Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

günaydın arkadaşlar topik hayırlı olsun İnşallah herkes gebe kalır sağlıkla bebeğine kavuşur. Benide ekleyin lütfen gelmeyesice bat 3 ekim

inşallah canım inşallah. benimde bugün dün adetim bitti. çalışmalara başlıyoruz. inşallah bu ay hepimiz güzel haberler alırız

cnm bnmde dun adetn 3. gunuydu gttm allttn baktı kan aldı 12 eylule hsg randevusu aldm etlk zubeyde hanıma gttm . bde kızlar bsey sorablrmymmm randevu alrken bayan olsun ddnz mi

kuzummmm genelde alttan bakılıyor muayene esnasında tırsmana gerek yok dicem ama alışık değilsen korkarsın normaldir. bu arada doktora gitmiş gelmişsindir kesin ben giremedim bugün. eeee sonuç ne anlat hele

kuşummm bn geldm dun grmdm hc bak anlatyorum dun gttm adetn 3. gunu dye alttn bktı kan aldı 12 eylule hsg randevusu verdı cok trsyorum

kuzummmm genelde alttan bakılıyor muayene esnasında tırsmana gerek yok dicem ama alışık değilsen korkarsın normaldir. bu arada doktora gitmiş gelmişsindir kesin ben giremedim bugün. eeee sonuç ne anlat hele

coooooooooook trsyorummmmmmmm

Son düzenleme:
bebegmmmmmmmmmmmm seni nden istemeylm kustummmm

canım yaaa teşekkür ederim. geçen ay ilk bebiş denememiz hüsranla sonuçlandı. dün de adetim bitti ve çalışmalara başlıyoruz. sizlerden destek almaya geldim. çünkü çok üzüldüm adet olunca. hamile kalmamı kolaylaştıracak bişiyler var mı bana da yardım edin nerde hata yapmış olabilirim

Folik asit kullanımı gebelikten önce kullanılmaya başlanmalı çünkü depoları dolduruyoruz bebek depoları kullanıyor yazdığı degil vücutta birikeni

Biliyorum öncesinde kullanılması gerektiğini. Ama kolaylaştırdığını ilk kez duydum..

tatlım bnde 15 aydr ugrasyorum bebek için ama allhm vermeynce vermyo bak bn doktora gtmem dyodum ve bebegm olsun dye ayın 12sinde hsg cektrcem nasl korkuyorum anlatamam . cnm bak herkes bnu oneryo ilşkden snra hmn kalkma poponun altna yastk koy yarım saat yat hmn bnyo yapmaki spermler dsarı akmasn esın boşaldgnda hmn ckmasn 1 dk ka beklet . ayrıca adet gununden baslayark 14 gun say ve 2 gunde br ilşkye grn veya gun asırıda olablr

canım çok teşekkür ederim bu ay bunları uyguliycam. bide mümkün olduğu kadar takmamaya çalışıcam. inşallah biz de bebişlerimize kavuşuruz

canım çok teşekkür ederim bu ay bunları uyguliycam. bide mümkün olduğu kadar takmamaya çalışıcam. inşallah biz de bebişlerimize kavuşuruz

inş cnm allhm herkese o bebek dygusunu tattrsn

merhaba ekim hamiş adayları...inş......hepberaber burada birbirimize destek verelim ...inş meleklerimiz bizimle olur....

merhaba ekim hamiş adayları...inş......hepberaber burada birbirimize destek verelim ...inş meleklerimiz bizimle olur....

inş cnm arkadslarm bna dua edn nolur persembe hsg cektrcem cok korkuyorummm

tatlm snde etlk zubeydeye gttn galıba bnde dun ordaydm adetn 3. gunuydu alttn bakldı ck skur bsey ckmadı kan aldlar ilç vrdler hsg ceklcem 12snde sen bayan erkek ıstyorum faln ddn mi ? bde bsey sorcam hsg ıçin kagt verdler mi sanada

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…