Hg canim msa84 ozel mesaj atSelam kızlar benide ekleyin aranıza yeni katldm bat 1ekim hadi hayrlısı :)
Günaydinnn kizlarrr
siyaha alisinca bu cok acik renk geldi ama alisirim herhalde
ayyyy kızlar bişey diyimmi bu topic beni nasıl rahatlattıysa hiç aklıma bile gelmiyor bu oldu mu oldu mu sorusu çok şükür işlerde yoğun inanın adetima 13 gün var normalde mikmik sonrası test yapmayı hobi edinmiş biri olarak çok mutluyummmmmmmm odaklandığım tek şey MİKMİKMİKMİKMİKMİKMİKMİK
Ya kızlar çok kötüyüm ben her yanım dökülüyo. Kafamı sağdan sola bile çeviremiyorum. Sesim de kısıldı. Ihlamur çorba c vitamini yapmadığım şey kalmadı üç gündür. Gittikçe daha kötü oluyorum
Günaydinnn kizlarrr
Hg canim msa84 ozel mesaj at
Günaydın canim
herkes uyuyor mu???????? kıslaaarrr hhuuuhhuuuu
Hg canimcim gunaydin
Günaydin kizlar herkesee. Nasilsiniz bugün?
günaydın canım. bu saat oldu kimsecikler yok. mikmikten kalkamadılar mı ne
günaydın canım. ben gayet iyiyim. sen nasılsın??
Ahahha tabiki ihtimal :)) nasılsın kuzu iimisin
Iyiyim bende canim. Calismalarimizi yaptık aksam:) isteyim su an
Günaydın kızlaaar. Ay evet dilketincim sorma. Bikaç gün ayrı kaldik kocişimle, oda hasta olmuş bende :) neyse ki bugün dönüyorum evime
Günaydın kızlaaar. Ay evet dilketincim sorma. Bikaç gün ayrı kaldik kocişimle, oda hasta olmuş bende :) neyse ki bugün dönüyorum evime
ben çok iyiyim canım. akşama annemler gelecekler balıığa. iş çıkışı hemen eve gidip süpürge açmam lazım. annem sonra evi görünceşok yaşamasın senin c.tesi de mi tam gün??
ohhh hadi hayırlısı olsun bakalım. spoşlar sıkı sıkı tutunuversin yumoşlarına... yumoşun da naz yapmasın açıversin kapıyıben de işteyim canım. 1e kadar burdayız işte
Hg canım bugun nasılsın evt don biran once kocisinin yanına ilacin odur senin
günaydın canım benim. bugün kavuşuverin de hemencecik iyilleşeceksiniz ben sana söylim. boşuna yok viksdi, yok limonlu sıcak suydu, zencefildi hiiiiiç gerek yok
1e kadar olsa ben razi olcam yine. Ama bugun de tam calisiyorum ben malesef. Dun gunu deildi aslinda. Daha bikac gun var hissediyorum da maksat faaliyet olsun:)
Hahahahadimi yaa bunlar hep hasretten. Kahvaltımı yapiyim gidiyorum evime.
Eeeee siz ne yapıyosunuz bakalım canlarım
ben çok iyiyim canım. akşama annemler gelecekler balıığa. iş çıkışı hemen eve gidip süpürge açmam lazım. annem sonra evi görünceşok yaşamasın senin c.tesi de mi tam gün??
ohhh hadi hayırlısı olsun bakalım. spoşlar sıkı sıkı tutunuversin yumoşlarına... yumoşun da naz yapmasın açıversin kapıyıben de işteyim canım. 1e kadar burdayız işte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?