Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

monbebeciğim seni görmek ne güzel...

inşş cnm ya ister istemez bozuluyo moraller sımdı 2 gun kaldı adete yapsam cıkar mı acaba
:)

bugun ıkı gun kaldı adete yapsam cıkar mı acabaaaaa :)

Kızlar Trt1 de Anne Elimi Tutsana diye bir program var hiç izledinizmi bilmiyorum. Ben geçen hafta ilk kez izledim. Düşükler hakkında konuştular, Kadık doğum uzmanı düşükleri değerlendirdi. Psikolog da annenin duygularını değerlendirdi. Güzel bir programdı. Programda konuşan kadın doğum doktoru bu hafta Çarşamba günü 21:30 - 22:30 arası Programın Facebook grubunda online olarak sorulara cevap verecekmiş. Grup üzerinden duyurusunu yaptılar. Belki soru sormak isteyen olabilir diye sizlerede duyurmak istedim. Programın adıyla facede aratırsanız bulabilirsiniz.

haklısınız kusura bakmayın heycandan ısde .

estagfirullah kusur değil canım böyle sen yıpranırsın sadece. şimdi yapsan da net bi sonuç alamıcaksn ben adetim 4 gün geçtiği halde 2 testte de negatif görmüştüm. ama hamileydim. beklemek zor biliyorum ama kafanı başka şeyle meşgul et ne kadar düşünürsen düşün sonuç degişmicek. bak gel burda bize katıl :) sabah akşam yumyum mikmik muhabbet

Ohoo beste yapmadan olmaz sekerim olk beste yapmasi lazim mikmiktemikmik mikmik yoksa gelmez minik

annenin hevesli olması, istemesi elbette çok güzel ama bu sana zarar vermeye başladıysa orda dur demen lazım bence. çünkü önemli olan senin psikolojin. sonuçta annen senin ne kadar çabaladığını biliyor. elinden geleni yapıyorsun yani. gerisi Allaha kalmış artık. söyle annen öyle şeyler yapacağına Allaha bolbol dua etsin. veren o yani

benimde oğlum var 3.5 yaşında :)) ikinciyi kız olsun çok istiyorum ammmaa nasip bakalım

Allah bağışlasın kısmet canım Allah sağlıklı evlat ve gönlüne göre versin inş, ne yalan söyledim benim hiç öyle bi isteğim yok kız olsada çok sevinciem erkek olsada ama eşim erkek istiyor.mnasip Allah sağlıklı evlatlar versin hepimize.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…