canım hamileymişsin çooook sevindim,topik anası olarak başı çek de arkandan gelelim.Benim bat bugündü gelen giden yok hala ama pek ihtimal de yok,pzt.ye kadar bekliycem sonra test yapıcam.
eveeeeett hamdolsun hamileyim teşekkür ederim canım darısı hayırlısıyla başınıza inşaallah,ben de liste için yazıyordum,inşaallah 9 ay olmazsın
o zaman bisey olmaz ins kuzu bogazini sıcak tut
olacak o kadar meyve ogunun yok mu akşam[/QUOTE
mandalina yedim iki tane canım .......
himmm muz ye aksamlari o tok tutar
eveeeeett hamdolsun hamileyim teşekkür ederim canım darısı hayırlısıyla başınıza inşaallah,ben de liste için yazıyordum,inşaallah 9 ay olmazsın
Kizlaar bugun aof sinavim vardi sonrada gezdik esimle. Simdi de otelde kaliyoruz yarin sinava gtmk kolay olsun diye.
Buarada ben dondurma yedim:26::26: canim coook istedi insallah hasta olmayizz
topik anammm benim bi istedim var hamislerinde beklenen dogum tarihlerini yazar misin
Kızlar günlük ped kullanıyor musunuz dun gittiğim dr benden önceki hast günlük ped kullanmayın sakın dedide ben hep kullanıyorum :26:
himmm muz ye aksamlari o tok tutar
Kızlar günlük ped kullanıyor musunuz dun gittiğim dr benden önceki hast günlük ped kullanmayın sakın dedide ben hep kullanıyorum :26:
topik anammm benim bi istedim var hamislerinde beklenen dogum tarihlerini yazar misin:26:
gunluk pedide çok şii degistiriyorum canım 4,5 kez ama artik kullanmican lokosit devam eder belki
Kullanma canim gunluk ped mantar vs sebeb olabiliyomus bende kullaniyodum bunu duyunca biraktim.Kızlar günlük ped kullanıyor musunuz dun gittiğim dr benden önceki hast günlük ped kullanmayın sakın dedide ben hep kullanıyorum :26:
Canım Allahın izniyle hiiic birsey olmaz bende yiyorum napimmm hatta benim ilk dr.um az sade dondurma ye yemeklerden sonra bastırsın mideni demişti artık ne kadar doğru bilemem ben doktorun yalancısıyımbana hic fayda etmedi ama paylaşmak istedim
hemoroit mi var
hemen yazdım teşekkür edrim
kullanmicanim canim enfeksiyon çıktı zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?