Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

cmcmemmmmmmmmmmm uyku tutmadı bnı bgun adetn 3. gunu doktr cgrmstı ona gtcem trsyorummmm alttan mı bakar kı

kuzummmm genelde alttan bakılıyor muayene esnasında tırsmana gerek yok dicem ama alışık değilsen korkarsın normaldir. bu arada doktora gitmiş gelmişsindir kesin ben giremedim bugün. eeee sonuç ne anlat hele

kuzummmm genelde alttan bakılıyor muayene esnasında tırsmana gerek yok dicem ama alışık değilsen korkarsın normaldir. bu arada doktora gitmiş gelmişsindir kesin ben giremedim bugün. eeee sonuç ne anlat hele

Cimcime ekim e gecmisin hayirdir :-( ben daha nerde olxami kestiremedim yaaa

merhaba kızlar... 1 haftadır forumları okuyorum... arada yorumlar yapıyorum... bu başlık altında umutlarım ekimde artıkkk... çünkü bat tarihlerim kaydığı için batım 1 ekim... hayırlısı bakalımm geri sayıma başlıyoruzz....

aaaa batımız aynıııı benimde 1 ekimmmm benide ekleyiiinnnnnn......

bende yeni katıldım benide eklermisiniz?? bat 1 ekim..... sevgilerrrrr....

merhaba kızlar bende kırmızıları gördüm ve ekim 6 bat...............hakkımızda hayırlısı beraber bekleyelim mi

merhaba kızlar bende kırmızıları gördüm ve ekim 6 bat...............hakkımızda hayırlısı beraber bekleyelim mi

hakkımızda hayırlısıııııı diyelimmmmmm......... bu ayı güzel bebişşş haberleri doldurmak ümidiyleeeeeeeee....

hakkımızda hayırlısıııııı diyelimmmmmm......... bu ayı güzel bebişşş haberleri doldurmak ümidiyleeeeeeeee....

haklısın canım hayırlısı böyleymiş demek.....inş ekim ayı bizim için ugurlu ve mtlu gelir

merhaba kızlaaar ben bugün doktora gittim o yüzden takip edemedim,çünkü yeni geldim.bugün adetin 3. günüydü hormon testim yapıldı,sonuç herşey gayet normal şükür,HSG RANDEVUSÜ verd,ler 13 eylül hsg çektireceğim ve çoook korkuyorum:18::18: doktor şu ana kadar ki işlemlerde hiç bir şey yok hsg ile netleşir dedi. alttan muayene yapmadı,

bir de size sorayım benim göğüsten süt geliyo sıkınca (kontrol amaçlı yapmıştım),arkadaşım prof. olan dr gittiğinde asıl sebeb bu demiş o yüzden yaptım,bunu da doktora söyledim prolaktin hormonun gayet iyi seviyede elleme dedi. sizce de bu neden oluyordur?
açıkçası hormonlar bu kadar normalse adetim neden geç oluyor onu da anlamadım,,öööf böyle işte şuan tek derdim haftaya bugüne bu saatlere hayırlısıyla erişmek dua edin bana lütfen

hakkında hayırlısı olsunn canımmmmm dualarımız seninle....

mstfgamze;

""""kızlar buradaki yorumlardan sonra korka korka gittim zübeyde hanıma ama bilmiyorum ben mi şanslıydım yada şikayetlerden sonra bir tedbir mi aldılar ama gayet rahat bir filmdi.Daha yeni geldim filmden ve biraz kanamam var sadece. Yani evet yaklaşık 10 saniye süren şiddetli bir ağrı hissediyorsunuz ilacı verdiklerinde ama bu anestezisiz bütün çekimlerde bu şekilde. Gelelim ayrıntılara;
1. İnfertilite bölümü doktorlarından herhangi biriyle görüşüp rahim filmi çektirmek istediğinizi söylüyorsunuz. Adetin ilk günlerinde gidinki randevu haftaya alınsın ve yeniden giriş yapmak zorunda kalmayın. Antibiyotik, ağrı kesici ve ilaç reçete ediliyor.
2. Telefondan yada birebir röntgen bölümünden randevu alıyorusunuz ve çekim tarihinden 3 gün önce antibiyotiği kullanmaya başlıyorsunuz. Sabahleyinde ağrı kesici içiyorsunuz, operasyondan 1 saat önce. (ben kas gevşeticide içtim)
3. Randevu günü giriş yaptırıp işlem için beklemeye alınıyorsunuz.
4. Sıra geldiğinde operasyon yapılacak odaya yalnız girmek zorundasınız. Asistan doktor ve teknisyen yanınızda oluyor.
5. Soyunma kabinine geçip o mavi eteği giyiyorsunuz.
6. Daha sonra bir sedyeye uzanıyorsunuz ve film için spektrum takılıyor.
7. İlaç enjekte edildikten sonra yaklaşık 10 saniye süren bir ağrı başlıyor. Evet kötü bir ağrı ama kesinlikle katlanılıyor ve çok kısa sürdüğü için sıkıntı yaşamıyorsunuz.
8. Film bittikten sonra isterseniz soyunma odasında bekleyebilirsiniz, orada size olası kanama için bez veriliyor. Ki ben gayet iyiydim hamdolsun hemen çıktım dışarı.
9. Yaklaşık bir 10 dak sonra size filminizi CD ye yazıp veriyorlar.

Bütün bunlar olurken doktor ve teknisyen sürekli olarak beni rahatlatmaya çalıştı, lafa tutarak oyalamaya çalıştılar ve sakin olmam için sürekli olarak destek oldular. Allah bin kere razı olsun ikisindende. Ben çok araştırdım bu rahim filmi olayını, o yüzden ayrıntılı yazıp yardımcı olmak istedim. Rabbim yolunuzu açık etsin. Bu arada son olarak evet bunlar ücretsiz yapılıyor.""""​

BU ARKADAŞ BENİM GİTTİĞİM YERE GİTMİŞ ŞÜKÜÜÜÜR, ÇOK SEVİNDİM İNŞAALLAH BENİM Kİ DE BÖYLE GEÇER:18:

Bende araniza katilmak istiyorum spiralimi yeni cikarttim ekimde hamis olmak isteyenlerdenim....Birdaha ki sat 20 eylul ozaman bir bismillah cekıp calısmalara baslicaz....Umarım hayırlı haberler alıp sağlıklı gebelikler geciririz....

bende istiyorum ama kaç tane topiğe yazdıysam cevap alamadım. beni kimse istemiyor mu bu forumda

Son düzenleme:
BU AY ALLAH yanıltmasın ama ben feci halde hamile kalacağımı hissediyorum... bakalım tutturabilecek miyim :)

BU AY ALLAH yanıltmasın ama ben feci halde hamile kalacağımı hissediyorum... bakalım tutturabilecek miyim :)

inşallah inşallah. bende geçen ay böyle hissetmiştim ama olmayınca yıkıldım. o yüzden bu ay fazla kaptırmak istemiyorum kendimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…