Şükürrr bugün daha bi iyiyim.. Dün gittim eve namazlarımı kıldım çok çok dua ettim gözlerimde yaşlarla.. Hepinize çok dualar ettim... Rabbim inşallah kabul eder...
kızlar size tedavi sürecimi anlatayım belki faydam olur 2 klomen 1 çatlatma iğnesi oldum rabbim nasip etmedi olmadı rahim filmi çektirdim bu ay 6 ocakta pkolu olduğumu öğrendim o kadar çok ağladım ki gözlerim şişti sonra kendine gel herşey kısmet o ol derse herşey olu veriri dedim dr serophone ve çatlatma iğnesi verdi bu ay kullandım ve birde bunları yaptımm namaz kılmaya başladım
Çocuğu olmayan bir kadın, yedi gün oruç tutup iftar vaktinde
Allahümme Yâ Musavvir,Allahümme Ya Bari,Allahümme Ya Halık isimlerini su üzerine 21 kere okuyup üfürse ve o sudan iftar açarsa Cenab-ı hak bu isimlerin hürmetine makbul bir çocuk ihsan eder.enbiya suresinin 87 88 ayetlerini ilişkiden önce giyinikken 3 defa okusunlar88 ayeti=Festecebnâ lehu ve necceynâhu minel gamm(gammi), ve kezâlike nuncil muminîn(muminîne).
87ayeti=Ve zennûni iz zehebe mugâdıben fe zanne en len nakdire aleyhi fe nâdâ fiz zulumâti en lâ ilâhe illâ ente subhâneke innî kuntu minez zâlimîn(zâlimîne). bunları yaptım ve suyuda eyüp peygamberimize şifa olan sudan getirdim son 2 orucumu onunla açtım veÇoçuğu olmayanlar 4 Cuma üstüste 1000 kere Ya Evvel okumalıdır.
Çoçugu olmayan kimse 707 kere Ya Varis okursa Allahin izniyle hayırıi evlat sahibi olur. bunuda 2 cuma yaptım bu 3 cuma ama dün hamle olduğumu öğrendim ve birde allaha inandım pergamberlerimizi araya alarak istedim onların hatrına kabul etti şükürler olsun kızlar hiç stres yapmayın herşey kısmet bakın bunlar yapılmıycak bişey deyil yapın bence
günaydın kızlar
cumanın rahmeti bereketi üzerimizde olsun... allah yavrularımızı korusun sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin.... dört gözle bebek isteyenleride muradına bir an önce kavuştursun inşallahhhh... amin....
Canim hayirli olsun gözü n aydin Rabbim tum olmayanlara nadip etsin ben de bekleyenlerdenim 5 dusugum var sebep tam belli degil kan pıhtılaşması denildi ama ileri degil ben de dualarla ayaktayim simdi hastaneye gidip tekrar rahim filmi cektirecem dua et canim bu arada Eyüp peygamberin sehrinde yasiyorsun sanirim ben de suyundan mi ictin ben oraya giderken iciyorum eve de getirip okumak mi gerekiyor aciklayabilir misin tekrar hayirli olsun
kızlar size tedavi sürecimi anlatayım belki faydam olur 2 klomen 1 çatlatma iğnesi oldum rabbim nasip etmedi olmadı rahim filmi çektirdim bu ay 6 ocakta pkolu olduğumu öğrendim o kadar çok ağladım ki gözlerim şişti sonra kendine gel herşey kısmet o ol derse herşey olu veriri dedim dr serophone ve çatlatma iğnesi verdi bu ay kullandım ve birde bunları yaptımm namaz kılmaya başladım
Çocuğu olmayan bir kadın, yedi gün oruç tutup iftar vaktinde
Allahümme Yâ Musavvir,Allahümme Ya Bari,Allahümme Ya Halık isimlerini su üzerine 21 kere okuyup üfürse ve o sudan iftar açarsa Cenab-ı hak bu isimlerin hürmetine makbul bir çocuk ihsan eder.enbiya suresinin 87 88 ayetlerini ilişkiden önce giyinikken 3 defa okusunlar88 ayeti=Festecebnâ lehu ve necceynâhu minel gamm(gammi), ve kezâlike nuncil mu’minîn(mu’minîne).
87ayeti=Ve zennûni iz zehebe mugâdıben fe zanne en len nakdire aleyhi fe nâdâ fiz zulumâti en lâ ilâhe illâ ente subhâneke innî kuntu minez zâlimîn(zâlimîne). bunları yaptım ve suyuda eyüp peygamberimize şifa olan sudan getirdim son 2 orucumu onunla açtım veÇoçuğu olmayanlar 4 Cuma üstüste 1000 kere “Ya Evvel” okumalıdır.
