kızlar sizden fikir almak istiyorum evleneli 1 sene oldu artık bebek planları yapmaya başladık ama doğum izinimde sıkıntı olmazsa işten ayrılmayı düşünmüyorum. bir yandan da miniminnacık bebeğimi kime nasıl bırakıp işe giderim bilmiyorum.
bu arada kredi ödüyoruz ve eşim tek maaşla altından kalkamaz :/
kafam karışık bu tür şeyler hep bebek düşüncemi erteletiyor sizde durumlar nasıldı fikir verirseniz sevinirm
Canim ben calisan biri değilim ama bu bebek işi ha deyince olmuyor tabi hemen olanda var ben gibi aylar yıllar bekleyende bende bir yıl istemedim sonra istedim olmadı tedavi tedavi derken 18ay sonra hamile kaldim oglum 19 günlük kucağımda keşke ilk günden hamile kalsaymisim diyorumyasin kac bilmiyorum ama yas önemli cok ertelememek lazim benim fikrim
canım senle aynı durumdAYIZ VE BEN HAMİLELİKDEN DOLAYI İŞTEN AYRILDIM EŞİMİN DOĞRU DÜZGÜN İŞİ BİLE YOKKEN Bİ ANDA BAKMIŞIZ Kİ RABBİM MELEĞİMLE BERABER RIZKINI GÖNDERMİŞ ÇOK ŞÜKÜR O YÜZDEN SAKIN ERTELEME RABBİM HERŞEYİN HAYIRLISINI VERSİN BEN BU MUCİZEYİ YAŞADIM SENİN GİBİ DÜŞÜNÜRKEN ÇOK ŞÜKÜR ŞİMDİ MELEĞİM KUCAĞIMDA VE EŞİMİN İŞİ OK İYİ KREDİMİZ TIKIR TIKIR ÖDENİYO..İYİ DÜŞÜN İYİ ŞELER OLSUN İNŞALLAH...
Nbr kuzum ya kimse gelmio artik
25 yaşındayım canım bu durumu o kadar cok duyuyorum kı acıkcası benımde korkularım olusmaya basladı.
Bebişini güle güle büyüt canım bende çalışmıyor olsam zaten hiç düşünmezdim çünkü çocukları çok severim.
Allah sağlıklı bir ömür versin oğluşuna
ii kuzum neden gelmiyorlarki çocunluk doğum yapmaya başladı herkes melekleriyle olduğu içindir koptuk ama genel olarak yaa napalım herkes yerinde sağ olsun minikin nasıl napıo dogunca zormu bakması
iyiyim topramm çok şukur sen nasılsın. bebişimde iyi maşallah topram dun gıttım doktora hersey guzel maşallah. senın bebiş nasıll topramm :)Aminnnn canım aminnnnn
toprammm naber nasılsın? bebiş nasıl?
iyiyiz ikimizde bu günlere çok şükür... Sen ne yaptin dr gittin mi
iyiyim topramm çok şukur sen nasılsın. bebişimde iyi maşallah topram dun gıttım doktora hersey guzel maşallah. senın bebiş nasıll topramm :)
Allah daha da iyilik versin canımm bende napim canım dun gıttım en son doktora bebişimde iyi çok sukur maşallah
hicran bebeim nasılsın miniğin nasıl hep beraber omayı çok özledim sana kötü haberimn war bu ay aşılama olacaktım ya dr um hastaneden ayrılmış ve hiç bi hastaneyede gitmemiş çok sinirim bozuldu adet olmayı bekliyodum temmuz ayım tatil ayı agustosta gel demişti bgun adet günüm ama pco yüzünden olamıyorum gecikiyo hiç belirtide yok gelcek gibi napıcam şimdi hiç bsey bilmiyorumOyle canimda bi slm verilebilir)
Zor degil canim ya ben küçük bebekten korkardım tutmaya falan ama bizim genlerde var kirk yıllık anne gibi oluyorsun
Bide bu resme bak gerçekten harika
hicran bebeim nasılsın miniğin nasıl hep beraber omayı çok özledim sana kötü haberimn war bu ay aşılama olacaktım ya dr um hastaneden ayrılmış ve hiç bi hastaneyede gitmemiş çok sinirim bozuldu adet olmayı bekliyodum temmuz ayım tatil ayı agustosta gel demişti bgun adet günüm ama pco yüzünden olamıyorum gecikiyo hiç belirtide yok gelcek gibi napıcam şimdi hiç bsey bilmiyorumOyle canimda bi slm verilebilir)
