allaha emanet olun
liliiii senin göğüslerinden hala süt geliyormu, dün tv'de İbrahim Saraçoğlu açıkladı prolaktin hormonunun yüksek olması hamile kalmaya engelmiş canımAynenn kusumm oyle yapicammmm tsklee destekleerin icinnn
Yok canmmmm islerimi bitirdim kahvalti yaptim yemek hazirladim size yazdim canmm
Cinsiyeti beklemk istedm ben canim belli olsun baslicamKizlarrr hamis anneler we adaylari bizlerben hamis oldugumu ogrendigim gun gidicem vi tane suslu bi sefter alicam wede kalem gunluk tutucam hergun bebeime buyudugunde hatira kalsin yawruma sizde yapin buni hicranim minikbebisim evlimutlu nutez... Hepinize soyluyorum hamis anneler gunluk tutun
Aminnnn sagol senin yavrunda kucagina alirsinnn
Tsk ederim cnm. Arkadasim iyi tatiller
Bende bebdeeee cok istiyorum ilk babamiza nasil soylesigimizi falan hepsini yazicam :-Dbenim de hayalim o dilekcimmmhatta ben ilk haberikime nasıl verdiğimi kimi,n nasıl karşıladığını bile yazmak istiyorummmm
benı nıyee almıyorsunnn hamıslerınnn ıcıneeeeeee :) :) :) :) gercı hepınıze soyluorum yazmıssın :) :)
kızlar benim mesai bitti. hepiniz Allaha emanet olun
Bende bebdeeee cok istiyorum ilk babamiza nasil soylesigimizi falan hepsini yazicam :-D
Btanem heekezi yazacaktim baktim cok uzun suricek hepinize diye ekledim masallah topimizde hamislerimiz cok :-D
Cinsiyeti beklemk istedm ben canim belli olsun baslicam
Canimm naptin sen geldimi kirmizilarr:26:
bılıyorumm cnaım benımm sakaa yapıyorummm masallah topıgımız bereketlı rabbım kucaklarımızaa almayıı ansıpp etsınn ınsss sızde hamiş olursunuzz hayırlı zamandaaa canımm
Valla en son geliyodu bi daha sikmadim cnmm ilac kullanicam gecer insallahhliliiii senin göğüslerinden hala süt geliyormu, dün tv'de İbrahim Saraçoğlu açıkladı prolaktin hormonunun yüksek olması hamile kalmaya engelmiş canım
Cinsiyeti beklemk istedm ben canim belli olsun baslicam
Canimm naptin sen geldimi kirmizilarr:26:
gec kalkma ve temizligin ardindan anca size bakiyorum kizlar... nasilsiniz?
Bence de mikemmel olacak insallahBende bebdeeee cok istiyorum ilk babamiza nasil soylesigimizi falan hepsini yazicam :-D
Btanem heekezi yazacaktim baktim cok uzun suricek hepinize diye ekledim masallah topimizde hamislerimiz cok :-D
cumartes çalışmak nedir yaa? bu patronların sadistliği bencecanım hadi git dinlen iyice, uzat ayaklarını çay demle ohhh..
Kızlarrr ben cok adet sancısı cekerdim o agrim olmuuor ve ben takvimi nasil kaldircemm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?