Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

çok geçmiş olsun canım rabbim beterinden korusun inşallahhh........ bende üzüldüm bak ........dualarımız onlarla canım inşallah iyi olurlar...benim ev sahiibide anju oldu korkma canım zor bir şey değil ... inşallah Allahın izniyle herşey yoluna girer........

annen ack kalp amelyatımı olcak ayyy cnm allhm sıfasını versn uzulme nolur cok gcms olsun

Allah önce sabır versin. yardımcısı olsun inşallah. çok zor bir durum. yine dediğine göre daha önce de olmuş anladığım kadarıyla.. psikolojisi inşallah çok çabuk düzelir...

işalah bişey olmaz cnm ya hamile olduğunu öğrendiğinde beni aradı 1 saat boyunca konuştum korkuyorum ya bunuda alırlarsa diye şimdi düşünemiyorum ne halde olduğunu allahım sabır versin cnm annemin damar tıkanıklıği varmış anju olacak baya kilolu işallah bişey olmaz

89 . o çıkmış kızlar hamileymişim dr göstermişler gebelik var demiş dr çok heycanlıyım değerim iyimi kızlarr:18::18::18:

89 . o çıkmış kızlar hamileymişim dr göstermişler gebelik var demiş dr çok heycanlıyım değerim iyimi kızlarr:18::18::18:

89 güzel bir rakam canım inşallah katlanarak çoğalır bebişin önce kesesini sonra kendisini sonra da pıtpıtları duyarsın inşallah... Allah tamamına erdirsin canım... sağlıcakla kucağına aldığın günleri de görürsün inşallah...

canımmmm cok sevındım degerın bence guzel ınsallah zamanla kat kat artar degerın rabbım kucagınıza almayı nasıp etsın canımm saglıklı bı sekıldeee ınsallahh

canımmmm cok sevındım degerın bence guzel ınsallah zamanla kat kat artar degerın rabbım kucagınıza almayı nasıp etsın canımm saglıklı bı sekıldeee ınsallahh

işallah canlarım çok sağolun

neyse kızlar kendinize çok iyi bakın ben çıkıyorum valiz hazırlıycam byyyyyyyyy

kızlar yine ben aklımdan çıkmıyor iğnenin etkisinden deyildir dimi

deryam bende sana bakıyodum şimdi ne yapacam ben her sabah nikimi girip listeye bakacam biliyom bu gün bıktırdım seni :18:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…