cnm sıkıldı eltim kürtaş olmuş yine kalbi durmuş bebeğin bu 2 kürtajı 12 haftalık bebeğin 2 testini yapmaya gitti bebeğini almışlar annem dr gitmiş doktor onjo demiş ama allhım sen bize sabır verya şu anda çok kötü oldum yaa allahım sen yardım et
annen ack kalp amelyatımı olcak ayyy cnm allhm sıfasını versn uzulme nolur cok gcms olsun
Allah önce sabır versin. yardımcısı olsun inşallah. çok zor bir durum. yine dediğine göre daha önce de olmuş anladığım kadarıyla.. psikolojisi inşallah çok çabuk düzelir...
çok geçmiş olsun canım rabbim beterinden korusun inşallahhh........ bende üzüldüm bak ........dualarımız onlarla canım inşallah iyi olurlar...benim ev sahiibide anju oldu korkma canım zor bir şey değil ... inşallah Allahın izniyle herşey yoluna girer........
89 . o çıkmış kızlar hamileymişim dr göstermişler gebelik var demiş dr çok heycanlıyım değerim iyimi kızlarr:18::18::18:
89 . o çıkmış kızlar hamileymişim dr göstermişler gebelik var demiş dr çok heycanlıyım değerim iyimi kızlarr:18::18::18:
89 güzel bir rakam canım inşallah katlanarak çoğalır bebişin önce kesesini sonra kendisini sonra da pıtpıtları duyarsın inşallah... Allah tamamına erdirsin canım... sağlıcakla kucağına aldığın günleri de görürsün inşallah...
canımmmm cok sevındım degerın bence guzel ınsallah zamanla kat kat artar degerın rabbım kucagınıza almayı nasıp etsın canımm saglıklı bı sekıldeee ınsallahh
kızlar yine ben aklımdan çıkmıyor iğnenin etkisinden deyildir dimi
bata kac gun var canım??
deryam bende sana bakıyodum şimdi ne yapacam ben her sabah nikimi girip listeye bakacam biliyom bu gün bıktırdım seni :18:
:18::18::18::18::18::18::18::18::18:
sukur tatlimmmm sen nasilsin
senin cat ignesinin markasi neydi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?