Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

bak cnm sen daha cok yenısın sakın ay bebek varmı ay nden olmuyo ay adet olcammı dye getrme aklına aklından cıkar at bak burası cok eglncelı bı topık hep burda ol kafa dagtrsn gercektn

Zaten yeni uye oldum cnm tsk ediyorm ama surekli vajinal enfeksiyondam cekiorm agrim oluor gecen ay bartholin kisti cikti aldrdm kadn olmak cok zor

etlık zbeyde cok ıyı cnm ya hatta hsg falan orda cekındm baska hastaneye gtmem burası ıyı ssk bakyo tabı esim ssk bn ondan faydalanyorum

anladım canım ozaman ayın 8 bi gideyim buraya bakayım ne diyecek 9 dada oraya gideyim randevumu alıyosun?

İns cnm cok istiyorm stres ister istemez oluyor Rabbim ne zaman uygun gorurse artk herseyn hayrlisi

hayr cnm stres yok no stres yes bebek haatta bz bu topikte stres atmak ıcın vucudumuzu dnlemeyıp acaba hamilemym dye belırtı aramcaz dedık smdı bebegı hatrlamamk ıcın baska muhabetler acıyoruz

Zaten yeni uye oldum cnm tsk ediyorm ama surekli vajinal enfeksiyondam cekiorm agrim oluor gecen ay bartholin kisti cikti aldrdm kadn olmak cok zor

aramıza hg gecmiş olsun bu arada RABBİM şifanı verir inş off gercektnde kadın olmk çok zor :18:

evet cnm kadınlk zor allhm sifa versn sana en yakın zamnda bebekın olur inş

hm tam canım saol bi gidim bakim bu dr ne diyecek sonra giderim oraya acaba hngi dr iyiki ?? adı ne senin dr adıne ? benim burdaki dr nurcihan hanım

etlık dogum ınftılıte 29 numaralı oda dr sadıman bebeg varmydı sorun ne

etlık dogum ınftılıte 29 numaralı oda dr sadıman bebeg varmydı sorun ne

bende bebek için gidiyom ama bişi sölemedi gidiyom geliom boş yere iyi bi dr bulamadım bu ayda gidiyimde buruya zübeydeye bnde gidecem vakit kaybetmeden ayy benimki kızacak vla napim kızarsa gidecem yetrki bebeşim olsun

elamm ınftılıte ne ki bacım anlamadım :44:

ınfertılıte cocugu olmayanlar gdyo nden olmuyo onu arastryolar bnm btun hepsı temz esımnde gdyosun ultrasonla bakyo snra adetn 3. gunu cagryo hormon tetı ıcın kan alıyo esın sperm testı veryo yne adetn 21. gunu hormnlara bakılyo adetn 9gunu rahm flmı cektryosun bn hepsnı yaptrdm hepsı ter temz tuplermde acık cıktı sukur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…