Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

kürtaj olalı 2 ay oldu 20 gündür korunmuyoruz adet olmadım hala, sizce biraz daha beklemeli miyim yoksa gidip kan verip eğer negatifse bi an önce adet olmak için doktora mı gideyimmm

Maşşallah canımmm Allah nazarlardan sakınsın.. yer onu teyzoşuu mam yaparrr

gözükmüyor gibi bişi, kesesi göründü işte. fotoyu büyütüp bakarsan sağ tarafta 2 beyaz yıldız arasında küçük siyah bi nokta var o işte :)

ayyyy omuuuu bende ne bekliosam kocaman bişi görcem sandım galiba
napalım hiç ultrason görüntüsü neyim görmedimki kimsenin yada kendimin
maşşallahhhhhh Rabbim nazarlardan saklasın mercimeğimizi
canım benim bi avazda al inşallah kucağına..
darısı biz olmayanların başına

gamzemm 20lik ovu 2 gebelik testi kargo bedava 21 lira 26lık ovü 2 gebelk test kargo bdeva 27 digeri yerdekide 50 kaset ( kaset neyse) test 28 lira diyo hangisi iyi ?? hangisini alıyım ki:44:

kürtaj olalı 2 ay oldu 20 gündür korunmuyoruz adet olmadım hala, sizce biraz daha beklemeli miyim yoksa gidip kan verip eğer negatifse bi an önce adet olmak için doktora mı gideyimmm

önce test yap olmazsa git tabi adet önemli yanii sıkar seni sinir yapar tedavisini gör bence canım :26:

esimdede bende de problem yok yumurtalikar catlamiyomus ama catlatm ignesi ilede catlamadi nasip artik onumuzdeki aya insallah olcak

çatlatma iğnesini sadece bu ay kullandıysan hiç bozma moralini. daha yolun başındasın canım. dediğin gibi inşallah kasımda

ilksen varmıydı acaba :44::44::44:
Ilksey değil miydi o yaw evet vardo oda
saoll canımm benımm amiin inşallahhhh darısııı sızeeeee.... hadı bakalımmmm....
Aminnn canımcım aminn ins
gamzemm 20lik ovu 2 gebelik testi kargo bedava 21 lira 26lık ovü 2 gebelk test kargo bdeva 27 digeri yerdekide 50 kaset ( kaset neyse) test 28 lira diyo hangisi iyi ?? hangisini alıyım ki:44:
Bence 20lik ovu testi al canım ikili oluyo ici onların yani 40 tane yapiyo yeter canim

Ilksey değil miydi o yaw evet vardo oda

Aminnn canımcım aminn ins

Bence 20lik ovu testi al canım ikili oluyo ici onların yani 40 tane yapiyo yeter canim

saolll bacım bende görmedin diye özel atmıştım okl senin dediginden alıyom öptüm canım saol

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…