- 3 Aralık 2011
- 8.779
- 3.069
- 248
cmcmemmmmmmmmmmm uyku tutmadı bnı bgun adetn 3. gunu doktr cgrmstı ona gtcem trsyorummmm alttan mı bakar kı
kuzummmm genelde alttan bakılıyor muayene esnasında tırsmana gerek yok dicem ama alışık değilsen korkarsın normaldir. bu arada doktora gitmiş gelmişsindir kesin ben giremedim bugün. eeee sonuç ne anlat hele
msacm cnm bnm bnide eklermisin bat 1 ekim yaniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiumudum ekim inş senn topiğin bze hayrlı gelr inşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş
Cimcime ekim e gecmisin hayirdir :-( ben daha nerde olxami kestiremedim yaaa
kuzum kırmızı kart yedim eylül için oyun dışı kaldım napim bende buraya geldim ama bakma burdanda kasıma geçerim bende o kapasite var
OzGOK canıım seninki kesinleşsin öyle alalım seni , inşaallah adet olmazsın ve bebeğin vardır, ben çıkıyorum kızlar ,mümkün oldukça hergün güncellenecek liste siz sadece bat tarihini net olarak yazın ve ekle diye hatırlatın,hoşçakalıııın
merhaba kızlar bende kırmızıları gördüm ve ekim 6 bat...............hakkımızda hayırlısı beraber bekleyelim mi
hakkımızda hayırlısıııııı diyelimmmmmm......... bu ayı güzel bebişşş haberleri doldurmak ümidiyleeeeeeeee....
merhaba kızlaaar ben bugün doktora gittim o yüzden takip edemedim,çünkü yeni geldim.bugün adetin 3. günüydü hormon testim yapıldı,sonuç herşey gayet normal şükür,HSG RANDEVUSÜ verd,ler 13 eylül hsg çektireceğim ve çoook korkuyorum:18::18: doktor şu ana kadar ki işlemlerde hiç bir şey yok hsg ile netleşir dedi. alttan muayene yapmadı,
bir de size sorayım benim göğüsten süt geliyo sıkınca (kontrol amaçlı yapmıştım),arkadaşım prof. olan dr gittiğinde asıl sebeb bu demiş o yüzden yaptım,bunu da doktora söyledim prolaktin hormonun gayet iyi seviyede elleme dedi. sizce de bu neden oluyordur?
açıkçası hormonlar bu kadar normalse adetim neden geç oluyor onu da anlamadım,,öööf böyle işte şuan tek derdim haftaya bugüne bu saatlere hayırlısıyla erişmek dua edin bana lütfen
bende istiyorum ama kaç tane topiğe yazdıysam cevap alamadım. beni kimse istemiyor mu bu forumda
bende istiyorum ama kaç tane topiğe yazdıysam cevap alamadım. beni kimse istemiyor mu bu forumda
teşekkür ederiiim sende hoşgeldin.Gel gel bende yeniyim sizalim aradan iceriye....
bu arada hosgeldin....
BU AY ALLAH yanıltmasın ama ben feci halde hamile kalacağımı hissediyorum... bakalım tutturabilecek miyim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?