Kızlar an itibariyle eşimden ayrılma kararı aldım. Ailesinden de ondan da nefret ediyorum. Babamı aradım yarın gidip ayrılmak istediğimi söyleyeceğim. Sinirim çok bozuk. Birebir hiçbir problemimiz yok hatta aşırı iyi anlaşıyoruz ama ailesi iğrenç insanlar. Dedim çok mutlu olursun ailenle umarım, sen bizi hak etmiyosun.
teşekkür edrimmmmmm
kardesimsin canim benim lafi olmaz
Rica ederim kuzumm yap da ise yararsa bize soyle aklimizda bulunsun
esim ameliyat olmuş daha önce şimdi hic sorunu yok
benim eşimin çok ciddiymis problemi..kan idrar gibi akiyomus kansiz kalmış dr senin bu degerle ölmem lazimdi yasadigina sukret demis dr a gitmemek için hep ertelemis popomu acicam diye
kardesimsin canim benim lafi olmaz
benim eşimin çok ciddiymis problemi..kan idrar gibi akiyomus kansiz kalmış dr senin bu degerle ölmem lazimdi yasadigina sukret demis dr a gitmemek için hep ertelemis popomu acicam diye
hoscakal canım minigimize iyi bak
:13::13::13:
ben çıkıyorum hayıl akşamlar hoşçakalllıııııııııııııııııınnn:79::79::79::79:
himm anladım canım
Eki Görüntüle 895981
canım benim durumumu günceller misin sana zahmet :) dayanamadım tuvalete gittim şimdi yaptım....
oyyy masallahhh o nasi guzel koyu ni cift çizgi tebrik edrim canım çok güzel bi haber buuu hamiiissss vaaaaaaaaaaarrrrr
oyyy masallahhh o nasi guzel koyu ni cift çizgi tebrik edrim canım çok güzel bi haber buuu hamiiissss vaaaaaaaaaaarrrrr
Eki Görüntüle 895981
canım benim durumumu günceller misin sana zahmet :) dayanamadım tuvalete gittim şimdi yaptım....
İnanmiyoruuuuummmkiz ne kadar sakin soyluyosun yaaa bagira bagira soylesenee
ama ne kadar güzel cizgisi dimii masallaahhhhh sokta sun melek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?