bircan kim kislar yaaaa :44::44:
monbebe canım oda hamiş 20 haftalık ve oglu olacakmış:)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bircan kim kislar yaaaa :44::44:
ZAMAN NEKADAR hızlı geçiyor 15 haftalık olmuş kuzun yaa maşallah bellimi cinsiyeti
ZAMAN NEKADAR hızlı geçiyor 15 haftalık olmuş kuzun yaa maşallah bellimi cinsiyeti
bakalım göstercekmi ama büyük ihtimal erkekdir paşa geliyor desene maşallahevet canım çabuk geçiyor zaman Allah sağlıkla kucağımızada almayı nasip etsin doktor 12, haftada erkek demişti bakalım bidaha gidecez yine erkek mi diyecek
bebişinizi ne zaman hissettiniz kızlar
Günaydın kızlar hcg değerlerim 6.27 14.97 30.45 cıktı ıkı gun arayla tapılmış testler bunlar ıkıncı testimi yaptığımda kanamam başladı ve ıkı gün sürdü adet kanaması gibi progestan kullandım gecti sizce kınyasal olabılır mi
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Canım Değerlerin Çok Düşük Büyük Bir İhtimalle Kimyasal((
Kimyasal gebelikler orantısz artıo doye biliyorum az az artıyo diye benımkı 2ye katlayarak gitmiş ondan ümidim var ama
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
bakalım göstercekmi ama büyük ihtimal erkekdir paşa geliyor desene maşallah
hq canım aramıza inş sağlıkla hamile kalır ikinci bebişin kucağına alabilirsin
18.haftamda ağırdan hissetmeye başlamıştım 22.haftamdan sonra dışardan belli olur vaziyetteydi :) halada öyle
ozaman daha 3 haftamız var![]()
inşallah sağlıklı olsunlarzaman cok hızlı geçiyo asma suratın sağlıklı olsunlarda gerisi önemli değil:)
gecen hafta persembe gunu saat 10:52 de Elif Hira'mi kucagima aldim teyzeleri.. 1 haftalik olduk bugun... Allah'in izni ile anne olmak isteyen herkese bu duyguyu yasatir insallah... hepinizi opuyoruz teyzeleri...
serap abla günaydın...nasılsın hiramız nasıl....sen nasıl oldun oys onu yerim ben resim bekliyorum ona göre....![]()
bana da 12. haftada erkek demişti canım,erkeği erken anlıyorlar,hatta ben bu kadar erken bilinmez diye şüpheyle yaklaşmıştım ama doğru çıktı.evet canım çabuk geçiyor zaman Allah sağlıkla kucağımızada almayı nasip etsin doktor 12, haftada erkek demişti bakalım bidaha gidecez yine erkek mi diyecek
Canım tebrikler,Allah analı babalı büyütsün,sana çok kolay gelsin,bize de sağlıkla o günlere ermek nasip etsin inşallah.gecen hafta persembe gunu saat 10:52 de Elif Hira'mi kucagima aldim teyzeleri.. 1 haftalik olduk bugun... Allah'in izni ile anne olmak isteyen herkese bu duyguyu yasatir insallah... hepinizi opuyoruz teyzeleri...
Ozgeminde (evli mutlu) pasasi geldi kizlarrrrr![]()
hayırlısı olsun bakalım cumartesi gidicem paşa geliyor ibşallah :)