Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

minikbebişim canım bak bundan iki gün evvel senin sorununla tıpa tıp aynı sorunu yaşayan arkadaşım var kk da ... eşiyle arası çok iyi hamile senin gibi oda çok zorluklarla oldu hatta doktor olmaz dedi oldu bebeği Allah tarafından ttalım anlık sinirlendiğin çin böyle düşünüyorsun bak eşin seni seviyor senin arkanda duruyr ve sana değer veriyorsa eşine bu düşüncenden bahsetme sakın beni yanlış anlama ama böyle durumlarda yapılacak en güzel şey uzman desteği almak ve çatallı yoldan düz yola gidebilmek ttalım senle uzun uuzn yazışmak isterdim .... bence otur ve ilk önce eşinle konuşmayı dene .......cnm gende sen bilirsin benim hattime değil tabiki paylaştığın için içimden geçenleri yazdım cnm ...

benim eşimin çok ciddiymis problemi..kan idrar gibi akiyomus kansiz kalmış dr senin bu degerle ölmem lazimdi yasadigina sukret demis dr a gitmemek için hep ertelemis popomu acicam diye

hımmm onunki 3. derece hemoroid miş ozaman canım... açıkçası bende utandığım için erteledim yıllrdır ve bu sene muayene oldum şimdilik operasyonluk durum yok yılda birkez kontrolüm var sadece o kadar ....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…