Zor degil canim ya ben küçük bebekten korkardım tutmaya falan ama bizim genlerde var kirk yıllık anne gibi oluyorsun
hicran bebeim nasılsın miniğin nasıl hep beraber omayı çok özledim sana kötü haberimn war bu ay aşılama olacaktım ya dr um hastaneden ayrılmış ve hiç bi hastaneyede gitmemiş çok sinirim bozuldu adet olmayı bekliyodum temmuz ayım tatil ayı agustosta gel demişti bgun adet günüm ama pco yüzünden olamıyorum gecikiyo hiç belirtide yok napıcam şimdi hiç bsey bilmiyorumOyle canimda bi slm verilebilir)
iyiyim topramm çok şukur sen nasılsın. bebişimde iyi maşallah topram dun gıttım doktora hersey guzel maşallah. senın bebiş nasıll topramm :)
Allah daha da iyilik versin canımm bende napim canım dun gıttım en son doktora bebişimde iyi çok sukur maşallah
gözün aydın cnm benim, saglıkla büyüt inşallah. öp mis kokulu kafasından minişi...Kızlaaaaar oğlum surpriz yapıp erken geldi.....sezeryan planlarken nerdeyse normal doğum yapacaktım,ama açılma olmadı tabi yine,acil sezeryanla,8 ağustosta kavuştum meleğime,ikimiz de çok iyiyiz,annemlerdeyiz herşey yolunda çok şükür,detayları geniş bir zamanda anlatırım,darısı sizlere inşallah,zaten doğum sancısı çekerken hepiniz için dua ettim
kuzummm nasılsın prensesee kavuşmana cok az kalmış sağlıkla sıhhatle kucağına alırsın inş meleğini kuzumm :) ben hala devam uğaşıyorum bakalım ne zamana kadar uğaşacam :)eskiden çok güzeldi gerçekden minikbebişim annesinde kalıyor arının 40 çıkıncaya kadar orda net olmadığı için gelemiyormus ama çok slm var en ksıa zamanda gelecek inş
hayırlı olsun, güle güle büyüt inşallahKızlaaaaar oğlum surpriz yapıp erken geldi.....sezeryan planlarken nerdeyse normal doğum yapacaktım,ama açılma olmadı tabi yine,acil sezeryanla,8 ağustosta kavuştum meleğime,ikimiz de çok iyiyiz,annemlerdeyiz herşey yolunda çok şükür,detayları geniş bir zamanda anlatırım,darısı sizlere inşallah,zaten doğum sancısı çekerken hepiniz için dua ettim
ben de iyiyim topramm, tatilden döndük, bugiyiyim topramm çok şukur sen nasılsın. bebişimde iyi maşallah topram dun gıttım doktora hersey guzel maşallah. senın bebiş nasıll topramm :)
canım benım evet az kaldı sayılır darısı isteyen dileyen herkese RABBİM sizlerede göstersin bu duyguyukuzummm nasılsın prensesee kavuşmana cok az kalmış sağlıkla sıhhatle kucağına alırsın inş meleğini kuzumm :) ben hala devam uğaşıyorum bakalım ne zamana kadar uğaşacam :)
canım sağlıkla büyüt meleğini inş allah bizlerede gösters,n kucağımıza aldığımız anları inşKızlaaaaar oğlum surpriz yapıp erken geldi.....sezeryan planlarken nerdeyse normal doğum yapacaktım,ama açılma olmadı tabi yine,acil sezeryanla,8 ağustosta kavuştum meleğime,ikimiz de çok iyiyiz,annemlerdeyiz herşey yolunda çok şükür,detayları geniş bir zamanda anlatırım,darısı sizlere inşallah,zaten doğum sancısı çekerken hepiniz için dua ettim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?