- 30 Temmuz 2013
- 8.700
- 2.171
- 148
ınfertılıte cocugu olmayanlar gdyo nden olmuyo onu arastryolar bnm btun hepsı temz esımnde gdyosun ultrasonla bakyo snra adetn 3. gunu cagryo hormon tetı ıcın kan alıyo esın sperm testı veryo yne adetn 21. gunu hormnlara bakılyo adetn 9gunu rahm flmı cektryosun bn hepsnı yaptrdm hepsı ter temz tuplermde acık cıktı sukur
ben bunları ilk defa duydum adetim olsun bitsin solu orda alcam inş benmde temz cıkar senin ne güzel temzmiş hadi gözün aydın
selaammm kızlarr
elamm sen dr dizisine hiç baktın mı?? ben izliyom keşke filmdeki gibi olsa dr diyom filmdekiler çok iyi gittigimiz drlar çok sertler sinir oluyom lafı agzımıza tıkıyolar ya sinir oluyom
selam bebekım napyosun adet oldun mu
doktorlar nden acımasız erkek dr lar harıc
doktorlar nden acımasız erkek dr lar harıc
selam bebekım napyosun adet oldun mu
as hg bacım
sen erk dr gidiyosun eywahh ben yandım benimki hytta götürmez byn dr yok mu ??
yok canımcım daha var gün sayıyorum bat 8 ekimm inşallah olmamsen napıosun elamm bat ne zaman
napyım cnm bnm ıyıym bnm bat 1 ekım
yok canımcım daha var gün sayıyorum bat 8 ekimm inşallah olmamsen napıosun elamm bat ne zaman
hoşbulduk canım naber
bebegm yok kadın doktor bnmkı hastaneye gnce kadın doktor olablırmı de adetın 3. gunu cagryo keske adetlı gtseydn neyse sen pazartesı gt derdını sole
ayyy az kaldı var mı belirti falaaann
ayy 3 gün kalmış hadi hayrlısı inş hamişsindir de gelmez kırmızılar
kıss sen ne cok geziyon bakim yakaladım seni ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?