Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

Cooook güzel cok duygulandımmm canımm rabbim bizedee böyle güzel hikayeler yazmayı nasip eder inşallahhh

efemle sana dua ediyoruz teysesiii... Ins vardir kelebegin gobusune konmustur canim
Dualarınız icin tşk ederim cnm ama olmamış ya içimden de geciyordu aslında biliyordum olmadıgını ama inanmıstım insan olmuycanı bile bile umutlanıyor işte hayırlısı ne diyelim
ins senin hikayen daha güzel olur lilimmm

Lilimmm nereye gittin hayırlı haberlerle gel ins

Kocaman bir negatifle geldim size

okurken bile bi tuhaf oldum senin adina cokkkkk sevindim Rabbim hayirli zamanda bizlerede yasamayi nasip etsin insaallah Allah analai babali buyutsun canim saglikla kalin

Nihayeeeeet,kaç gündür bu hikayeyi bekliyorum,çok güzel ve rahat bir doğum olmuş maşallah,sonrasında biraz sıkıntı olmuş evet ama,o da nazar boncuğu olmuş artık,bu arada ilk doğum hikayesi de senden geldi galiba,darısı bie inşallah...

uzulme kuzucum yaa zamanı var daha demek ki tedaviye baslasan artik yumurta takibi falan

Yaptık yumurta takibi falan kuşummm ya yumurtalıklarım güzel büyüyor catlıyor hersey yolunda diyor dr. Ben böyle buyumeye catlamaya tedavi yapmam diyor aşılma dedi bende kendimiz dogal yolla olur mu die bekledik ama hayırlısı kuşum ya ne diyelim bekleyelim

merhaba arkadaşlar geçen ay klomen kullandım yumurtamı aşırı uyardı buyuttu ve çatlamadı ve şuan hastayım kontrole gittimm. yumurta küçülmüş ne yapmam lazım böyle sorun yaşayan var mı doktorum beni bir üst tedavi için başka yerlere yönlendirdi yardımcı olurmusunz

Hicrannn bir solukta okudum canım hikayeni, çok duygulandım Sonu biraz zor olmuş ama genel olarak çok güzel olmuş doğumun
Şimdi Allah güle güle büyütmeyi nasip etsin, hamiş olmak isteyenlere hayırlı evlatlar nasip etsin, hamişlere de hayırlı doğumlar nasip etsin inşallah

Topraaaaammmm da buradaymışşşş, naber toprammmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…