- 4 Eylül 2013
- 6.078
- 2.922
- 248
Maşşallah canımmm Allah nazarlardan sakınsın.. yer onu teyzoşuu mam yaparrr
gözükmüyor gibi bişi, kesesi göründü işte. fotoyu büyütüp bakarsan sağ tarafta 2 beyaz yıldız arasında küçük siyah bi nokta var o işte :)
kürtaj olalı 2 ay oldu 20 gündür korunmuyoruz adet olmadım hala, sizce biraz daha beklemeli miyim yoksa gidip kan verip eğer negatifse bi an önce adet olmak için doktora mı gideyimmm
kürtaj olalı 2 ay oldu 20 gündür korunmuyoruz adet olmadım hala, sizce biraz daha beklemeli miyim yoksa gidip kan verip eğer negatifse bi an önce adet olmak için doktora mı gideyimmm
kaç gün geçti senin canım..
esimdede bende de problem yok yumurtalikar catlamiyomus ama catlatm ignesi ilede catlamadi nasip artik onumuzdeki aya insallah olcak
önce test yap olmazsa git tabi adet önemli yanii sıkar seni sinir yapar tedavisini gör bence canım :26:
saoll canımmmm sızın mercımeklerıde goruruz ınşallahhh.....[/QU
Lorenacim bisi sorcm calsmlrda nelere dkkat ettin bzede anlt yahu belki bi teknk kaparz.
Evet cnm dun sormustu ovulasyon testim pozitif demisti
Ben uzman oldum 1sene oldu normaldir
Ama kendime bi hayrim yok be dilketinim
Ilksey değil miydi o yaw evet vardo odailksen varmıydı acaba :44::44::44:
Aminnn canımcım aminn inssaoll canımm benımm amiin inşallahhhh darısııı sızeeeee.... hadı bakalımmmm....
Bence 20lik ovu testi al canım ikili oluyo ici onların yani 40 tane yapiyo yeter canimgamzemm 20lik ovu 2 gebelik testi kargo bedava 21 lira 26lık ovü 2 gebelk test kargo bdeva 27 digeri yerdekide 50 kaset ( kaset neyse) test 28 lira diyo hangisi iyi ?? hangisini alıyım ki:44:
bence de en azından rahatlarım yaa hazırlanıp çıkayım barii,
kızlar benden paso akıntı gelio ben anlamadım wala bişi yaaa :26:
Ilksey değil miydi o yaw evet vardo oda
Aminnn canımcım aminn ins
Bence 20lik ovu testi al canım ikili oluyo ici onların yani 40 tane yapiyo yeter canim
Kurtaj sonrasi adetin en son nezaman oldu cnm
hasta oldum ama hiiç üzülmüyorum
saolll bacım bende görmedin diye özel atmıştımokl senin dediginden alıyom öptüm canım saol
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?