Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

Aaaaaa cooooook sevindimmmmm cnmmmm bugunlerde aldıgimmm en guzel haber bebegim ayyy cook guzel yaaa hamis oldun die bizi bırakmaa

hayırlı olsun canım Allah sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin

Sagol canim evet urfdayim kayinvalidem suyla dus al demisti yapmadım neyse en kisa zamanda gidip suyundan getireyim inşallah sifa olur allaha emanet ol

inş cnm cokkkk saol

kacncı odaya gttn cnm hadı hayrlısı inş gzel hberler verrsn bze

abla bda yapmadm pazar yada pazartesı bda yapcm
elammmm hadi sendende hayırlı haberler gelsin kuzummm...bak gördüğün rüyalar bebek habercisiydi, boşa çıkmıyacak o rüyalar, inşallah bebeğin seninledir.

slmmmmmmmmmmmmm neden kimse olmuyo artık bu topikte:26:
elammm ne yaptın kıss merk etim seniiiiiiiiiiii

slmmmmmmmmmmmmm neden kimse olmuyo artık bu topikte:26:
elammm ne yaptın kıss merk etim seniiiiiiiiiiii

azap çiçeğim ya ben de Zübeyde Hanım a başladım dün tahlil verdim internetten sonuçlara bakamıyorum nasıl bakılıyor biliyon mu 😊

biz buralardayız,sakin artık insanlar nerde bilmiormm..
Elamla bugun hic karsılasmadık :) senden naber azapc.
ne olsun bende hayt içiyom yenide ateş ölçmeye başladım bacım sen naslsn elayı çok merk etim naptı ki diye bi bakim dedim kimse yok bnde buralardayım kı
azap çiçeğim ya ben de Zübeyde Hanım a başladım dün tahlil verdim internetten sonuçlara bakamıyorum nasıl bakılıyor biliyon mu 😊

bacımm bn deilde benim oglan biliyoo sendemi zübeydeye gidiyosun oyyyyy ne güzel bnde oraya gidiyorum az beklersen oglan gelir
yada sen elindeki barkottu herseyini yaz özele at bn kopy yapayım olmamı??

elaaamm duyy sesimiziii huhuuuuuu

canım ben telefondan giriyorum özelden mesaj atamıyorum 😞

arkadaşlar merhaba . resım yukleyecegım fakat nasıl atacağım aşağıda eklentı ekle yı tıklayıp resımı secıyorum ama orda kalıyor ekranda çıkmıyor. yardım edersenız sevınırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…