ya bende bişy sorcam burda olan varsa cevap vereblir mi, benim kanamam iyice arttı, doktora gtcem pzt, vajinal ultrasonla kanamanın adet kanaması olup olmadığını bana söyleyebilr di mi ??? artık çoook bunaldım yaa:84:
cnm. kusuruma bakma. ben karistiriyrm bazen.
hamile misin?
kanaman nasil? rengi ve miktari onemli.
vs.. gibi detay yazar misin bana.
daha önce de denk gelmiştik yaa ben 1 ay önce kürtaj oldum ve 20.gün içerde sıvı biriktiği için tekrar bi operasyon oldu, 1 hafta sonra tekrar birikti sancı ve kanamayla atmaya çalıştım, ve 4 gündür soğan kürü yapıyorum tamamen atabilmek için. bugün de arttı kanama, vallahi psikolojım mahvoldu bi aydır kan görmekten yaa
ama benim de canım çekero da güzelmiş bebegimbenimde canım nasıl türk kahvesi çekti yapayım içeyim gel buyur laflarız
canım bozma moralini geçen ay yumurtalam zamanında biz de dövüşmüştük,hatta üzüldüm ağladım yumurtlamayı kaçırcam diya ama kaçırmamışız bakhayırlı günler kızlar nasılsınız ben biraz üzgünüm akşam eşimle tartıştık biraz,sabah barıştık ama ben çok sinirlendim,acaba bu stres yumurtalara etki edermi ,yani durdu durdu yumurtlama zamanı sıkıntı oldu,hafif korktum bu erkekler niye böyle relax anlamıyorum,eşimin rahatlığı beni öldürüyo,çok iyidir hoştur ama "ne varki niye büyütüyorsun" lafı beni sinir ediyor
canım benim yumurtlamadan sonra hep kasık ağrım oldu hala da devam ediyoradetime 9 gün var 4 gündür kasık bel agrısı ayagımada vuruyo adet olcakmısım gibi oluyodu bugunde pembemsi kan geliyo ara ara lekelenme gibi yerleşme kanaması olabilirmi?? cok merak ediyorum tecrübeli olanlar yardım edebilirmii ayrıca bugun acaip bi halsizlik var ayaga kalkasım yok
ne duruyorsunnn test yapsanaaa ben merak ederim test yap test yapCutemmm
Canim cok soru soruyorum biliyorum ama bu sonn insallh :))
Bugun batin son gunu olmadim halen.test yaptim.t nin en asagisinda beyaz bir cizgi cikti cok belirgindi.sence nedir bu?? Bebisim benimlemidir suan ? Yumurtlamam ayin 8i idi.o yuzden yni oldugu icinmi beyaz.??
Kafamda deli sorularrrrr :))))
ya bende bişy sorcam burda olan varsa cevap vereblir mi, benim kanamam iyice arttı, doktora gtcem pzt, vajinal ultrasonla kanamanın adet kanaması olup olmadığını bana söyleyebilr di mi ??? artık çoook bunaldım yaa:84:
Dilketin heyy gol yemeden gelme bak
İyi aksamlar kislaaaaar
hb cnmmmm kimseler yok hafta sonu olunca herhal
hb cnmmmm kimseler yok hafta sonu olunca herhal
cutecım bısey sorcam benım sımdı yarın dpo 13 yarında bı test yapacam ıns. bu sabah yaptm yanı dpo12 ama bısey yok acaba bu saatden sonra bısey olmazmı umıtlerımı keseyımmı buarada pazartesı kan testı vermeye gıtsemmı ? tabı eger gelmesse kırmızılar
bebegm gozun aydın minnakı gormssuncnm. sabah yap bakalim. vallahi hepinize hep super seyler yazmak istiyrm ama bilgim bor yere kadar yetiyr tatlin. ne diyeyim insallah gebesindir.
500. Sayfamiz hayırlı olsun kızlaaaaaaaaaaarrrrrrrr:124::124::124::124:
ilhammmm geldiiiiii
----------------------------------------------------
hani bir sipoşla gelirsin ya
banada öyle gel hasretim
aşk kokan karnıma
hani dalar bakarsın ya yumoşlara
banada öyle gel kulun olayım
yumoşları aşda gel kurbanın olam
gel artık göbişime ne olurrr
hay amann
cutecım bısey sorcam benım sımdı yarın dpo 13 yarında bı test yapacam ıns. bu sabah yaptm yanı dpo12 ama bısey yok acaba bu saatden sonra bısey olmazmı umıtlerımı keseyımmı buarada pazartesı kan testı vermeye gıtsemmı ? tabı eger gelmesse kırmızılar
dpo ne kızz :S :S
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?