Guzelimm cok sagol... allah razi olsun.. darisi sana..canıımmmmmm .cok sevindiimmmmm.
sağlıkla büyüsün bebişin inşallahhh.
darisi basımıza
opuyorummmm cokkkkkk
Evet.. cok sukur.. allah'im herseyin hayirlisi versin.. gelicek melegin insallah..monbebecim gözün aydın hamişmişsin okudum ....... biraz geçmişi çok sevindim canım zayıfsınız bak hemen hamiş kalabiliyorsunuz kıymetini bili vallahi zayıfım diye hiç dert yanmayın ......ben veresiye canım çıkıyor .......işe güce koşturmaktan sporuda ihmal ettim yememe dikkat ediyorum sadece şu aralar...inşallah kucağına almayı da rabbiim nasip eder canım ......
sagolll kuzummmmmmmm... cok cok dua ediyorumm sana guzelllmmm..bilmem ki
Monbebeeemmmm gozumuz aydin kuzummm
ne guzel yazmisin canimm.. insallah hep boyle devamm eder.. suan tablo yapmiyorum once bi goreyim insallah.. sonra yapicam.. inan hep dualardayimm..cnm benim çok sevindim değerlerinin yükselmesine annecim ben burdayım demiş resmen pıtırcık hayırlı olsun gözün aydın darısıda bize işallah kısçem niye takvim yapmıyosun kiz hade yap ha bide namaz kıl şükret cnm işallah sağlıklı doğar bebişinnnnnn bide bizede dua et olurmu bu gün saat 12 de çatlatma iğnesini vurdum maçlarımıza başladık dualarınıza ihtiyacım var kızlar yardim edin şimdi yarın akşam mı maç yapalım kızlarrrr:26::26::26:
sagolll canim.. soylemedik daha hic kimseye hep soruyorlar ama yok diyoruz simdiklik.. bekliycez..gözünaydın canım benim, benden sana tavsiye hemen etrafına hamile olduğunu söyleme eşinden başka kimse bilmesin sonra nazar oluyo
ne guzeeelll bı haberrr buuuuuuuuuuuuuuuuuu tebrıklerrrr cnmmmmmmmmmmmm....
Kızlar 1. Istanbul buluşmasını yaptık ve ilk ben yazayım daha yoldayım eve dönüyorum çok çok eğlendik invoice, nefesal, opera, dilketin güzel bir gündü kızlar öpüyorum sizi :))))))))
Monbebemmmmm çok sevindim değerin yükseldiğineeee maşallah
Zeycanım Allah gönlüne göre versin... Sağlıklı olsun da....
:118::118::118::118::118::118::118: :118::118::118::118::118::118::118: :118::118::118::118::118::118::118: :118::118::118::118::118::118::118: :118::118::118::118::118::118::118: :118::118::118::118::118::118::118: :118::118::118::118::118::118::118:
Selam canim iiyiz biz.. Tekrar tesekur ederim canim.. amin insallah.. allah'im sizede nasip etsin insallah..selam kızlar nasılsınız iyi misiniz bir bakayım gözatayım dedim birazdan işe çıkacağım.... çıkmadan bir bakınayım dedim ne var ne yok diye monbebecim tekra r tebrik ederim canım hamişmişsin okudum dün Allah bebeğini kucağına almayı nasip etsin canım inşallah sağ sağlim!!!!!
hayırlı kandiller arkadaşlar.. Rabbim kabul eylesin dualarımızı Hz. Muhammet s.a.v. hatrına..
Hayırlı kandiller canlarım rabbim tüm dualarimizi kabul etsin rabbim herkesin gönlünden geçeni versin....
hepimizin mevlid kandilimiz mubarek olsun.. dualarimiz kabul olsun.. Allah hepimizin kalbine gore versin insallah..
Isyan etme canimm.. cok zor bir surec biliyorum.. ama herseyde vardir bir hayir.. insallah dualarimdasin allah'im sana tez zamanda melegini gondersin*...monbebecim gelicek elbet meleğim ama Allah beni sınıyor ben buna inandım inanıyordum ama artık daha çk inanıyorum ...... ama isyan etmedğim süre rabbim bana meleğimi vericek biliyorum .. az kaldı hissediyorum ve sabırla duayla bebeğimi bekliyorum...
önümüzdeki ay iğneye geçiyorum hayırlısı bakalım inşallah şubatta büyür yumoşlarım ...
Isyan etme canimm.. cok zor bir surec biliyorum.. ama herseyde vardir bir hayir.. insallah dualarimdasin allah'im sana tez zamanda melegini gondersin*...
Amanda bak bizim sipamiza erkek olabilirmis teysesi icinde annesi icinde sağlıklı ve hayırlı olmasi yeter yeterki saglikla gelsin dünyaya:))Teyzeleri iyi akşamlar biz geldik bügün Dr amcası erkek olabilir ama daha net değil dedi
26 kisinjn arasındayım 9 aydır bnde hissediyorum kukumda bu sene bebek var :))) hangi burcsun senTopiğimizde hamile olmayan 26 kişi kalmış inşallah kızlar bzlerde hamiş kalırız bu mübarek günün yüzüsuyu hürmetine dualarım sizlerle kızlar inşallah bebişlerimizi kucağımıza alacağız rabbimin izniyle !!!!!! öpüyorum hepiniziiiiii
Zararin neresinden donulurse kardir isyan ettikce hereeu daha cok üstüne geliyor insanın herseye binlerce kez şükür :)7 yıldır etmedim şükür şeytana uyupta etmedim !!!! Allah ettirmesinde!!!!!
sağol canım Allah bin kere razı olsun !! inşallahhh canım amiinnnnn
bende 97 ile hamile kalfim suanda 88 kiloyla 13 haftalik gebeyim... ilk denememizde oldu...rabbime cok sukur... mutlaka ovulasyon testi kullan cok ise yariyor...
miyabaaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?