Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

bu ay degilse bidahaki ay hayatim insalah bende beklemedeyim yRin bende test yapacam hic umidim yok ama nasip 10dk sonra alacaz sonucumu seninde:-D

ciddi misin sende mi kan verdin ayy inşallah canım benim inşallah.. ama dedigim gibi benimki olumsuz olursa hiç ama hiç havanızı bozmuyosunuz tamam mı.. böyle neşeyle devam ediyoz

ayyy topik yine son hız devam ediyor yetişemiyorum
bat'ı bugün olanlar ne alemdesiniz gelen giden varmı kızlar. inşallah kırmızılar gider bebeişler gelir

valla sizi böyle görüyorum ya birazdan negatif deseler bile aglayacak halim kalmadı pc başında gülüyorum şuan

ciddi misin sende mi kan verdin ayy inşallah canım benim inşallah.. ama dedigim gibi benimki olumsuz olursa hiç ama hiç havanızı bozmuyosunuz tamam mı.. böyle neşeyle devam ediyoz

yok bebegim kan wermedim yarin test yapacam ya bu hamis annelerin akintisi oluyo mu bilgin warmi canim ya sende wR mi akinti

hamile kalmadan dokuz doğuran insan varsa oda benimmmmmmmmmmmmmmmmm gel bebek gel mutlu et biziiiiiiii denizzzz hadi çıksın sonuçç

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…