kıs ora dahamı iyi bendemi oraya gitsem ssk bakıyomu??
bnde 1.5 yıllık evlıyım cnm 22me yenı grdm stres yapma elbet olur daha yenı evlısın tazeciksın:123:
bak cnm sen daha cok yenısın sakın ay bebek varmı ay nden olmuyo ay adet olcammı dye getrme aklına aklından cıkar at bak burası cok eglncelı bı topık hep burda ol kafa dagtrsn gercektn
etlık zbeyde cok ıyı cnm ya hatta hsg falan orda cekındm baska hastaneye gtmem burası ıyı ssk bakyo tabı esim ssk bn ondan faydalanyorum
İns cnm cok istiyorm stres ister istemez oluyor Rabbim ne zaman uygun gorurse artk herseyn hayrlisi
Zaten yeni uye oldum cnm tsk ediyorm ama surekli vajinal enfeksiyondam cekiorm agrim oluor gecen ay bartholin kisti cikti aldrdm kadn olmak cok zor
anladım canım ozaman ayın 8 bi gideyim buraya bakayım ne diyecek 9 dada oraya gideyim randevumu alıyosun?
Zaten yeni uye oldum cnm tsk ediyorm ama surekli vajinal enfeksiyondam cekiorm agrim oluor gecen ay bartholin kisti cikti aldrdm kadn olmak cok zor
Aynen cnm sen ne kadarlk evlisinaramıza hg gecmiş olsun bu arada RABBİM şifanı verir inş off gercektnde kadın olmk çok zor :18:
gdyosun derdını anlatyosun onlar senı doktora yonlendryo
Aynen cnm sen ne kadarlk evlisin
hm tam canım saol bi gidim bakim bu dr ne diyecek sonra giderim oraya acaba hngi dr iyiki ?? adı ne senin dr adıne ? benim burdaki dr nurcihan hanım
6 aylık nasip işte ALLAH büyüktür burda hepimiz bekliyoz bebiş inş RABBİM duyar sesimizi
etlık dogum ınftılıte 29 numaralı oda dr sadıman bebeg varmydı sorun ne
yasın kac cnm sennnn
anlatmıştım yaa gecen sayfalarda 39 a girdim korkuyom diye 2. evliligim demiştim unuttun mu kıss
etlık dogum ınftılıte 29 numaralı oda dr sadıman bebeg varmydı sorun ne
ayyyyyy unuttum yahu smcik hatrladım bnce etlk zveyde cok ıyı
elamm ınftılıte ne ki bacım anlamadım :44:
gidecem egerki bu ay hamile kalmazsam giderim bu gece sogan kürümde bitiyo adetimde olur biter giderm inş kötü bişi sölemezler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?