monbebeciğim seni görmek ne güzel...Allah seni ne yapmasin isin gucun mik mik ..
insallah yuzumuz guler canim..
Yaa canim seni cok iyi anliyorum bende bu aralar senin gibi dusunmeye basladim..
beni daha cok is hayatim etkiliyo vazgec bebegi unut diyo ama icimden bir ses devam diyo..
bilemiyorum d.k hapinada geri baslamak istemiyorum.. :44::44:
kiz niye mikmiklemedin..
Canim moralini bozma herseyin hayirlisi.. insalalh o belirtiler bebek belirtisidir..
(bende adet 4 gun kala yapmistim negatifti sonrada adet oldu zaten)
Allah seni ne yapmasin isin gucun mik mik ..
Yaa canim seni cok iyi anliyorum bende bu aralar senin gibi dusunmeye basladim..
beni daha cok is hayatim etkiliyo vazgec bebegi unut diyo ama icimden bir ses devam diyo..
kiz niye mikmiklemedin..
Canim moralini bozma herseyin hayirlisi.. insalalh o belirtiler bebek belirtisidir..
önemli olan mikmik canım zaten. mikmik yapmadıktan sonra testleri kolye yaparım boynuma ancak
Allah seni ne yapmasin isin gucun mik mik ..
kiz niye mikmiklemedin..
inşş cnm ya ister istemez bozuluyo moraller sımdı 2 gun kaldı adete yapsam cıkar mı acaba
:)
monbebeciğim seni görmek ne güzel...
inşş cnm ya ister istemez bozuluyo moraller sımdı 2 gun kaldı adete yapsam cıkar mı acaba
:)
kızlar alemsiniz bence ekim ayının çılgın anneleri mi olcaz ne çok hoşsunuz...
bugun ıkı gun kaldı adete yapsam cıkar mı acabaaaaa :)
canım ısrarla aynı soruyu soruyosun heycanını anlıyoruz ama adet gününün geçmesini beklemen en iyisi
haklısınız kusura bakmayın heycandan ısde .
Nekadardir deniyosun yas kac ve kac yıllık evlisin canim senhaklısınız kusura bakmayın heycandan ısde .
estagfirullah kusur değil canım böyle sen yıpranırsın sadece. şimdi yapsan da net bi sonuç alamıcaksn ben adetim 4 gün geçtiği halde 2 testte de negatif görmüştüm. ama hamileydim. beklemek zor biliyorum ama kafanı başka şeyle meşgul et ne kadar düşünürsen düşün sonuç degişmicek. bak gel burda bize katıl :) sabah akşam yumyum mikmik muhabbet
Ohoo beste yapmadan olmaz sekerim olk beste yapmasi lazim mikmiktemikmik mikmik yoksa gelmez minik
canım haklısın bende çevreye pek duyurmak istemiorum ama olmuyo.. annem eskiden bukadar istemezdi hatta geçen sene daha biz korunurken 1 hafta adetim gecikmişti bende hamileyimdir belki filan die nabız ölçmek istemiştim annem daha dur bekleyin az daha.. borçlarınızı bitirin.. birikim yapın.. şimdi ne gerek var diyen kadın düşükten sonra bi bebek heveslisi oldu sormayın
hoşuma gidiyor annemin de bukadar canı gönülden istemesi.. çabalıyo tüm niyetiyle ama insanlarda duymuş oluyo tabi.. bilmiorum ne yapacağımı inan canım :26:
günler sonra sahalara dönmenin haklı sevinciyle beste yapcam birazdan sizee
Hahaha inşallah hamilelik belirtileri psikolojik olarak kötü etkiledifi icin mikmikte mikmik devam ediyoruz
benimde oğlum var 3.5 yaşında :)) ikinciyi kız olsun çok istiyorum ammmaa nasip bakalım
günler sonra sahalara dönmenin haklı sevinciyle beste yapcam birazdan sizee
inş gzel snuclar alırız :amin:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?