Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

Canim akintinin sumuksu ve uzayan yapisi olmasi lazim.bu akintinin yogun oldugu bikac gun icinde yumurtlicani gosterir
Ama tek akinti ile takip etmek zor
Sen gunasiri calismalara devam et bence garantiye al

akıntım devam ediyo ama yoğun değil akıntı biterse yumurtlamada bitmiş demektir o yüzden kaçırdımmı diyorum ama hesabıma görede cumartesi çatlıycak inşallah kaçırmamışımdır..erken çatlamışda olabilir bilemiyorum

kıss sen ne cok biliyon her soulana cvp tıkır tıkır maşallah

Bebem benim 1 yil oldu walla
Ilk aylar yumurtlama nedir onu bile bilmiyodum
Sonra baktim bebis yok arastira arastira prof olcam yakinda
Bilmemek daha iyi diyom bazende iste beynimi resetlemem gerekiyo

Dün cok vardı agri bugün gecti canımcım sen neler yaptın kv aradimi

napım ya valla aramadı oğluyla vır vır konusuyo hergun kışlıkları çıkarıp yazlıkları yıkayıp kaldırıyorum 2 gundur bunlarla ugrastım perdelrı yıkadım işim yoğun yaa onarı düşünmeye vaktım yok bebğim

Dün hastanede asansörü beklerken, binanın dışı camla kaplı, biri araç durdu önünde.
Genç bir bayan indi görünce korktum, ayağında terlik-pijama, üzerine manto giymiş, doğum yaptığı her halinden
beli adımları 15 cm- 15 cm atıyor resmen, karnını tutuyor ,rengi sapsarı. asansörün önünde hastanenin acil servis personelleri var konuşuyorlar (biri hamile bu arada) "aaa bu dünmü doğurmuştu önceki gün mü, bebeğini görmeye geldi heralde "diyorlar.(kuvözdeymiş bebek)
Kadın merdiveni çıkamıyor, tek başına eşi aracı park ediyor.
Ben dr.un muayene odasına girdim işim bitti çıkacağım, ayy bir baktım bu yeni doğum yapan kapıya anca gelmiş. Doktorum seslendi ona "gel ayşe gel"diyerek..
Demem o ki, öyle tırstım ki o kızcağızın halini görünce eşime "ben vazgeçtim galiba" dedi, bizimki zaten çok yufka yürekli baktım ağlamaklı "sen bakma aşkım oraya"diyor
Resmen kaçtık ordan yaa, çok kötüydü görüntü (

Kızlaaarrr şimdi dr ile görüştüm yarın saat 14:15 te hsg ye alacak aayyyy ne olur beni duanızda unutmayın lütfen

hayırlısıııı olsunnnn lıstemız hamiişş doolsuuunnnnn..... bakalım sıraa kımmdeeeee

Kiz sen calismiyonmu bunları hangi ara yaptinki

Canlarım bana bugün müsade edin ben akşam sakin kafayla düzeltmeleri yapayım şimdi sizden ricam hamile olanları ve ismi eklenecekleri bir kişi özel msj atsın ne olur tek tek okumak zor olacak,şimdi işteyim hemen düzenleyeceğim akşama olur mu hoşçakalııııııııın!!!!!!

Hastahanede herkesin karnına gözümün takıldığını farkettim, ya milletin yanında bebek arabası ya da karınları şiş.

Eşim dedi ki " biz mi beceremiyoruz bu işi millet mi çok becerikli ? "

Adam haklı hem O'na hem bana doktorlar olmaması için sebep yok diyor, biz bebek var mı acaba diye gidiyoruz, psikolojik kist çıkıyor.

Hiç kist problemim yoktu benim ,bu yıl 3. kez oldu.

Doktorum da çok şaşkın "ne oluyor böyle size" diyor...

merhaba guzeller nasılsınız doktordan geldım bendeee... cookk guzel haberlerım vaarr sızeeeeeeeeeee....

eneeee maşallah Rabbim kucağına aldığın günleri de göstersin inşallah. çok güzel yaaaaaa ben de istiyorum bunda

kürtaj olalı 2 ay oldu 20 gündür korunmuyoruz adet olmadım hala, sizce biraz daha beklemeli miyim yoksa gidip kan verip eğer negatifse bi an önce adet olmak için doktora mı gideyimmm

idrar testi yapsan önce canım. boşuna deldirmiş olma kendini

Bebem benim 1 yil oldu walla
Ilk aylar yumurtlama nedir onu bile bilmiyodum
Sonra baktim bebis yok arastira arastira prof olcam yakinda
Bilmemek daha iyi diyom bazende iste beynimi resetlemem gerekiyo
vlla aklıma bişi takılırsa hemn sana koşcam
Kızlaaarrr şimdi dr ile görüştüm yarın saat 14:15 te hsg ye alacak aayyyy ne olur beni duanızda unutmayın lütfen

inş bebişim dualarımız seninle bacım hayrlı güzel haberlerle dönersin inşşş

nefesalın dediği gibi resetlesek şu bilinçaltımızı ne iyi olur. yoksa başka türlü atamayacağım ben bu stresi

Cnm bnide listeye ekle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…