Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

çok sevindim ya,tekrar tebrikler,ertelemeye karar verdin geldi bak zıpıra yaa :) benim fena değil ama dedim ya bir ortak özelliğimiz daha çıktı diye,ilkine göre zor,midem çok hassaslaştı.ilkinde çalışıyodum,eve gelip evin yemeği,işi v.s yapıyodum fekat hamile olduğumun farkına bile varmıyodum,o derece rahattı,şimdi biraz iş yapayım knock-out pozisyonundayım.Aman boşver geldi ya,böyle konuşunca da Allah'ı gücendirecem diye korkuyorum.

aynen yaa tam dedim bu ayda olmazsa korunma başlarız falan aslında güya bu ayda dikkat edecektik ama işten çıktı faalan kasmayayım dedim
derkeeen oluvermiş öyle olumsuz şeyler geldiki aklıma ilki kadar sevinemedim bile yaa Allahtan diğer topicdeki arkadaşlar falan baya anlattılar içime su serpildi yani deli ettim kendimi resmen
ilki öyle olsa sorun değilde şimdi çocukla zor olur seninki daha küçük bide benimki çoğu işini kendi görüyo çook şükür
bide şi durumu düzelse benim taktığım yokta eşimde o yönden yedi bitirdi kendini doğla olarak beni de

hayırlı olsun canım Allah sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin

canım iş durumu düzelecektir emin ol,ben kızıma hamile kaldığımda 3 yıllık evli ve 33 yaşımda olmama rağmen doğurmasam mı diye düşündüm inanabiliyo musun,durumlar öyle kötüydü yani,kendi adıma kredi borcum vardı,çalışmam gerekiyordu,eşimin işi oturmamıştı,nasıl olacak diye hep karamsardım,hiç öyle güle oynaya geçiremedim ilk aylarımı düşün.Ama enteresan bi şekilde
herşey yoluna girmeye başladı yani,doğuma kadar çalıştım,doğum izninden sonra aldığım doğum ücreti v.s ile de borcumu toplu ödeyip kurtuldum filan...hiç kendinizi yeyip bitirmeyin derim,klişe olacak belki ama gerçekten nasibiyle geliyor,tecrübeyle sabit :) hem bak çocuğun da kurtarmış kendini,benim gibi olsan ne yapacan,daha kimselere söylemedim bile.bugünlerin tadını çıkar,yerinde olmak isteyenleri düşün ne kadar şanslı olduğunu hatırla.iyi oldu iyiiiiii :)

doğru diyorun zaten dedim ya benim taktığım yok çok şükür kirada değiliz açıkta değiliz borc harç yok eşim çok takıyor kafaya sürekli " aramadılar ,geri dönmediler " falan bende bunaldım artık insan bi ümit verici bişe der yaa hep moral ver ver ver nereye kadar
ilkinde durum daha zordu hem kiradaydık hem borç vardı kartla ekmek alıyoduk düşün :): sonra doğum bi oldu ordan burdan derken düze çıktık çok şükür şuanda ozamana kıyasla çoook şükür
tek zorluğu tek odanın içindeyiz ev 1+1 sobalı zorluu bu yani ama dedim Allah kulum deyip verdiyse bi nimet bize düşen AAmenna demek

günaydın kızlar...
güne karla başladık dışarda resmen tipi var... allah dışarda kalan tüm canlıların yardımcısı olsun...insanların kuşların köpeklerin kedilerin...
ışık hızında geçen bir hafta olsun su gibi akıp geçsin inşallah :)

Canım çok tebrik ederim,Allah sağlıkla tamamına erdirsin.Ayrıca seni daha önce topikte görmemiştim,hoşgeldin ve böyle güzel bir haberle geldin,uğur getirsin topiğimize :)

canım arada ugruyordum aslında bı kac sey sormuslugum vardır:):):) cok tesekkur ederımmmmm ınsallah ugur getırırımmmmmm:)

Minikbebişim beni tanıdınmı ismimi değiştirdim???

Dr cumartesi bana aşılama falan boşa uğraşmayın.Tüp bebek yaptırın dedi.Hiç beklemiyordum şok oldum

Allah Allah. Neden? Testlerde bişi mi görmüş? Bence canını hiç sıkma, tüple ancak hamile kalırsın denilen insanların bile hamile olduğuna şahit oldum. Mucizelere inan cnm...

Allah Allah. Neden? Testlerde bişi mi görmüş? Bence canını hiç sıkma, tüple ancak hamile kalırsın denilen insanların bile hamile olduğuna şahit oldum. Mucizelere inan cnm...

Canım ben umudumu kaybetmem Allah'ın izniyle.Ama eşim çok üzüldü.Beni de onun üzülmesi mahveder zaten.Eşimin eski testleri normaldi tekrar test istemişti bu dr.Ve eşimin ileri hareketli sperm sayısı 0 çıktı.Bu değerlerle ben aşılama yapmam dedi.

ne düşünüyorsunuz bilmiyorum ama bence bikaç hafta sonra testleri tekrarlayın. üzülmeyin ya Rabbimin mucizeleri çoktur. hem bak eski testleri normal demişsin. dua edecem cnm senin için üzülme ama...eşine de destek olman lazım bu ara

Allah razı olsun canım.Evet bir kaç hastanede testleri tekrarlayacaz zaman zaman. Birde spermlere iyi gelen vitaminler kürler araştırıyorum.İnşallah gerek kalmaz tüpe. Ama sonuç alamazsak yaza başlarız mecbur.

Allah razı olsun canım.Evet bir kaç hastanede testleri tekrarlayacaz zaman zaman. Birde spermlere iyi gelen vitaminler kürler araştırıyorum.İnşallah gerek kalmaz tüpe. Ama sonuç alamazsak yaza başlarız mecbur.

en doğrusunu yapıyosun cnm. tüpe odaklanma illa. doğal yollardan da hamile kalanlar var. testlerde bi yanlışlık olabilir diye düşünüyorum ben de. yazı falan hiç düşünme şimdi. inşallah gelecek bebek onlara gerek kalmadan.

İnşallah canım inşallah.
Sen nasılsın minişin nasıl?Haziran annelerinden bakıyorum arada küçük adamın cicilerine.Maşallah.Çok şanslı bir bebek olacak.

Hasretcim Allah buyuk hic belli olmaz cnm bu isler.
Ama kismetimizde tup denemek varsada onada raziyix.bebeklerimizin gelisine vesile olacaksa.
Sen inancli birisin inancini yitirme.kendine iyi bak

Hasretcim Allah buyuk hic belli olmaz cnm bu isler.
Ama kismetimizde tup denemek varsada onada raziyix.bebeklerimizin gelisine vesile olacaksa.
Sen inancli birisin inancini yitirme.kendine iyi bak

Sağol canım.Evet çok şükür.En azından bir çözüm yolu var.Elimizden geleni deniycez.Sen ne yaptın canım durumlar nasıl>???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…