günaydın arkadaşlar topik hayırlı olsun İnşallah herkes gebe kalır sağlıkla bebeğine kavuşur. Benide ekleyin lütfen gelmeyesice bat 3 ekim
merhaba kızlaaar ben bugün doktora gittim o yüzden takip edemedim,çünkü yeni geldim.bugün adetin 3. günüydü hormon testim yapıldı,sonuç herşey gayet normal şükür,HSG RANDEVUSÜ verd,ler 13 eylül hsg çektireceğim ve çoook korkuyorum:18::18: doktor şu ana kadar ki işlemlerde hiç bir şey yok hsg ile netleşir dedi. alttan muayene yapmadı,
bir de size sorayım benim göğüsten süt geliyo sıkınca (kontrol amaçlı yapmıştım),arkadaşım prof. olan dr gittiğinde asıl sebeb bu demiş o yüzden yaptım,bunu da doktora söyledim prolaktin hormonun gayet iyi seviyede elleme dedi. sizce de bu neden oluyordur?
açıkçası hormonlar bu kadar normalse adetim neden geç oluyor onu da anlamadım,,öööf böyle işte şuan tek derdim haftaya bugüne bu saatlere hayırlısıyla erişmek dua edin bana lütfen
bende istiyorum ama kaç tane topiğe yazdıysam cevap alamadım. beni kimse istemiyor mu bu forumda
kuzummmm genelde alttan bakılıyor muayene esnasında tırsmana gerek yok dicem ama alışık değilsen korkarsın normaldir. bu arada doktora gitmiş gelmişsindir kesin ben giremedim bugün. eeee sonuç ne anlat hele
kuzummmm genelde alttan bakılıyor muayene esnasında tırsmana gerek yok dicem ama alışık değilsen korkarsın normaldir. bu arada doktora gitmiş gelmişsindir kesin ben giremedim bugün. eeee sonuç ne anlat hele
bebegmmmmmmmmmmmm seni nden istemeylmkustummmm
Folik asit kullanımı gebelikten önce kullanılmaya başlanmalı çünkü depoları dolduruyoruz bebek depoları kullanıyor yazdığı degil vücutta birikeni
canım yaaa teşekkür ederim. geçen ay ilk bebiş denememiz hüsranla sonuçlandı. dün de adetim bitti ve çalışmalara başlıyoruz. sizlerden destek almaya geldim. çünkü çok üzüldüm adet olunca. hamile kalmamı kolaylaştıracak bişiyler var mı bana da yardım edin nerde hata yapmış olabilirim
tatlım bnde 15 aydr ugrasyorum bebek için ama allhm vermeynce vermyo bak bn doktora gtmem dyodum ve bebegm olsun dye ayın 12sinde hsg cektrcem nasl korkuyorum anlatamam . cnm bak herkes bnu oneryo ilşkden snra hmn kalkma poponun altna yastk koy yarım saat yat hmn bnyo yapmaki spermler dsarı akmasn esın boşaldgnda hmn ckmasn 1 dk ka beklet . ayrıca adet gununden baslayark 14 gun say ve 2 gunde br ilşkye grn veya gun asırıda olablr
canım çok teşekkür ederim bu ay bunları uyguliycam. bide mümkün olduğu kadar takmamaya çalışıcam. inşallah biz de bebişlerimize kavuşuruz
merhabaekim hamiş adayları...inş......hepberaber burada birbirimize destek verelim ...inş meleklerimiz bizimle olur....
haydeeee ağustostan eylule eylulden ekıme topık topık gezcez galıba:18:
benıde ekle cnm bat 5 ekım
merhaba kızlaaar ben bugün doktora gittim o yüzden takip edemedim,çünkü yeni geldim.bugün adetin 3. günüydü hormon testim yapıldı,sonuç herşey gayet normal şükür,HSG RANDEVUSÜ verd,ler 13 eylül hsg çektireceğim ve çoook korkuyorum:18::18: doktor şu ana kadar ki işlemlerde hiç bir şey yok hsg ile netleşir dedi. alttan muayene yapmadı,
bir de size sorayım benim göğüsten süt geliyo sıkınca (kontrol amaçlı yapmıştım),arkadaşım prof. olan dr gittiğinde asıl sebeb bu demiş o yüzden yaptım,bunu da doktora söyledim prolaktin hormonun gayet iyi seviyede elleme dedi. sizce de bu neden oluyordur?
açıkçası hormonlar bu kadar normalse adetim neden geç oluyor onu da anlamadım,,öööf böyle işte şuan tek derdim haftaya bugüne bu saatlere hayırlısıyla erişmek dua edin bana lütfen
inş cnm arkadslarm bna dua edn nolur persembe hsg cektrcem cok korkuyorummm
canım o hsg nedir......kan degeri mi ?
hayr cnm rahm flmi rahme ilaclı bi sıvı gnderyolar yumurtlra gdyomu gtmyomu dye kntrol etceklr
anladım canım...inş kolayca yaparlar ve sonuc tertemiz gelir inş......
ay inşallah inşallah :)merhabaekim hamiş adayları...inş......hepberaber burada birbirimize destek verelim ...inş meleklerimiz bizimle olur....
Burdayız burdayız. Canım hiç korkma kolay atlatıcaksın inşallahinş cnm bnm yaa bugun topik sessz herkez nrede
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?