- 3 Aralık 2011
- 8.779
- 3.069
- 248
selam kızlaaaaaarrrrr
uzun bi aradan sonra nasılsınız bakalım
Bilemedim cnm.daha once boyle olmusmuydu
Bu bebek calismalarindan sonra vucudumuza bi haller oluyo zaten
Bilemedim cnm.daha once boyle olmusmuydu
Bu bebek calismalarindan sonra vucudumuza bi haller oluyo zaten
canım bende net olarak bilemedim ama anladığı kadarıyla yumurta oluşuyor mu diye yapılan bir test kantesti adet olduğun günden başlayarak 21. gün yapılıyormuş,sonucun 10 dan aşağı olması iyi değilmiş,benim ki 9,7 ama dr gayet güzel yumurtluyosun 5 den aşağı olrsa sıkıntı var derdik dedi,yani ben yumurtluyorum ama kalite sınırda daha iyi olanlar var mesela 14-16ng bunlar kaliteli oluyormuş ama yumurtanın oluşumu değil çatlaması hamilelik için önemliymiş...ben bunu anladım detaylı bilen yazsın lütfen teşekkür ederim
valla benim 1 ekim ama gün geçmeden test falan yok boşuna ne üzülcem
kızlar selam nasılsınız? ben doktordan geliyorum 21. gün progesteron hormonuma bakıldı sonucum 9,7 çıktı bütün tahlilleri bitirdik eşimde de bende de herhangi bir problem yok ama değeri anlamadım sizce iyi mi kötü mü?
işim hsg ye kaldı ne güzel geçen ay çektiriyordum yahu :18::18:
as hg bacım ne olsun beklemeye devam :18:
Dilketinimmmmmmmmmmmm
kovboy arkadaşımızın 13. günki gibiydi çizgi işteee... o kırmızı çizgi normal değilmi ??? :26::26:
yok canım ilk defa böle oldu bende anlamadım normalde 1 2 günü güzel oluyordum 3 4 azalıyordu ama yine kırmızı olarak geliyordu 5 6 damla leke olarak gelirdi 7 de tam bitip temizleniyorum ama şimdi 1 gün kırmızı geldi o da az 22 sinde oldum bugün 25 2 gündür de kahve rengi leke geliyor peçeteye
Olur tabi başlarsın hemen .. Yumurta büyürken başlanıyor,yumurtanın daha sağlıklı büyüyüp çatlamasını sağlıyormuş . Şu an büyüyor afacan :)))
yok canım ilk defa böle oldu bende anlamadım normalde 1 2 günü güzel oluyordum 3 4 azalıyordu ama yine kırmızı olarak geliyordu 5 6 damla leke olarak gelirdi 7 de tam bitip temizleniyorum ama şimdi 1 gün kırmızı geldi o da az 22 sinde oldum bugün 25 2 gündür de kahve rengi leke geliyor peçeteye
Hamilelik testi yaptın mı
stres yapmayın heyecan yapmayın kuzucuklarım rabbim istediği zaman verecek. çok zor biliyorum ama üzülmemeye çalışın bebek bu ay gelmese bile. Rabbimin rızası yoksa ne gelirki elden.
7 ay sonunda çok şükür kendimi teselli edebiliyorum eskisinden çok daha mutlu ve huzurluyum
NE guzel soyledinn...
Umutlu olmakta guzel
:) bu sarki yumosun sposa yazdigi sarki olabilir
dogru söylüyosunda ne bileyim insanın içini kemiriyo merak :) sizden moral alırdık hem bizde :)
olmazmı kuzum yaa umutlu olmak herşeye değer.
bakın eşimin kuzeni 9 senedir çocuk sahibi olmak için uğraşıyodu. doktora gitti eşinin sperm sayısı çok düşükmüş doktor bu şartlarda bebeğinizin olması imkansız ameliyat olman lazım demiş eşine. ameliyat günü alındı program yapıldı ama kız ameliyat günü beklerken hamile kaldı. Rabbim mucizesini gösterdi. 9 senelik hasretin sonunda şuan 5 aylık hamile. rabbim henüz uygun görmemiş demekki bizlere. dilerim en kısa zamanda herkes bebeklerine kavuşur. öncelikle sağlık diliyorum herkese. sonra rabbimin uygun gördüğü saatte melekleriniz gelsin evinize
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?