Canım ya yapma böle... seni çok iyi anlıyorum.. bende aynı eczane, aynı marka test, aynı telaş, ve aynı sonuç diye düşünürdüm hep.. ama nedendir bilmiyorum belkide çok istediğim için ve silik de olsa 2. çizgiyi gördüğümüz için.. senin hamiş olduğunu düşünüyorum ben :26:
inşallah da benim hissim çıkar
6.45 te canım yazarım hemen..
cansınız ya gerçekten çok sagolun hepiniz o kadar estek oldunuz ki..Ben olmasamda sizden hayırlı haber alayımda moralim düzelsin
deniz bak sana böyle yapmak istiyorumamma inatçısın kız hala ben olmasam da diyoo. pozitif düşün canımmm eğer öyle düşünemiyosan hiç düşünme bak biz hepimiz pozitif pozitif dşünüyoruz senin yerinee
bende yaprak sarma ve pilav yanına corba ve salata yapacağım inşallah. trafik çok buralarda inşallah biran önce eve giderim..
oo bu saatten sonra sarmaçok maharetlisin anlaşılan
cansınız ya gerçekten çok sagolun hepiniz o kadar estek oldunuz ki..Ben olmasamda sizden hayırlı haber alayımda moralim düzelsin
önce senin güzel haberlerini alacağız inşallah. sonra ben haber veririm. cidden şuan düşündüğüm sadece sizlersiniz. kalpleriniz o kadar güzel ki Allah'ıma sizin için hep dua ediyorum. ben çocuk sevgisini tatdım (hani 2. olsada fena olmaz 14 seneden sonra çocuk aşkımız geldi) Allah hepimize inşallah sağlıklı bir bebiş verir de burada hep beraber çocuklarımızın gelişimlerinde de beraber oluruz.
yok canım önceden yaptım o hazır kolay yemekler bu aksama yapılacak. ben hep bigun onceden ana yemekleri yapıyorum sadece pratik olanlar kalıyor bu kadar sene calısınca alısıyorsun.
iyi akşamlar kızlar ben gelene kadr kopmuşsunz gene
tabiki ciddiyim adet günümü 4 gün geçti test yaptım çizgi bile yoktu, 3 gün daha bekleyip yaptım silik çıktı, geç yumurtlamışım, her ay aynı olmuyo demekki, sakin ol ve bekle, kimsede durduk yere çizgi çıkmıyor bak, ama biliyosun mühim olan bebeğin sağlıklı olması yaşaması.. inşallah öyle olur canım, sen kendini yiyip bitirsen sonuç değişmeyecekki.. eğer bebeğin içindeyse onu da strese sokmaaa
ee hadi hayırlısı o zamaninşallah dediginiz gibi olur canım.. sen napıyosun sen anlat unutalım testi biraz
deniz bak sana böyle yapmak istiyorumamma inatçısın kız hala ben olmasam da diyoo. pozitif düşün canımmm eğer öyle düşünemiyosan hiç düşünme bak biz hepimiz pozitif pozitif dşünüyoruz senin yerinee
bitanesiniz ya sagol
ee hadi hayırlısı o zamaninşallah dediginiz gibi olur canım.. sen napıyosun sen anlat unutalım testi biraz
ayy ben kocama gülüyorum şimdi geldi saçlarını kestirmiş kendi berberi doluymuş beklemiim diye bilmiediği yere gitmiş, resmen kırpmışlar herifimi bayram önü yaa
yazık olmuş saçlaraa
evet canım denizasker kan tahlili verdi hep beraber pozitif pozitif düşünüyoruz.
önce senin güzel haberlerini alacağız inşallah. sonra ben haber veririm. cidden şuan düşündüğüm sadece sizlersiniz. kalpleriniz o kadar güzel ki Allah'ıma sizin için hep dua ediyorum. ben çocuk sevgisini tatdım (hani 2. olsada fena olmaz 14 seneden sonra çocuk aşkımız geldi) Allah hepimize inşallah sağlıklı bir bebiş verir de burada hep beraber çocuklarımızın gelişimlerinde de beraber oluruz.
aaavarmıydı senin.. inan bilmiyodum ee çok şükür birazcık daha rahatsındır hani en azından olmuş olabiliyo yani :)
yok canım önceden yaptım o hazır kolay yemekler bu aksama yapılacak. ben hep bigun onceden ana yemekleri yapıyorum sadece pratik olanlar kalıyor bu kadar sene calısınca alısıyorsun.
ee maşallah o zaman :)
aldinmi sonucunu....bende merakla bekliyorum burda :)
iyi akşamlar kızlar ben gelene kadr kopmuşsunz gene
sorma canım ya vakit dolduruyoz dertleşiyoz.. bu bebek hasreti sinir hastası yapcak bizi az kaldı
ayy ben kocama gülüyorum şimdi geldi saçlarını kestirmiş kendi berberi doluymuş beklemiim diye bilmiediği yere gitmiş, resmen kırpmışlar herifimi bayram önü yaa
yazık olmuş saçlaraa
kız yüzüne karşı gülme bari
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?