Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

cnm. kusuruma bakma. ben karistiriyrm bazen.
hamile misin?
kanaman nasil? rengi ve miktari onemli.
vs.. gibi detay yazar misin bana.

cnm. kusuruma bakma. ben karistiriyrm bazen.
hamile misin?
kanaman nasil? rengi ve miktari onemli.
vs.. gibi detay yazar misin bana.

daha önce de denk gelmiştik yaa ben 1 ay önce kürtaj oldum ve 20.gün içerde sıvı biriktiği için tekrar bi operasyon oldu, 1 hafta sonra tekrar birikti sancı ve kanamayla atmaya çalıştım, ve 4 gündür soğan kürü yapıyorum tamamen atabilmek için. bugün de arttı kanama, vallahi psikolojım mahvoldu bi aydır kan görmekten yaa

kiyamam cnm. hatirladim simdi.
40 gune kadar normal o kanamalar. dr kontrolunde zaten soylerler sana.

o da güzelmiş bebegim benimde canım nasıl türk kahvesi çekti yapayım içeyim gel buyur laflarız
ama benim de canım çeker
canım bozma moralini geçen ay yumurtalam zamanında biz de dövüşmüştük,hatta üzüldüm ağladım yumurtlamayı kaçırcam diya ama kaçırmamışız bak
canım benim yumurtlamadan sonra hep kasık ağrım oldu hala da devam ediyor
ne duruyorsunnn test yapsanaaa ben merak ederim test yap test yap

Canım benim aklıma ne geldi
Banada bi kere oyle olmustu kanamam durmamıstı
Meger içeride parca kalmıs tamtemizlenmemiş
Bide oparca kalması tehlikeli insanı zehirliyo
Ben okadar kurtaj oldum hiç içerde su birikmesi filan
Ne duydum ne yasadım
Bence sen kurtajı yapan yerden farklı bir yere daha gorun

ekip baya eksik bu aksam.halbuki fener maci da var ama )

cutecım bısey sorcam benım sımdı yarın dpo 13 yarında bı test yapacam ıns. bu sabah yaptm yanı dpo12 ama bısey yok acaba bu saatden sonra bısey olmazmı umıtlerımı keseyımmı buarada pazartesı kan testı vermeye gıtsemmı ? tabı eger gelmesse kırmızılar

cnm. sabah yap bakalim. vallahi hepinize hep super seyler yazmak istiyrm ama bilgim bor yere kadar yetiyr tatlin. ne diyeyim insallah gebesindir.

bu besteleri ayrı bi yerde saklamak lazım kızlaarrr
harcanıyorsunuzzzz buralardaa :)))

dpo ne kızz :S :S

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…