- 7 Eylül 2013
- 3.515
- 1.087
- 248
ediyorum zaten canım inan,senin bir yazın vardı çok umutsuz yazmıştın,o çok dokunmuştu bana,hep dua ediyorum okuduğumdan beri,bu ay bayağı iyi bir gelişme olmuş bak,hadi hayırlısı,Rabbim bu sefer nasip eder inşallah.
doktor beklenen doğum tarhinden 2 hafta öncesine gün verdi aslında,sezeryan olacağı için miadını beklemeye gerek yok dedi,ama eşim de ben de miadında olsun istiyoruz,hoş zaten kendi doktorumla da yapamayacağım doğumu,zira memlekete gidiyorum doğum için,bakalım oaradakiler ne diyecek.
ya ben ilkimde hiç çatlamadıydım,ona güvendim saldım böyle oldu,şimdi yağlı-nemli ne bulsam sürüyorum,vazelin,bepanthene,bebe yağı,kakao yağı,bakalım,inşallah durur,ya bir de ne oldu biliyo musun;sitedeki komşularla konuşurken çatlak için ne kullanıyosun dediler,ben de bişey kullanmıyorum bende çatlak olmuyo dedim,aaa ne iyi filan dediler,2 günsonra çatlak çıktı,acaba mı diyor insan yani:26:
canım benim bazen o kadar kendimi kötü hissediyorum ki sanki hiç olmıcakmış gibi o kadar umutsuzluk kapsıyo ki içimi Rabbim yardımcımız olsun mubarek aylarda bneimde meleğim gelsin annesine artık çok özlüyorum istiyorum onu kokusunu içime çekmek işte buda benim evladım eşimle benim bi parçam ikimizden oluşan bi mucize Rabbim o günleri göstersin bize inşallah