Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

Akşamda ben diyem bu hafta hep benim cilvemle oldu dün de yapmayinca kaldi neyae bugun en vahsi cazibemlw cekcem onu mikmike sonrasında suruncek haberi yok

benim koca gıcıklığına ben dokunamam sana hamile kalırsan dio...bende sen ne yapacan o zaman diom o da ben başımın çaresine bakarım dio...aldatcakmışş...hehehyyyy

Dilketinimmmmmmmmmmmm

kovboy arkadaşımızın 13. günki gibiydi çizgi işteee... o kırmızı çizgi normal değilmi ?
?? :26::26:

Rica ederim cnm birbirimize destek olmak icin burdayizz
Belli olmaz cnm ekimde belki hamis kalirsinn hsg ye gerek kalmaz
Insallahh ole olur

[sıze=3]he wallaa bende süründürcem bak görsün o Kendimi sapık gibi hisetmeye başladım sayesindee [/sıze]

( iste bende bunun yüzünden üzüldüm sanki zorla yaptırıyor musum gibi hissettim adamda tık yok o istemioda ben ölüyomusum gibi bi hal aldi ve cok sıkıldım

çörekotunu tarif eder misiniz ben bilmiyorum başalamk istiyorum...:26::26:

Canım bir kase bala göz kararı çörekotu ve tarçın karıştır onu macun gibi yap . Adetin 2. Günü başla .. sabah akşam 1 tatlı kaşığı ye . 10 -12 gün boyunca. :)) çörek otu çekilmiş olmasın ki yağı kalmasın sen dişlerinle çiğne daha faydalıymış

şekerim adetim yeni bitti şimdi başlasam olmamı yeni haberim oldu...

( iste bende bunun yüzünden üzüldüm sanki zorla yaptırıyor musum gibi hissettim adamda tık yok o istemioda ben ölüyomusum gibi bi hal aldi ve cok sıkıldım

aynı durum bende de var ya.bide artık yatmaya gideceğimiz zaman bugün çok yoruldum işte heryerim ağrıyo çok uykum var falan demeye başlıyo.o öyle diyince bende de istek almıyo açıkçası(

iyiyiz canım sen nasılsın??canım ben bunları hiç bilmiyorum bana adetimin 3 günü bakılmıştı hormon testi ve smear bişey çıkmamıştı inş seninde iyidir ne oluyor ki bu testler ???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…