Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

sorma hicranım ssorma inşalla bi gelseydi bebişler

öyle canım ne yapcan..Allah ne zaman nasip ederse artık.. rahmi olmayan kadına bile nakil yapılıp anne yapıyolar.. rabbim isterse oluyo..

evet haklısın benim olduğum yerde 40 yaşında kadın var kıbrısa gitti rahim nakli yapıldı yumurta nakli yapıldı 3 . ay düşürdü hemde hiç yataktan kalkmadığı halde düştü yattığı yerden yapıyordu hep tuvaletini kadın bebeği düşmesin diye ama tututanamadılar demekki 3 üzdü 2 si bir ay arayla düştüler 3.ayda sonuncu düştü maalesef... nasip işte ne yapalım .......beklicez....

dün burcumun yıllık yorumuna baktım mart nisan gbi hamile kalmak isyetenlerin şansı en yüksek olan aylarmış bakalım hayırlısı ya!! ama bu yıl bebeğim olacak gibi hissediyorum hiç bu kadar ümitli olmamıştım ....

ben çıkayım kocuş evde.. onla ilgileneyim.. hadi iyi geceler size öpüldünüz çoookkk.. :)

güle güle canım .......ilgilen ihmal etme canım ....... ihmale gelmezler erkekler..... iyi geceler canım .....sende öpüldün çokkkkk

ben iyiyim cnm kızlar bu gün buluşacklardı galiba kimsecikler yok burda bende bu gün çatlatma iğnesi vuruldum cnm şimdi bişey sorucam bununla ilgili cvp verir misin tatlımmmmm:26:
Tatlım dediğin konuyla hiç bi bilgim yok bi hicrana felan sorsan inan bilmiyorum

Tatlım hakkımızda hayırlısı Rabbim neyi nasip ettiyse...sağlıklı ve hayırlı bi evlat olsun bahtı da güzel olsun başka ne diyeyim

doğum tarihimi eklediimmm....

kuzuu naptınnn gecenn dr gicektinnnnn

Canim sana özelden mesaj attim da geldi emin olamadm ne kadar sevindim anlatamam rabbim hayirlisiyla kucagina versin canim benim beni hatırladinmi valla kendimmis gibi sevindim gözlerim doldu ya çooook sevindim ya rabbim yeterki ol desin darisi tum bekleyenlere olsun cok optum

coooookk güzel bir buluşma oldu kızlarrrr .
artık sık sık bulusalımmm.hepinizi seviyorummmmmm

kızlaaarrrr bişey sorcam size ben dr asormadan klomen kullandım ama ya yumurtam çatlamazsa kist olursa bide offf çatlaması için iğne vuruluyodum hep biliyosunuz şimdi çatlaması için ne yapabilirim :18::18::18::18:

bu tesadüfmü yoksa çörek otundaki bişey tutunmayımı engelliyo acaba.. bende kimyasal yaşadım.. haydaaa ben bunada takarım kafayı şimdi..

tesadüf mü ??? bende taktım şimdi kafaya benimde kullandığım ilk ay kimyasal yaşadım ama en azından oldu ya bunada şükür demiştim...şaracoğunu dinledim canım kimyasal gebelik yaşayanlara soğan kürünü önerdi evet bir bio bişey tabakası varmış işte o tutunmayı engeller dedi.ben bir defa yaşadığım için yapmadım acıkcası benimde kafam karışık acıkcası çörek otumu incir kürü mü

Mübarek mevlid kandiliniz kutlu olsun... Allahım peygamber efendimizin yüzü suyu hürmetlerine kimsenin kucağını boş bırakmasın bekleyen herkes en kısa sürede bebeğine kavuşsun... Kandiliniz mübarek olsun...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…