- 4 Eylül 2013
- 6.078
- 2.922
- 248
canım mik miki tamam dedigin gibi yapma deyince yapmıyosun.. ama stresi yapma deyince gitmiyo işte.. elde olab birşey olsa neden yapayım ki engelledigini bile bile yapar mıyım.. yumoş zamanı bat zamanı hep geriliyorum işte..
canım mik miki tamam dedigin gibi yapma deyince yapmıyosun.. ama stresi yapma deyince gitmiyo işte.. elde olab birşey olsa neden yapayım ki engelledigini bile bile yapar mıyım.. yumoş zamanı bat zamanı hep geriliyorum işte..
yapmadım, nasılsa inanmam diye yapmıyorum sanırım
seni çoook iyi anlıyorum bi kez hamile kalmasaydın eminim ki bu kadar çok gerilmezdin bi seneden önce aşılama da düşünmezdin ama bi kere kaybedince yeri dolmuyor di mibende hemen olsun istiyorum o haberi bi daha alayım heyecanlanmaya hayal kurmaya kaldığım yerden devam edeyim istiyorum, bi kere o duyguyu tadınca boşluğa düşüyo insan, ne desek boşşşş
tabi canım sonuçta kendini sen biliyorsun benimki sadece bir tavsiyeydi.
çoksa yap nasılsa hamile kalıca boşa gıtcekler
ayy keşke kalsam da boşa gitselerrr
aynen canım hissetmedigin duygunun özlemini çok çekmiyosun .. ama nasıl bi duygu tatdıgın an.. alıkoyamıyosun bidaha istiyosun tadı damagında kalmış elinden oyuncagı alınmış çocuk gibi oluyosun..:85:
Ya bu ay hiç,stres yapmadım tedaviye başladım nasılsa diye çünkü 2 ay önce rahim filmi çekindim geçen ay spoş sayımı istedi spoş az çıktı ona göre tedavimize başlarız dedi ben bu ay belirti yumurtlama dikkat etmedim canım nezamn istediyse yaptım banyoyu da akşam yaptığımda oldu sürekli tedavi olcam deyip adetimi bekledim yastık dahi koymadım 30 gün nasıl geçti anlamadım hatta bugün 32.günüm :)tabi yine de umutlanmamaya çalışıyorum spoş az çıktı ondan biraz umudum yok ama belkide vardır diyorum işte offf yarın sabah olsaydı bi sabah 9da randevum inşallah
bi kez kalp atışlarını duyduk 2 hafta sonra gittiğimizde durmuştu kalbi. eşim hastaneden eve gelene kadar çok güçlü durdu, iki gün sonra kürtaja gitcektik, eve geldik ben kendimi attım koltuğa uzandım geldi karnıma dokundu " bizi neden bıraktın bebeğim, neden dayanamadın" dedi bi bıraktı kendini, o anı ömrüm boyunca unutamam herhalde...
bi kez kalp atışlarını duyduk 2 hafta sonra gittiğimizde durmuştu kalbi. eşim hastaneden eve gelene kadar çok güçlü durdu, iki gün sonra kürtaja gitcektik, eve geldik ben kendimi attım koltuğa uzandım geldi karnıma dokundu " bizi neden bıraktın bebeğim, neden dayanamadın" dedi bi bıraktı kendini, o anı ömrüm boyunca unutamam herhalde...
Yapmayın ya dünden beri zaten kötüyüm iyice kötü yapacaksınız beni
ayy keşke kalsam da boşa gitselerrr
deniz öyle üzülünce benim de aklıma geldi işte.. inşallah isteyen herkese sağlıklı hayırlı bebekler nasib olsun.canım yapma böyle. o anları hatırlayıp üzme kendini daha fazla. Rabbim inşallah bütün o kötü günleri unutturacak sağlıklı, sıhhatli, hayırlı evlatlar nasip eder sana
iş yerinde ağlamamak için zor duruyrom cnm allah bir daha yaşatmasın inşallah
yapmayın ya dünden beri zaten kötüyüm iyice kötü yapacaksınız beni
bi hamiş kalayım varya.... sırf hobi için o testleri yapıcam
hani hani çıkmayın şimdide göreyim dicem o ikinci çizgilere
beklemek çok zor dimi canım :18:
bende dün idrar testi yaptım negatif çıktı.ama dün gece benden 1 damla koyu bi kan geldi. adet olcam sandım önemsemedim ama hala negelen var nede giden burda basa arkadaşımızda beni baya umutlandırdı. benimde öle olmuştu dedi.. bi damla kan kan geldi kesildi 2 gün sonra test yaptım çıktı dedi. bilmiyorum ama ciddebn gerildim.. her defa bişi akıyor diye bakıyorum gelen giden yok.. akıntı var sadece :26::26:
senin fikrin ne canım bu olaydan :26:
çok üzüldümmmmmmmmmGeçmiş olsun evli mutlu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?