Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

Bilemedim cnm.daha once boyle olmusmuydu
Bu bebek calismalarindan sonra vucudumuza bi haller oluyo zaten

Aynen korunmayı bıraktıktan sonra ben de yaşadım bazı değişiklikler ama benim ki düzene girdi yumurtlama dönemi ağrılarım olmazdı ağrılar başladı göğüsler 2 hafta önceden acımaya başladı kiminin adet düzeni bozuluyormuş geçikiyırmuş falan . bunun gibi bence vücut alıştırıyor kendini canım yeni tanışıyorlar daha :)

Bilemedim cnm.daha once boyle olmusmuydu
Bu bebek calismalarindan sonra vucudumuza bi haller oluyo zaten

yok canım ilk defa böle oldu bende anlamadım normalde 1 2 günü güzel oluyordum 3 4 azalıyordu ama yine kırmızı olarak geliyordu 5 6 damla leke olarak gelirdi 7 de tam bitip temizleniyorum ama şimdi 1 gün kırmızı geldi o da az 22 sinde oldum bugün 25 2 gündür de kahve rengi leke geliyor peçeteye

sağol canım aslında bnm bi daha doktora gidip yumurta takibi yaptırmam gerekiyor ama sürekli erteliyorum yaaaa ((

RABBİM büyük inş duyar sesimizi inş sende hamiş kalırsın canım üzülme sitrest etkiliyo ne güzel esindede sendede sorun yokmuş şükür ne güzel bi haber sevin bence

as hg bacım ne olsun beklemeye devam :18:

stres yapmayın heyecan yapmayın kuzucuklarım rabbim istediği zaman verecek. çok zor biliyorum ama üzülmemeye çalışın bebek bu ay gelmese bile. Rabbimin rızası yoksa ne gelirki elden.
7 ay sonunda çok şükür kendimi teselli edebiliyorum eskisinden çok daha mutlu ve huzurluyum

Hamilelik testi yaptın mı

bi test yapsana belki hamişsindir bebek yerleşmesidir

NE guzel soyledinn...
Umutlu olmakta guzel

NE guzel soyledinn...
Umutlu olmakta guzel

olmazmı kuzum yaa umutlu olmak herşeye değer.
bakın eşimin kuzeni 9 senedir çocuk sahibi olmak için uğraşıyodu. doktora gitti eşinin sperm sayısı çok düşükmüş doktor bu şartlarda bebeğinizin olması imkansız ameliyat olman lazım demiş eşine. ameliyat günü alındı program yapıldı ama kız ameliyat günü beklerken hamile kaldı. Rabbim mucizesini gösterdi. 9 senelik hasretin sonunda şuan 5 aylık hamile. rabbim henüz uygun görmemiş demekki bizlere. dilerim en kısa zamanda herkes bebeklerine kavuşur. öncelikle sağlık diliyorum herkese. sonra rabbimin uygun gördüğü saatte melekleriniz gelsin evinize

dogru söylüyosunda ne bileyim insanın içini kemiriyo merak :) sizden moral alırdık hem bizde :)

ne bileyim diğer aylarda büyük umutlarımın hüsranla sonuçlanmasından sonra söz verdim kendime bakmıcam hemen die, zaten bi hyecanda yok içimde yine olmıcak gibi hissediyorum

Insallah cnmm
9 sene dile kolayy.insallah o kadar beklemeyiz
Ben 1 senede sabrimin sonlarindayim neredeyse

ey büyük ALLAHIM ne olur duy bizleri dilek kapımız acık olsun eli ayagı düzgün saglıklı hayırlı evlat nasip et bizlere burdaki bebek bekleyen kardeşlerimin kucagını saglıklı hayırlı bebekle doldur el actık kapına dayandık sen veren sen alansın bizlerede nasip ett YÜCE RABBİM sana inandık sana sıgındık düşmanımıza güldürme dostlarımızı aglatma ALLAHIM kocalarımızda baba olsun babalık hasteriyle yanmasın kurban oldugum RABBİM duy sesimizi ( AMİNNN....)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…