Akşamda ben diyem bu hafta hep benim cilvemle oldu dün de yapmayinca kaldi neyae bugun en vahsi cazibemlw cekcem onu mikmike sonrasında suruncek haberi yok
Ayy benim sacta uzunnn.cok zor oluyooo
Ama Allahtan duz ve kolay sekil aliyi.10 dkyi bulmuyo yapmam ise giderkwn
Hamis kalirsam kestiririm belkim kisa da seviyorumm
Ayy benim sacta uzunnn.cok zor oluyooo
Ama Allahtan duz ve kolay sekil aliyi.10 dkyi bulmuyo yapmam ise giderkwn
Hamis kalirsam kestiririm belkim kisa da seviyorumm
Bu testlerde adet zamanına yakın koyu çıkanlarda hamile olanlar var inşallah öyledir tatlım. Biraz daha beke bakalım))
Hele bi dünyaya gelsin bende ısırcam onun heryerjnii
[sıze=3]he wallaa bende süründürcem bak görsün oKendimi sapık gibi hisetmeye başladım sayesindee [/sıze]
dr herşey çok güzel değerleriniz de bir problem yok dedi,tek hsg çektir o kaldı dedi ona göre çatlatma iğnesi yada ne gerekiyorsa yapalım dedi,tek sat tarihlerine şaşırdı (29 mayıs-7 temmuz-4 eylül) birer ay atlamış dedi,normalde benim saat gibiydi son 6 ay denge bozuldu,bu arada ben ekim gurubunda da hamile olamayacağım galiba ona da üzüldüm biraz
neyse hayırlısı bekliyoruz,ayrıca nefesal teşekkür ederim canıım sağol
[sıze=3]he wallaa bende süründürcem bak görsün oKendimi sapık gibi hisetmeye başladım sayesindee [/sıze]
çörekotunu tarif eder misiniz ben bilmiyorum başalamk istiyorum...:26::26:
mik mik muhbbetine katılamıyorum ben çünkü iki gündür kocamdan ayrıyım taaa cumartesi dönücem evee:
malesef canım ona muhtaç gibi düşünüyolar ama kadınlar iradelidir erkekler çok zor malesef...
Canım bir kase bala göz kararı çörekotu ve tarçın karıştır onu macun gibi yap . Adetin 2. Günü başla .. sabah akşam 1 tatlı kaşığı ye . 10 -12 gün boyunca. :)) çörek otu çekilmiş olmasın ki yağı kalmasın sen dişlerinle çiğne daha faydalıymış
hahaha bende gamzoş ısırılmadık yerini bırakmıcamDDD
Rica ederim cnm birbirimize destek olmak icin burdayizz
Belli olmaz cnm ekimde belki hamis kalirsinn hsg ye gerek kalmaz
Insallahh ole olur
( iste bende bunun yüzünden üzüldüm sanki zorla yaptırıyor musum gibi hissettim adamda tık yok o istemioda ben ölüyomusum gibi bi hal aldi ve cok sıkıldım
benim koca gıcıklığına ben dokunamam sana hamile kalırsan dio...bende sen ne yapacan o zaman diom o da ben başımın çaresine bakarım dio...aldatcakmışş...hehehyyyy
kızlar selam nasılsınız? ben doktordan geliyorum 21. gün progesteron hormonuma bakıldı sonucum 9,7 çıktı bütün tahlilleri bitirdik eşimde de bende de herhangi bir problem yok ama değeri anlamadım sizce iyi mi kötü mü?
işim hsg ye kaldı ne güzel geçen ay çektiriyordum yahu :18::18:
( iste bende bunun yüzünden üzüldüm sanki zorla yaptırıyor musum gibi hissettim adamda tık yok o istemioda ben ölüyomusum gibi bi hal aldi ve cok sıkıldım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?