- 30 Temmuz 2013
- 8.700
- 2.171
- 148
abla aglama artık yaaaaauffff inş esın son anda kabul eder ya
bacımmmmmmmmmmmmmmmmmmmm hgggggggggggbidenemm
elammmm hani sperm tersti veriyolar yaa orda bu 6-7 tane nuımune görmüş akıla bak yaa diyoki ya orda başkasının kiyle karsırsaa yaktırırsn bna has diyoo ve bunun ki lafta kalmaz yaparr biraz belalı buuyandım ben ölmüşüm benn beni de tehdit etti dünn beni bırakıp gidersemm tavsan deligine girse bulurmuş cokkk büyük yemin etti
hay allam ya ole bsey olması mmkun degl cnku sperm verdgnde hmn uzerne adını soyadını yazıyolr kusura bkma abla ama sennkı braz cahl kalms ole bsey olmaz ıkna et onu
mutlu taze annis hg
hayırlı akşamlar kızaaar nasılsınız ben geldiiiiiiim
al karsina konuş aile büyükleri konuşssun yada ne bilim.... Gencsin daha gezip tozacagin zamanlar
bugun oglenlin üst dudağımın içinde bir lac dakikaya etim resmen tuhaflaştı ve yara oldu sok oldum bende panikledim zira alerjik atak geçiriyorum sandim odum koptu sonra yara olduğunu anladım neden olmuştur acab bir fikri olan
benim fikrim virusal yada bağışıklık sistemimim zayıflamış olması gibime geldi ne dersiniz (ağzımdaki uçukta yeni geçmişti)
kayınpederim neymiş ben face onu görüyormuşumda slm vermeyip çıkıyormuşum yok çok kıskançmışım eşim annesine mont alırken kıskanmışımda o insan sarrafıymış beni kötü biri olduğumu anlamış oğluna demişde anlamamış
Meraba meraba .nasilsin felan yok.sogugumdur.
Zaten cok gormuyorum Allahtan.
Esimde biliyo sebebini.hic unutmicam beni herkesin icinde sebebini bilmeden yerin dibine sokmustu.
eee ama olmaz ki böyle
annem tel actım annem gelcek elam yoksa ii ye gitmiyoo
hgg topik annesiihayırlı akşamlar kızaaar nasılsınız ben geldiiiiiiim
bende görecem fotoğrafı merak ettim yav
mutlu taze annis hg
kac defalar konuştuk hiçranım tm tm hep tm amaaa yine aynı pohhayy bu resimler nassl kalkıyoo yeminlee heryerimi kırar benim
kac defalar konuştuk hiçranım tm tm hep tm amaaa yine aynı pohhayy bu resimler nassl kalkıyoo yeminlee heryerimi kırar benim
Hos bulduk btanemmmbacımmmmmmmmmmmmmmmmmmmm hgggggggggggbidenemm
İyiyim bende hayatim napayim isinmaya calisiyorum ewdeHosgeldin dilekciimm.iyilik nolsunn.sen nasilsinnGorusmek uzere bebislerrr
tuzlu suyla gargara iyi gelir tabii yapabilirsen
canım hiiiiçç bu güzel gününü mahvetme sen. faceten görmüştür şimdi kayınpederin doğum günün olduğunu meraktan çatlıyordur. sen de bir güzel kutla eşinle resim de çekil koy face kudursuninşallah pahalı bir hediye alır eşim
ben de unutmicam
hay allam ya ole bsey olması mmkun degl cnku sperm verdgnde hmn uzerne adını soyadını yazıyolr kusura bkma abla ama sennkı braz cahl kalms ole bsey olmaz ıkna et onu
abla evden gtcekmsn yanı aman dyım sana fln bsey yaparda ıyı dusun yada ıkna et yasınz gecmeden olsun
bacımmmm biraz cahil deill tamm cahill tamm neler söledim yok diyoo nuh diyo pemgamber demiyooanemde ondan korkuyo gelcek yanıma konuşcaz inşş
hayırlı akşamlar kızaaar nasılsınız ben geldiiiiiiim
Hos bulduk btanemmm
İyiyim bende hayatim napayim isinmaya calisiyorum ewde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?