Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

İyi geceler kızlar yarın doktora gidiyorum folikasite başlıycam genel bir muayene olucam inşallah . Bu çatal alttan muayene beni çok geriyor çok gerginim bir an önce bitse((((((((

İyi geceler kızlar yarın doktora gidiyorum folikasite başlıycam genel bir muayene olucam inşallah . Bu çatal alttan muayene beni çok geriyor çok gerginim bir an önce bitse((((((((

gerılme cnm bnde hc sevmezdm ama kuzu kuzu gdp acıyosun

teşekkür edrim canım bu yaşıma kadar acıktım rabbim nasip etti kapandım ramazanda....artik sadece kociskoma cekiciyim

olsun cnm allhıma bı adım daha yakın oldun bnde cok ıstyorum ama kapanamyorum bı turlu

vicks de iyi gelir canım boğazım kötü olduğunda bende boynuma sürer üzerini bağlar yatarım nefesim açılır

Canım bide öksürük olduğunda ayak tabanına vicks sürmek çok etkiliymiş. Belki duymuşsundur ama bilmeyenler de öğrensin yakında anne olunca lazım olucak çocuklara öksürük surubu içirmek yerine uyuyunca ayaklarının altına vicks sür çorap giydir acayip etkili.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…