Benim de bat 19 ekim. :)
annenin hevesli olması, istemesi elbette çok güzel ama bu sana zarar vermeye başladıysa orda dur demen lazım bence. çünkü önemli olan senin psikolojin. sonuçta annen senin ne kadar çabaladığını biliyor. elinden geleni yapıyorsun yani. gerisi Allaha kalmış artık. söyle annen öyle şeyler yapacağına Allaha bolbol dua etsin. veren o yani
Sabahtan beri sezen aksunun ' bir kedim bile yok anliyormusun hadi gulumse' sarkisi dilime dolaniyor
'Bir bebisim bile yokk .anliyormusunn.hadi Mik Mik leeeee'diye ceviriyorumm
Aksam esime soylicem bu bestemiii
yumoşlarım kabardgnda
Spoşlar yanımda yoksaaaaa
Ama bn cooook uzulurum
Ya onlar buluşamassaaaaa
Formaları gyerız
Mik miklerız gun asırı
Artık sıkldım bn bu ıstennnnnnnnn
Gelcekse gelsin miniiiiiiiiiik
Oooo burda yine cümbüş var.....
Slmmmmmmmmm kıslar nasılsınız ne yapıyorsunuz
Dikkat et spos yumyumu görmüyrsun kusura bakma spos salaga benziyosun böyle bisidi ama unuttum heralde tühokumadm bebegm yazda okuyum
cnm msa84 arkadasa ozeldn msj at ekler senı
baktimmm canım kisss bi album yapak patlama yaşanır yeminle
Diltekinim bişi desem inanırmısın? annem 2 aydır istiyoruz die bilior. düşüğü kaza die söledik beklenmeyen bi gebelik dedik. korunuyoduk anlamadık nasıl oldu dedik.. uğraşlarımın binde birinden annemin haberi bilem yok
bir tane de benden gelsin
aylar ayııııı mik yolunda
ne ilk ne de sonuncuyum
yok ediyor yumyum beniiii
ben acılar spoşuyummm
bir tane de benden gelsin
aylar ayııııı mik yolunda
ne ilk ne de sonuncuyum
yok ediyor yumyum beniiii
ben acılar spoşuyummm
Oooo burda yine cümbüş var.....
Slmmmmmmmmm kıslar nasılsınız ne yapıyorsunuz
kızlarrrr nasılsınızzz desemmm saçma olacak sanırsamm yine bomba gibi besteler yapmışsınız çok güzel olmuş hepsimaşallah moreller tavan bu morele inşallah minkler de gelecek
kızlarrrr nasılsınızzz desemmm saçma olacak sanırsamm yine bomba gibi besteler yapmışsınız çok güzel olmuş hepsimaşallah moreller tavan bu morele inşallah minkler de gelecek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?