• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

Direk gidip eczaneden alsam sıkıntı olmaz sanırım... Doktora danışmama gerek yok diye düşünüyorum...

Canım bende dr. gitmeden önce alıp kullanmaya başladım, Dr. gittiğimde hangi ilaç old. sordu sadece ( ilaç yanımda değildi ) kullanmaya devam et dedi ve yaklaşık 2 aydır kullanıyorum.

Bana doktor 5gunu gecmesin dedi :s anlam veremedim simdi 3gun birlikte olmayjn dedi ben de adetim gelince gondercem yada böyle 3gun tesadufen birlikte olmazsak ozaman yumyumi kacirmak istemiyorum walla kusura bakmasjn kimse dedim ya dunde en verimli caglarim hastane köşelerinde gecmesib hehhhe

bence biraz daha bekle yumyumun geçince gönderirsin kocanı. yani ennnn verimli çağların boşa gitmez :52:

Olsun.. olsun.. birlikten kime kotuluk gelmis.. bulusmadilar daha benimkiler.. yumyum la sipos..
kiz bizim kocis yatmadan kahvalti eder boyle seyler yemez.. (findik fistik incir)
adam sut iciyo, pasta yiyor yatmadan.. (diyorum sen hep tatli seyler yiyosun bizim bebegimiz olursa kesin kiz olucak)

Ahaha isin zor kuzum senin benimkide meyve folan yiyo cikkolata yiyo yeae nolcak anca sismanliyo bizde gene tık yok

ya ben de mi şu incir, fındık, fıstık olayolarına başlatsam eşimi?? gerçi göbek aldı başını gidiyor bir de bunları yerse düşünemiyorum :82:

Teşekkürler kızlar... Bugün o zaman başliyim ben zaten yrnda regl olmam gerekli... şimdiden heyecan bastı gene beni... Hep böyle oluyor yaaa...

ya ben de mi şu incir, fındık, fıstık olayolarına başlatsam eşimi?? gerçi göbek aldı başını gidiyor bir de bunları yerse düşünemiyorum :82:

Aktarlarda çok güzel hazır karışımlar var cnmmm... Bebiş olsun göbeği her halikarda eritmek zorunda kalır zaten koşturmaktan merak etme ;)

canım geçmiş olsun, sen kürtajdan sonra ne zaman adet oldun peki? benim 32 gün oldu, hala olmadım :26:

sağol canım doktor bana dediki kürtajdan sonra 40 günü bulabilir ama 40 günden uzun sürerse gel demişti. ama ben 27 sinde kürtaj oldum bidahaki ayın 27 sinde adet oldum

Rabbim hep yuzunu guldursun insss

Amin insallah hepimizin ..

Ahaha isin zor kuzum senin benimkide meyve folan yiyo cikkolata yiyo yeae nolcak anca sismanliyo bizde gene tık yok

Yok kiz meyve yese neyse.. adam bildigin kahvalti yapio fransiz kahvaltisi :1::1: ekmek nutella.. sut chocolat..

Basla kiz nolcak hep dogal bunlar bak aksama cimbomun maci.. onun onune koy bir kase o farkinda olmadan bitirir tum.. :9::9:

Aktarlarda çok güzel hazır karışımlar var cnmmm... Bebiş olsun göbeği her halikarda eritmek zorunda kalır zaten koşturmaktan merak etme ;)

valla benim kocam koşuşturmaz iki pışpışlar sonra yatar aşağıya :1: peki akterlara ne dicem ki ben?? bebek yapmak istiyoruz da ona göre karışım var mı desem gülerler herhalde?? şaka bir yana ne karışımı diyeceğim aktara??

sağol canım doktor bana dediki kürtajdan sonra 40 günü bulabilir ama 40 günden uzun sürerse gel demişti. ama ben 27 sinde kürtaj oldum bidahaki ayın 27 sinde adet oldum

Ilayda o kisi sende degilsin du ben donem gecmise bakam bari bulam kimmis o adet olmadan calisti

Back
X