Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

Hayırlı kandiller canlarım rabbim tüm dualarimizi kabul etsin rabbim herkesin gönlünden geçeni versin....

hepimizin mevlid kandilimiz mubarek olsun.. dualarimiz kabul olsun.. Allah hepimizin kalbine gore versin insallah..

canıımmmmmm .cok sevindiimmmmm.
sağlıkla büyüsün bebişin inşallahhh.
darisi basımıza
opuyorummmm cokkkkkk
Guzelimm cok sagol... allah razi olsun.. darisi sana..
Evet.. cok sukur.. allah'im herseyin hayirlisi versin.. gelicek melegin insallah..
bilmem ki
Monbebeeemmmm gozumuz aydin kuzummm
sagolll kuzummmmmmmm... cok cok dua ediyorumm sana guzelllmmm..
ne guzel yazmisin canimm.. insallah hep boyle devamm eder.. suan tablo yapmiyorum once bi goreyim insallah.. sonra yapicam.. inan hep dualardayimm.. darisi sana..
gözünaydın canım benim, benden sana tavsiye hemen etrafına hamile olduğunu söyleme eşinden başka kimse bilmesin sonra nazar oluyo
sagolll canim.. soylemedik daha hic kimseye hep soruyorlar ama yok diyoruz simdiklik.. bekliycez..
ne guzeeelll bı haberrr buuuuuuuuuuuuuuuuuu tebrıklerrrr cnmmmmmmmmmmmm....
sagol canimm..

yaaa bende bulusaydim yaa ne guzell...
Canimm..cok cok sagol.. darisi sana.. bugun bi dususe gecmis atesin merak etme hemen adet olmazsin daha var.. (yerlesme dususumu diyede dusunmedim diil yani..) bekliycez bakalimm..

:118::118::118::118::118::118::118: :118::118::118::118::118::118::118: :118::118::118::118::118::118::118: :118::118::118::118::118::118::118: :118::118::118::118::118::118::118: :118::118::118::118::118::118::118: :118::118::118::118::118::118::118:

selam kızlar nasılsınız iyi misiniz bir bakayım gözatayım dedim birazdan işe çıkacağım.... çıkmadan bir bakınayım dedim ne var ne yok diye monbebecim tekra r tebrik ederim canım hamişmişsin okudum dün Allah bebeğini kucağına almayı nasip etsin canım inşallah sağ sağlim!!!!!

hamisimm... ...

Selam canim iiyiz biz.. Tekrar tesekur ederim canim.. amin insallah.. allah'im sizede nasip etsin insallah..

monbebecim gelicek elbet meleğim ama Allah beni sınıyor ben buna inandım inanıyordum ama artık daha çk inanıyorum ...... ama isyan etmedğim süre rabbim bana meleğimi vericek biliyorum .. az kaldı hissediyorum ve sabırla duayla bebeğimi bekliyorum...
önümüzdeki ay iğneye geçiyorum hayırlısı bakalım inşallah şubatta büyür yumoşlarım ...

hayırlı kandiller arkadaşlar.. Rabbim kabul eylesin dualarımızı Hz. Muhammet s.a.v. hatrına..

hayırlı kandiller canım amiiiinnnnnn inşallahhhhhhhhhhhh!!!!!!!!111

Hayırlı kandiller canlarım rabbim tüm dualarimizi kabul etsin rabbim herkesin gönlünden geçeni versin....

hayırlı kandiller canım amiiiiiiiiiiinnnnnnnn inşallah inşallahhhh

hepimizin mevlid kandilimiz mubarek olsun.. dualarimiz kabul olsun.. Allah hepimizin kalbine gore versin insallah..

seninde kandilin mübarek olsun canım inşallah bu gece etiğimiz dualarımız kabul olur bebişlerimiz gelir inşallahhh..... amiiinnn canım

Topiğimizde hamile olmayan 26 kişi kalmış inşallah kızlar bzlerde hamiş kalırız bu mübarek günün yüzüsuyu hürmetine dualarım sizlerle kızlar inşallah bebişlerimizi kucağımıza alacağız rabbimin izniyle !!!!!! öpüyorum hepiniziiiiii

Isyan etme canimm.. cok zor bir surec biliyorum.. ama herseyde vardir bir hayir.. insallah dualarimdasin allah'im sana tez zamanda melegini gondersin*...

Isyan etme canimm.. cok zor bir surec biliyorum.. ama herseyde vardir bir hayir.. insallah dualarimdasin allah'im sana tez zamanda melegini gondersin*...

7 yıldır etmedim şükür şeytana uyupta etmedim !!!! Allah ettirmesinde!!!!!
sağol canım Allah bin kere razı olsun !! inşallahhh canım amiinnnnn

Teyzeleri iyi akşamlar biz geldik bügün Dr amcası erkek olabilir ama daha net değil dedi
Amanda bak bizim sipamiza erkek olabilirmis teysesi icinde annesi icinde sağlıklı ve hayırlı olmasi yeter yeterki saglikla gelsin dünyaya:))
26 kisinjn arasındayım 9 aydır bnde hissediyorum kukumda bu sene bebek var :))) hangi burcsun sen
7 yıldır etmedim şükür şeytana uyupta etmedim !!!! Allah ettirmesinde!!!!!
sağol canım Allah bin kere razı olsun !! inşallahhh canım amiinnnnn
Zararin neresinden donulurse kardir isyan ettikce hereeu daha cok üstüne geliyor insanın herseye binlerce kez şükür :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…