Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

ah be güzelim nasıl anlatmışsın öle okurken tüylerim diken diken oldu
Rabbim bidaha yaşatmasın canım.. Bu kez sağlıkla sıhhatle alın inşallah kucağınıza

bi hamiş kalayım varya.... sırf hobi için o testleri yapıcam
hani hani çıkmayın şimdide göreyim dicem o ikinci çizgilere

ben ilk kaldığımda bi kere çift çizgiyi görünce 3 tane daha test yaptım görünce mutlu oluyo insann, yap valla ne kadar test varsa çifter çifter bakarsın çizgilere ohh

ah be güzelim nasıl anlatmışsın öle okurken tüylerim diken diken oldu
Rabbim bidaha yaşatmasın canım.. Bu kez sağlıkla sıhhatle alın inşallah kucağınıza

inşallah hep beraber alalım kucağımıza esracımm, burda bebeklerimizin yaramazlıklarını anlatırız bi gün

[

sorma canım bakıp bakıp duruyorum zatennn...

Canımm gözünü aydın.

Ne güzel bir duygudur o bilirim, kaç kez baktığımı hatırlamıyorum bile, eşim bakıp bakıp " bu hiç bişeye benzemiyor ,ben bunu kabul etmem kucağımda görürsem inanırım "demişti.

Düştükten sonra " içine mi doğdu ?" dedim O'na.

Hala ara ara konuşuruz ben var olduğuna hala inanmış değilim diyor yaa

Test sonucum 2 ultrason resmim var hala saklıyorum. İstersen tekrar bir bak dedim dün. çok umutsuzca başını salladı (

RABBİM size kucağınıza almayı nasip etsin.

Son düzenleme:

Allahın izniyle konuşucaz canım tabiki de. biz de minikbebişim ve lorena gibi ultrason resimlerimizi paylaşıcaz. birbirimizin mercimeklerini görücezzz... ama tabi siz hamile kalınca bizi bırakmazsanız bu sefer de onlara beste yaparız

uyu ula eşşoğlueşşeeekk
babanı öpecem boş duriiyy döşeeekk
eee eee eee e

o nasıl beste kız öyle, tabiiki biz hala sahalardan vazgeçemiyoruz di mi, uyusun bebişler gelsin mikmikler

2 gün gecikti canım :26::26:

kız bu nasıl beste böleee ay ne zamandır beste yapmıoz elam da yok beni gazlasın
hadi biraz beste yapalım .. hepimiz deneyelim neler çıkacak bakalım

inşallah hep beraber alalım kucağımıza esracımm, burda bebeklerimizin yaramazlıklarını anlatırız bi gün

ahhh ahhh inşallahhh

sahalara inesim geldi şimdi bak

ben cumartesi inicem kısmetse formalarım da hazır beni bekliiiiyyy sen hayırlısıyla bir git de doktora sonra inersin sahalara yavruuu

kız bu nasıl beste böleee ay ne zamandır beste yapmıoz elam da yok beni gazlasın
hadi biraz beste yapalım .. hepimiz deneyelim neler çıkacak bakalım

e yaniiiiii... bu işin ustası sensin. döktür bakalımmmm

canım dilerim gelecek bebişlerimiz unutturur o kötü anları bize :85:

canım dilerim gelecek bebişlerimiz unutturur o kötü anları bize :85:

amiiinn canım inşallah.umutsuz olmayalım bizz

verdi canım ama sonuçları c.tesi alacakmışız :26:seninle aynı gün alıcaz galiba. bide ben de bu c.tesi tam gün çalışıyormuşum hatta haftaya da c.tesi akşama kadar beraberiz yaniiiiiii...
Devlete mu verdi kuzu ayni gün çıkacak ins temiz olur sonuçlar
nerdesin yawww?? çok mu yoğunsun kız? millet ETİ ETİ ETİ! diye kapılara mı dayandı
Milet ac kızım eti eti diye kuduruyorlar walla yogun yani off pazar da caliscam bayramın 4.gnude bebekte yok offf depresyondayim ben işte

Devlete mu verdi kuzu ayni gün çıkacak ins temiz olur sonuçlar

Milet ac kızım eti eti diye kuduruyorlar walla yogun yani off pazar da caliscam bayramın 4.gnude bebekte yok offf depresyondayim ben işte

yok canım özele verdi benimki ama burası çok araştırıyormuş. demiştim daha önce eşimin patronunun çocuğu olmuyormuş kimse bişey bulamamış burası bulmuş. herhalde onun için geç veriyorlar. ben de 2 c.tesi tüm gün çalışıyorum. yaa sen depresyona girme biz alışık değiliz. akşama mikmik yap kendine gel dicem ama o da olmuyor dimi

Hmm gec olsun güç olmasın öyleyse canim bnm mikmikmi oda ne su aralar malesef saha çamurlu hahahah yaa bizim nezaman olcak acaba bebişimiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…