Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

kızlar benim kırmızılar geldi sağolsunlar hiç bekletmezler annelerini ya yumyumu iyiki öğrenmişim tedbirli oluyor insan valla

olsun moral bozmak yok kırmızılar gelemse sorun olurdu demek sorun yok yumyum takip ve calısma bu ayın maçlarına bakıcan artık ben inanıyorum az kaldı ya sen yazacaksın buraya hamileyimmmmmmmmmmmmmmm diye

midem.kotu oldukca bastiracak ivir zivir yedim canim kızma bana bugun gercekten midem kotu

Biliyorum kotu ama yemeden olmaz oyle ivir zivirlaa. Bende cikariyorum sonra yine yiyorum boyle idare etcez bi sure canim. Bak git peynirli salcasiz bi tost yap kendine bi de ayran. İkisi de bastiri hem bi ise yarar kalsiyum)
Kiz telefonun olsa taciz etcem seni kalk kalk diye telefonla

Kizlaaarrr ben yemek yapmak icin cikiyorum haberiniz olsun opuyorum hepinizi

olsun moral bozmak yok kırmızılar gelemse sorun olurdu demek sorun yok yumyum takip ve calısma bu ayın maçlarına bakıcan artık ben inanıyorum az kaldı ya sen yazacaksın buraya hamileyimmmmmmmmmmmmmmm diye

moralim iyi çok şükür canım çok sağol ama tedavisiz olmayacak benim belli. baharı bekliyorum o yüzden.

baharııı bekleyenn kumrulaarr gibiiiiyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…