• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

Günaydın kızlar nasılsınız? Opuyoruz hepiniZi kocaman kocaman. Biz de hala annemizi korkutmaya devam ediyoruz.küçük küçük lekekerle. Ama çok şükür iyiyiz. Doğan bebisler napiyor acaba yaaa. Görseydik minisleri.

Bu aralar telefondan giriyorum.bunu gören biri takvimimi kopyalayabilir mi?teşekkür ederiz teyzeleri.

bebişinizi ne zaman hissettiniz kızlar

Günaydın kızlar hcg değerlerim 6.27 14.97 30.45 cıktı ıkı gun arayla tapılmış testler bunlar ıkıncı testimi yaptığımda kanamam başladı ve ıkı gün sürdü adet kanaması gibi progestan kullandım gecti sizce kınyasal olabılır mi

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Kızlar Merhaba Moralim Çok Bozuk Dün Adet Olmam Gerekiyordu Olmadım. Bende Sabah Kalkar Kalkmaz Gebelik Testi Yaptım. Tek Çizgi Çıktı. Yani Negatif ve Moralim Çok Bozuldu Zaten Hafifden Ara Sıra Karnımda Ağrıyo Göğüslerimde Şişdi Adet Olurum Herhalde Yakında :((((:2:

Günaydın kızlar hcg değerlerim 6.27 14.97 30.45 cıktı ıkı gun arayla tapılmış testler bunlar ıkıncı testimi yaptığımda kanamam başladı ve ıkı gün sürdü adet kanaması gibi progestan kullandım gecti sizce kınyasal olabılır mi

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Canım Değerlerin Çok Düşük Büyük Bir İhtimalle Kimyasal :(((

gecen hafta persembe gunu saat 10:52 de Elif Hira'mi kucagima aldim teyzeleri.. 1 haftalik olduk bugun... Allah'in izni ile anne olmak isteyen herkese bu duyguyu yasatir insallah... hepinizi opuyoruz teyzeleri...

gecen hafta persembe gunu saat 10:52 de Elif Hira'mi kucagima aldim teyzeleri.. 1 haftalik olduk bugun... Allah'in izni ile anne olmak isteyen herkese bu duyguyu yasatir insallah... hepinizi opuyoruz teyzeleri...

serap abla günaydın...nasılsın hiramız nasıl....sen nasıl oldun oys onu yerim ben resim bekliyorum ona göre....:49::49::49:

evet canım çabuk geçiyor zaman Allah sağlıkla kucağımızada almayı nasip etsin doktor 12, haftada erkek demişti bakalım bidaha gidecez yine erkek mi diyecek
bana da 12. haftada erkek demişti canım,erkeği erken anlıyorlar,hatta ben bu kadar erken bilinmez diye şüpheyle yaklaşmıştım ama doğru çıktı.
Canım tebrikler,Allah analı babalı büyütsün,sana çok kolay gelsin,bize de sağlıkla o günlere ermek nasip etsin inşallah.
Ozgeminde (evli mutlu) pasasi geldi kizlarrrrr :52:

kim hamile kaldı kim kalmadı derken şimdi doğum yapanların haberlerini paylaşır olduk,ne güzel,Rabbim en kısa zamanda hamile olmayan tüm arkadaşlarımıza da nasip etsin.Allah paşasını analı babalı büyütsün

Back
X