Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

günaydın kızlaaarrrr....
siyaha alisinca bu cok acik renk geldi ama alisirim herhalde

bir ben göremedim aşkolsun. hemen kaldırmışsın resmi

aynen ben de öyleyim canım. özellikle mikmike odaklanmana çok sevindim

e 3 gündür hasret çekiyorsun kolay mı kocacın da hasta olmuş bak sensiz. siz birdaha ayrı kalmayın yaramıyor size
Günaydinnn kizlarrr

Hg canim msa84 ozel mesaj at

Günaydın canim

Günaydın kızlaaar. Ay evet dilketincim sorma. Bikaç gün ayrı kaldik kocişimle, oda hasta olmuş bende :) neyse ki bugün dönüyorum evime

Ahahha tabiki ihtimal :)) nasılsın kuzu iimisin

ben çok iyiyim canım. akşama annemler gelecekler balıığa. iş çıkışı hemen eve gidip süpürge açmam lazım. annem sonra evi görünce şok yaşamasın senin c.tesi de mi tam gün??

Iyiyim bende canim. Calismalarimizi yaptık aksam:) isteyim su an

ohhh hadi hayırlısı olsun bakalım. spoşlar sıkı sıkı tutunuversin yumoşlarına... yumoşun da naz yapmasın açıversin kapıyı ben de işteyim canım. 1e kadar burdayız işte

Günaydın kızlaaar. Ay evet dilketincim sorma. Bikaç gün ayrı kaldik kocişimle, oda hasta olmuş bende :) neyse ki bugün dönüyorum evime

günaydın canım benim. bugün kavuşuverin de hemencecik iyilleşeceksiniz ben sana söylim. boşuna yok viksdi, yok limonlu sıcak suydu, zencefildi hiiiiiç gerek yok

1e kadar olsa ben razi olcam yine. Ama bugun de tam calisiyorum ben malesef. Dun gunu deildi aslinda. Daha bikac gun var hissediyorum da maksat faaliyet olsun:)

günaydın canım benim. bugün kavuşuverin de hemencecik iyilleşeceksiniz ben sana söylim. boşuna yok viksdi, yok limonlu sıcak suydu, zencefildi hiiiiiç gerek yok

Hahahaha dimi yaa bunlar hep hasretten. Kahvaltımı yapiyim gidiyorum evime.

Eeeee siz ne yapıyosunuz bakalım canlarım

1e kadar olsa ben razi olcam yine. Ama bugun de tam calisiyorum ben malesef. Dun gunu deildi aslinda. Daha bikac gun var hissediyorum da maksat faaliyet olsun:)

tam gününden emin değilsen belli de olmaz canım. dün de olmuş olabilir. hobi olarak yap da sen o arada da tuttarsa tutar artık valla ben 1e kadar çalışıyorum isyan ediyorum sen akşama kadar çalışıp işini gücünü nasıl yetiştiriyorsun hayret ediyorum. bence özellikle de evli kadınlara hafta sonu tatili şart. hatta cuma-cumartesi-pazar olmalı :113: ne zaman mikmik yapıcan, ne zaman evi temizleyeceksin, ne zaman gezip tozup ne zaman dinleneceksin???

Evet canim bugunde tam gun benim eviminde temizlenmesi lazjm ama temizlik yapmak istemiyorum(

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…