- 28 Şubat 2013
- 4.205
- 155
- 173
Bi kez kalp atışlarını duyduk 2 hafta sonra gittiğimizde durmuştu kalbi. Eşim hastaneden eve gelene kadar çok güçlü durdu, iki gün sonra kürtaja gitcektik, eve geldik ben kendimi attım koltuğa uzandım geldi karnıma dokundu " bizi neden bıraktın bebeğim, neden dayanamadın" dedi bi bıraktı kendini, o anı ömrüm boyunca unutamam herhalde...
bi hamiş kalayım varya.... sırf hobi için o testleri yapıcam
hani hani çıkmayın şimdide göreyim dicem o ikinci çizgilere
canım hepinize dua ediyorum sizde bana edin... Yarın gidicemsağol canımm. Allah kimseye göstermesin. Inşallah sağlıkla alırsın kucağına canımm bizim için de dua et..
ah be güzelim nasıl anlatmışsın öle okurken tüylerim diken diken oldu
Rabbim bidaha yaşatmasın canım.. Bu kez sağlıkla sıhhatle alın inşallah kucağınıza
[
sorma canım bakıp bakıp duruyorum zatennn...
canım hepinize dua ediyorum sizde bana edin... Yarın gidicem
deniz öyle üzülünce benim de aklıma geldi işte.. inşallah isteyen herkese sağlıklı hayırlı bebekler nasib olsun.kızlar üzmek istemezdim sizi de kusura bakmayın yaAllah kimseye yaşatmasın, inşallah bebeklermizi de konuşuruz bi gün burda
Allahın izniyle konuşucaz canım tabiki de. biz de minikbebişim ve lorena gibi ultrason resimlerimizi paylaşıcaz. birbirimizin mercimeklerini görücezzz... ama tabi siz hamile kalınca bizi bırakmazsanızbu sefer de onlara beste yaparız
uyu ula eşşoğlueşşeeekk
babanı öpecem boş duriiyy döşeeekk
eee eee eee e
o nasıl beste kız öyle, tabiiki biz hala sahalardan vazgeçemiyoruz di mi, uyusun bebişler gelsin mikmikler
peki günün geçti mi eğer geçtiyse ve gündüz gidemiyorsan akşam acilde kan ver ve baktır derim inşallah vardır en azından belki bişeyler yaparlar ilaç filan geç kalma bence çünkü hamile olabilirsin tedbirli davran
Kemal Sunaldan alıntıladım. e birazcık da değiştirdim tabi
öyle mikmikten vazgeçmek yoookkk
Allahın izniyle konuşucaz canım tabiki de. biz de minikbebişim ve lorena gibi ultrason resimlerimizi paylaşıcaz. birbirimizin mercimeklerini görücezzz... ama tabi siz hamile kalınca bizi bırakmazsanızbu sefer de onlara beste yaparız
uyu ula eşşoğlueşşeeekk
babanı öpecem boş duriiyy döşeeekk
eee eee eee e
inşallah hep beraber alalım kucağımıza esracımm, burda bebeklerimizin yaramazlıklarını anlatırız bi gün
sahalara inesim geldi şimdi bak
kız bu nasıl beste böleeeay ne zamandır beste yapmıoz elam da yok beni gazlasın
hadi biraz beste yapalım .. hepimiz deneyelim neler çıkacak bakalım
bi kez kalp atışlarını duyduk 2 hafta sonra gittiğimizde durmuştu kalbi. eşim hastaneden eve gelene kadar çok güçlü durdu, iki gün sonra kürtaja gitcektik, eve geldik ben kendimi attım koltuğa uzandım geldi karnıma dokundu " bizi neden bıraktın bebeğim, neden dayanamadın" dedi bi bıraktı kendini, o anı ömrüm boyunca unutamam herhalde...
ben cumartesi inicem kısmetseformalarım da hazır beni bekliiiiyyy sen hayırlısıyla bir git de doktora sonra inersin sahalara yavruuu
sahalara engel değil ki canım o:) hem inerim hem giderim
e yaniiiiii... bu işin ustası sensin. döktür bakalımmmm
canım dilerim gelecek bebişlerimiz unutturur o kötü anları bize :85:
Devlete mu verdi kuzu ayni gün çıkacak ins temiz olur sonuçlarverdi canım ama sonuçları c.tesi alacakmışız :26:seninle aynı gün alıcaz galiba. bide ben de bu c.tesi tam gün çalışıyormuşum hatta haftaya dac.tesi akşama kadar beraberiz yaniiiiiii...
Milet ac kızım eti eti diye kuduruyorlar walla yogun yani off pazar da caliscam bayramın 4.gnude bebekte yok offf depresyondayim ben iştenerdesin yawww?? çok mu yoğunsun kız? millet ETİ ETİ ETİ! diye kapılara mı dayandı
Devlete mu verdi kuzu ayni gün çıkacak ins temiz olur sonuçlar
Milet ac kızım eti eti diye kuduruyorlar walla yogun yani off pazar da caliscam bayramın 4.gnude bebekte yok offf depresyondayim ben işte
yok canım özele verdi benimkiama burası çok araştırıyormuş. demiştim daha önce eşimin patronunun çocuğu olmuyormuş kimse bişey bulamamış burası bulmuş. herhalde onun için geç veriyorlar. ben de 2 c.tesi tüm gün çalışıyorum. yaa sen depresyona girme biz alışık değiliz. akşama mikmik yap kendine gel dicem ama o da olmuyor dimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?