Çoçugu olmayan kimse 707 kere “Ya Varis” okursa Allahin izniyle hayırıi evlat sahibi olur. bunuda 2 cuma yaptım bu 3 cuma ama dün hamle olduğumu öğrendim ve birde allaha inandım pergamberlerimizi araya alarak istedim onların hatrına kabul etti şükürler olsun kızlar hiç stres yapmayın herşey kısmet bakın bunlar yapılmıycak bişey deyil yapın bence
herkese merhabalarrrrrr
ben pkoluyum ve bu ay klomen +çatlatma iğnesi kullandım. 10 ocakta ıgnemı oldum. sağda 17mm solda 16.5 mm yumurtam vardı. umarım çatlamıstırkafamda deli sorularrrrrr. ilaçsız adet olamıyorum en son aralık 29 da adet oldum. 28 gunde bır adetıım gelıyor ılaclar sayesınde. bu hesaba gore yarın adet olmam lazım ama dun idrar testi yaptım negatif çıktı tabi morelim cok bozuldu. ama enteresan şekilde hiç yaşamadığım şeyleri yaşıyorum. 4 5 gun Onceden basladı adet sancısı gıbı belım kasıklarım ağrımaya. aşırı gazım var yerimde duramıyorum. goguslerım cok hassaslastı ucları acıyor dokundukca 2 gun once camasırımda acık kahverengı gıbı bır akıntı vardı. umutlanmak ıstemıyorum kendımı dınledıgım ıcın mı oluyor dıyorum ama hıc boyle seyler yasamadım ben ama dun neden testım negatıf cıktı sılıkte olsa 2. çizgi cıkması gerekmezmıydı??? nolur gonlume su serpın
Canım hayırlı olsun tebrik ederim çok sevindim.İnşallah sağlıkla kucağına aldığını da görürsün.Pkolu biri olarak bana da umut oldun.Gerçi bu dediklerini ben de yapıyorum.Her gün 707 Ya Varis okuyorum.Nerdeyse her cuma 1000 kere Ya Evvel okuyorum.Orucu da tutacağım inşallah.İnşallah hepimiz isteğimize kavuşuruz Allah'ın izniyle.
herkese merhabalarrrrrr
ben pkoluyum ve bu ay klomen +çatlatma iğnesi kullandım. 10 ocakta ıgnemı oldum. sağda 17mm solda 16.5 mm yumurtam vardı. umarım çatlamıstırkafamda deli sorularrrrrr. ilaçsız adet olamıyorum en son aralık 29 da adet oldum. 28 gunde bır adetıım gelıyor ılaclar sayesınde. bu hesaba gore yarın adet olmam lazım ama dun idrar testi yaptım negatif çıktı tabi morelim cok bozuldu. ama enteresan şekilde hiç yaşamadığım şeyleri yaşıyorum. 4 5 gun Onceden basladı adet sancısı gıbı belım kasıklarım ağrımaya. aşırı gazım var yerimde duramıyorum. goguslerım cok hassaslastı ucları acıyor dokundukca 2 gun once camasırımda acık kahverengı gıbı bır akıntı vardı. umutlanmak ıstemıyorum kendımı dınledıgım ıcın mı oluyor dıyorum ama hıc boyle seyler yasamadım ben ama dun neden testım negatıf cıktı sılıkte olsa 2. çizgi cıkması gerekmezmıydı??? nolur gonlume su serpın
O belirtiler iğneni etkisi olabilir canım.Ben de pkoluyum.Hep adetlerim gecikir. 3 kere klmen,serophen+çatlatma iğnesi vuruldum.İlkinde yaşamadım ama son ikisinde ben de yaşadım bu belirtileri ama sonuç maalesef negatif.Üzelmeni istemem ama umutlanınca daha çok üzülüyor insan.
Canım iğnenin etkisi sanırım 10 gün sürüyormuş ben hiç oladım ama olanlar öyle diyor.. O belirtiler bende olduğu ay ben gebe olduğumu öğrenmiştim.. Göğüs hassasiyetim çoktu.. Gebelik testi de regl in gecikmeden yapma.. İnşalah gönlündeki olur kuzum..
:):):) umut var mı dıosun canım. iğne etkısı gercekten 10 gun mu? offf offff Allah'ım kımseyı evlatla sınamasın. her sey umut oluyor ınsanaınsallahhhhh cnaımmmm yaa:)
Dün de soruldu canım bi arkadaşımız test yaptı silik çıkmış baya iğnenin etkisi midir dedik ama 10 gün sürüyormuş gerçekten gebe çıktı inşallah sende öylesindir..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?