Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

klomen+ovitrelle iğnemi oldum.İğne olalı 3. günümdeyim.Hergün ilişki yapıyorum.İnşallah döllenme olmuştur Rabbim kısmet eder.

İyiyim canim yetenek sizsinizi izliyorum esim yanimda bi ysndanda:9 telden bakiyorum ne var ne yok diye.yemek yefik cay ictik iste boyle sira...9

:)) benimkide dışarı çıktı arkadaşlarıylann
yorgundum bende bi bakim dedim iki sohbet ediyim kızlar varsaa :)

klomen+ovitrelle iğnemi oldum.İğne olalı 3. günümdeyim.Hergün ilişki yapıyorum.İnşallah döllenme olmuştur Rabbim kısmet eder.

inşallah canım hayırlısı ile
ya ben bu klomen adlı ilacı duyuyorum da yumurta geliştirici bişey sanırım
doktorun mu veriyor yumurta geliştirsin die
diğeri ovitrelle de çatlama iğnesimi onuda bilmiyorum
merak ettim

cnm dur ya duyan da 40 olduk zanneder daha 29'uz, hem çıtırız daha yaaa :) hiiiiçççç bunalıma girme daha dur hamilelik, lohusa depresyonu falan daha çok sendrom var :)))

haklısın yaa daha çookk sendrom var önümde
o sendromlar için gönüllüyüz hatta can atıyosss : tabiri caizze kıçımızı yırtıyotuzzz
herşey bebişiçinnnn :)

Klomen yumurtayı gelişmesine yardımcı olan bir ilaç ve doktor veriyor.Adetin 5. günü başlanıyor ve günde 2 kez içtim sabah akşam.5 gün kullandıktan sonra ultrasonda bakıyor yumurta istenilen boyuta ulaşmışsa çatlatma iğnesi veriyor ovitrelle verdi bana.İğneyi olduktan 12 saat sonra ilişki önerdi.inşallah dualarımız boşa çıkmaz.

inşallah canım
daha önce kullanmışmıydın

bebiş gelsede gençleşsek yaa:)))
walla bugün yine bebek kıyafetlerine bakmaktan alamadım kendimi ((
Ayyy kiyamaam...bende bebek.kiyafetkerune bakmayi çok seviyorum sma baktikcada uzuluyorum...
Ins olmustur canim dr mu dedi her gun iliski diye bende iki uc kez oldum ovitrelle gun asiri onerdi
coj sağol canım ama diş çıkmadı daha ucu çıktı ara ara ağrıyor şimdi gidicem bakalım neler gelecek disin basina korkuyorumda malum bebek olayida var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…